Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4422387,00.html

אני רואה שני צדדים:

1. יפה לראות ששוטר שלא בתפקיד ורואה עבירה מחליט כן לאכוף אותה.

2. דרך הביצוע לא הייתה נכונה, אני חושב שגם אני לא הייתי מתייחס עד המפגש ברמזור. שם בהחלט אחרי הסתכלות על התעודה הייתי עוצר בצד. אבל ניחא זה קצת תחום אפור ואפשר להגן על הנהגת שפחדה ובאמת בתום לב לא שמה לב.

משטרת ישראל צריכה להפיק לקחים בעניין ואולי לצייד את הרכבים עם צ'קלקה מתחלפת ונהלים ברורים, אם השוטרים באמת יתפקדו אחרי המשמרת שלהם אני מוכן שהרשות תתקצב כמה מיליונים לקניית הצ'קלקות וכל זאת שוב עם נהלים ברורים על שימוש בצ'קלקות ועצירת אזרח שלא בתפקיד.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

לנופף בתעודת שוטר דרך החלון? אפילו בעמידה ברמזור אתה לא תבין שהחתיכת פלסטיק הזאת שהוא מנופף בה זה תעודת שוטר.

ואין מספיק פרטים כדי לקבוע שהיא עברה עבירת תנועה, אפילו לא אומרים אם היא רצתה לפנות ימינה או שמאלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אולי קשה לכם להבין את זה כי אתם לא נשים, אבל אף אישה בריאה בנפשה לא תעצור בצד לרכב עם ארבעה גברים לא מוכרים שלא לבושים ולא מזוהים כשוטרים מבחוץ.

מבחינתה (וכך גם אני הייתי רואה את זה) - אלה 4 גברים שסתם ינסו להציק לה \ לפגוע בה \ לגנוב לה את האוטו.

בחיים לא הייתי עוצרת בצד במצב כזה. בעיקר אחרי שכבר היו מקרים בארץ של אנשים שנעצרו ע"י "שוטר" בכביש ונגנב להם הרכב.

פורסם
אולי קשה לכם להבין את זה כי אתם לא נשים, אבל אף אישה בריאה בנפשה לא תעצור בצד לרכב עם ארבעה גברים לא מוכרים שלא לבושים ולא מזוהים כשוטרים מבחוץ.

מבחינתה (וכך גם אני הייתי רואה את זה) - אלה 4 גברים שסתם ינסו להציק לה \ לפגוע בה \ לגנוב לה את האוטו.

בחיים לא הייתי עוצרת בצד במצב כזה. בעיקר אחרי שכבר היו מקרים בארץ של אנשים שנעצרו ע"י "שוטר" בכביש ונגנב להם הרכב.

1. הם היו לבושים, לא במדים אבל לבושים. אם לא היו לבושים זה היה מאוד מטריד!

2. אין שום קשר לגבר/אישה. אם מישהו יתחיל לרדוף אחרי בלי צ'קלקה אני אחשוב שזה ערס מפגר שרוצה לעשות תחרות או משהו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

1. בשביל זה אני משתמשת בסימני פיסוק - להבהיר את הכוונה. ;)

2. אתה תתחיל לחשוב שהוא רוצה תחרות, אישה תחשוב שרוצים לפגוע בה כי היא בעמדת נחיתות פיזית ומספרית.

פורסם
1. בשביל זה אני משתמשת בסימני פיסוק - להבהיר את הכוונה. ;)

2. אתה תתחיל לחשוב שהוא רוצה תחרות, אישה תחשוב שרוצים לפגוע בה כי היא בעמדת נחיתות פיזית ומספרית.

נסכם ששנינו נחשוב שזה אידיוט כלשהו?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני מבין שלא קראתם את סעיף 2 שרשמתי שאפשר להגיד שלא עצרה בתום לב וניתן להבין את הסיטואציה שהייתה בה.

יחד עם זאת כמו שרשמתי אם ברמזור היה מוצג לי תעודת שוטר בהחלט הייתי מתחשב בזאת, כמו כן בכתבה רשום שהשוטר ברמזור רץ אלייה (כנראה בזמן היה אדום ולה אין ממש לאן לנסוע) הציג לה תעודה, הנהגת ראתה את התעודה אך כנראה לא לעומק וקראה לו "חמור" ונסעה. אני מניח שהתרחיש לא היה אילם שכן בטח השוטר אמר לה שהוא שוטר והנה התעודה שתוכיח.

אם היה חשש אני בתור בן אדם (זכר יש לומר) וחושב שיש חשש לחיי בטח שלא קורא לאותו גורם במילה "חמור" על מנת לצמצם נזק. ואולי קראה לו "חמור" רק בגלל שאיך הוא מעז לעצור אותה...

הכול יכול להיות...

