Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ניסן אלמרה דגם טקנה שנת 2006.

לאחרונה צצה לי תופעה של הנעה קשה הכוונה הרכב מניע רק בפעם השלישית/רביעית...

חשוב לציין שהסלד בסרק בסביבות 900 , כאשר הרכב בהילוך הסלד הינו 500 (שזה נראה לי נמוך למדי)

במידה וסיימתי נסיעה ונסיתי להניע אותו ב5 דקות מיד לאחר הדימום הרכב מניע ללא בעיה בפעם הראשונה במידה והרכב מדומם מעל ל 5 דקות שוב אני נתקל בקשיי הנעה.

קצת פרטים אחזקתיים: הרכב עבר טיפול לפני כ 7000 ק"מ, אני מתדלק בתחנה קבועה

מישהו מכיר את התופעה?

במידה וכן ממה זה נובע?

אשמח לקבל מידע

אורן

פורסם

בן כמה המצבר ?

אם יש לך רכב נוסף, נסה להניע (התנעה ראשונה) עם כבלים ובדוק אם התופעה נעלמת (אם כן, ייתכן והמצבר בסוף ימיו. אם לאחר בדיקה המצבר תקין, ייתכן והקטבים ו/או החיבורים דורשים ניקוי והידוק מחדש).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אין נפילת מתח המראה על מצבר לא תקין כנ"ל גם לגבי הסטרטר (מסתובב ללא רעשים מיוחדים)

במידה ולוחצים גז זה לא מקצר את מס'פעמים.

פורסם
אין נפילת מתח המראה על מצבר לא תקין כנ"ל גם לגבי הסטרטר (מסתובב ללא רעשים מיוחדים)

במידה ולוחצים גז זה לא מקצר את מס'פעמים.

ישנם דגמים מסויימים שהסטרטר לא צורך הרבה זרם ברמה כמו שמרגישים בעיה. בכל זאת, נסה להניע את הרכב עם מצבר עזר וחזור לדווח - זו הבדיקה הפשוטה ביותר שאתה יכול לבצע בשביל לוודא ב 100% שאתה בכיוון הנכון לפתרון אחרי שבדקת דברים בסיסיים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תבדוק את המפתח של הרכב , או תנסה להניע עם מפתח רזרבי

כנראה הסוללה חלשה במפתח או שהמפתח איבד את התדר מול המחשב .

פורסם

סוללה של המפתח לא קשורה כלל להנעת הרכב ואם הייתה בעיה של קריאת השבב מפתח לא היה בכלל סטרטר ונורת אימוביליזר הייתה דולקת קבוע בלוח שעונים

• תוכן חדש...