Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

World's Greatest Drag Race 3!

matanff
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוצאת די מפתיעות. אחיזה ניצחה הפרש גדול של סוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

התוצאות של המקום הראשון והאחרון לא הפתיעו אותי בכלל את האמת. ידעתי שה-GT-R תגיע ראשונה והפוקוס ST אחרונה (טוב זה אני בטוח שכולם כבר ידעו :wink: ). ניסאן פשוט פסיכיים שזה מגיע לGT-R, כל פעם מחדש הם מראים למה הם מסוגלים. ולחשוב שהחברה הזו מוציאה רכבים כמו הטידה והמיקרה... :lol: .

המרצדס E63 S AMG דווקא כן הפתיעה אותי. יפה שליד כל המכוניות שהיו שם היא נראית לא יותר מכבשה (על סטרואידים אמנם, אבל כבשה...), אבל מתחת למכסה מנוע מסתתר לו זאב לא קטן.

פורסם
: .

המרצדס E63 S AMG דווקא כן הפתיעה אותי. יפה שליד כל המכוניות שהיו שם היא נראית לא יותר מכבשה (על סטרואידים אמנם, אבל כבשה...), אבל מתחת למכסה מנוע מסתתר לו זאב לא קטן.

אני דווקא לא הייתי מופתע, יש למכונית הזאת מנוע שאם היה מותקן על גוף מעט קל יותר היא אולי היתה מסיימת במקום ראשון, מנוע מפלצתי עם מומנט של רכבת ישראל....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נראה כאילו שהמבחן הזה תוכנן מראש כדי להגיד כמה ה GTR מדהימה ומנצחת שמות גדולים של יצרני רכב

בכל יצרן ויצרן יכלו לבחור רכב שמתאים יותר לדראג וחזק יותר

פורסם

זה חלק ממבחן גדול יותר שלהם שהם עושים כל שנה לבחור את הרכב "לנהג" לאותה שנה, לאו דווקא הכי יקר אלא רכבים ספורטיביים מכל מיני קטגוריות ובטווח מחירים שונה. בלינק המצורף תוכל לראות את השיקולים אילו רכבים משתתפים במבחן, שרכבים רבים לא השתתפו בעיקר בגלל חוסר זמינות או החלטה של היצרן.

פורסם
נראה כאילו שהמבחן הזה תוכנן מראש כדי להגיד כמה ה GTR מדהימה ומנצחת שמות גדולים של יצרני רכב

בכל יצרן ויצרן יכלו לבחור רכב שמתאים יותר לדראג וחזק יותר

למה תוכנן? אם זה נכון:-D הGTR באמת מדהימה ומנצחת, גם לפני שנתיים היא עשתה את זה, לא פעם אחת כבר אמרו שהGTR הוא רכב ספורט על הכי טוב מבחינת מה אתה משלם ומה אתה מקבל

פורסם

ה-GT-R מעולם לא הוגדרה כמכונית על, כשם שדגמי פורשה לא מוגדרים כרכבי על.

התוצאה של ה-GT-R לא מפתיע ולמען האמת כל החמישייה הראשונה היתה די ברורה מראש, אבל לדעתי יש מבחן יותר מעניין מהקורטר מייל עבור רכבים כאלה וזה לעשות מבחן דראג מאיזור ה-70-80 מייל״ש, זה נותן אינדיקציה יותר מעניין למפלצות שהאלה שבטווח המהירות הזה באמת מתחילות ״לזרוח״ ולהראות ממה הן קורצו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...