שהמשטרה תלמד את הנתונים ותפיק לקחים להבא. אולי שווה למשטרה גם להשתמש במצלמות DVR של נהגים, כך לא צריך לעצור אף אחד וזה כמו שוטר לא בתפקיד.

פורסם

אני לא בטוח ולא כתוב בכתבה אם השוטר יצא מהרכב שלו.

אם הוא לא יצא מהרכב שלו אי אפשר להבחין שזאת תעודת שוטר ממרחק כזה.

אם הוא יצא מהרכב שלו לכיוון הרכב שלה זה מספיק מאיים (בפרפראזה על הודעה אחרת בשרשור באוף טופיק) שהיא תאסוף את הקוקיות ותברח משם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מקרה דומה קרה לאחי: שוטר במזדה לבנה - ללא שום אמצעי זיהוי - רדף אחריו תוך תקתוק באורות הגבוהים וחיתוך מימין ומשמאל כשאחי מנסה לברוח ממנו כי בצדק הוא חשב שזה איזה ערס מטורף. בסוף השוטר חסם את הכביש וצעק עליו שהוא ברח ממשטרה ותקע לו דו״ח על חציית קו הפרדה רצוף (לא היה ולא נברא).

יש יותר מדי שוטרים עם זין קטן שמנסים להוכיח משהו במשטרה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מצטט מהכתבה "...רץ לעברה הנוסע והציג בפניה תעודת שוטר. מ' המבוהלת לא בדקה את התעודה שהוצגה, קראה לעברו "חמור" ונסעה מהמקום."

קצת קשה לדעת מה המרחק ביניהם, מהכתבה ניתן להסיק שהיה אפסי (בכל זאת הכול בספק רב לשתי הגרסאות). אך אם באמת היה אפסי והוצג לה תעודה היא כבר הפסידה את האפקט שהאזרח לא מזוהה ויש חשש. נו נו עכשיו אני מבין גם שהחלון ברכב היה פתוח ואין ספק שהיה ביניהם שיחה או לפחות רק הוא זה שדיבר, (שמע שקראה לו "חמור").

חסר קצת פרטים בכתבה, מעניין לקרוא את פרוטוקול בית המשפט.

פורסם

לך תדע מאיזה מרחק הוא הראה לה את התעודה, ולך תדע כמה הוא הפחיד אותה תוך כדי.

אני בתור בחורה אקסטרה זהירה הייתי בורחת ממנו מכל הלב ובטח שלא הייתי מחכה שהוא יתקרב אלי, וסביר מאוד שהייתי משלחת אותו בכמה שפות תוך כדי.

פורסם

למה שהמדינה תשלם את הפיצויים ולא השוטר שהטריד את הנהגת? הוא לא היה בתפקיד אז מה זה השטות הזאת שפתאום הוא נהיה צדיק וראה אותה עוקפת אז עצר אותה.

פורסם

תחשבו על התרחיש המתואר:

איזה בן אדם שרדף אחריכם בכביש, יוצא מהרכב שלו ורץ אליכם.

מצמיד איזה פלסטיק לחלון או מציג אותו.

בשניות הבודדות (3? 4?) האלה אתם אמורים לקרוא מה כתוב בפלסטיק וגם לשים לב ליצור שלא ינסה לתקוף אתכם.

מישהו פה היה מצליח בכלל להתמקד ולקרוא האם כתוב בפלסטיק "שוטר" או "רישיון נהיגה" או "תעודת סטודנט"?

או שהייתם עסוקים בלברוח מהיצור (שאולי אפילו נראה כמו ערס מסוכן)?

לפי התיאור, הנהגת עשתה הכל בסדר והשוטר היה המופרע בסיטואציה.

(אלא אם לא הכל מתואר נכון בויינט, שזה בדר"כ מה שקורה בעיתונים)

פורסם

תתר רמה של חלק מהשוטרים ותת רמה מוחלט של בית המשפט. לפי בית המשפט, בכל מקרה של שוטר סמוי המזדהה כשוטר מותר לברוח אולי אפילו לתקוף בשל "היה על התביעה לזכור ולא לשכוח את הפחד והמורא שאחז במערערת בזמן אמת לאור התנהגות הרכב האזרחי עמם נמנה השוטר, שלא נראה ככזה - לא בלבושו ולא בהתנהגותו!"."

פורסם

לפעמים אני חושב לעצמי אין איזה תנאי קבלה במשטרה? לוקחים כל אחד שרוצה להיות מעל אזרח פשוט?

אז נכון, יש שוטרים טובים, לצערי לא פגשתי באחד כזה עד היום, אבל המספר של השוטרים הטובים הוא כל כך נמוך.

אני רק מדמיין מצב בו רודפים אחרי 4 אנשים בתוך אוטו ודורשים ממני לעצור, היא עשתה הכל כמו שצריך וכל הכבוד לה שלא ויתרה וקיבלה פיצועים.

• תוכן חדש...