Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה למזדה 3 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה למזדה 3 2007 דגם אקטיב שעשה 74000 ק"מ יד 2 פרטי (אין ליסינג) שמורה ב44000 ש"ח.

האם המחיר ראלי?. ובאופן כללי מה דעתכם על הרכב בשנתון הנ"ל.

יש שמועה שהמחירים עומדים לרדת. שווה לחכות??

תודה על העזרה

פורסם

רכב לא רע,

אמין עם חלקים בשפע.

אני חושב שאת המחיר אפשר להוריד קצת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חשוד מעט כי רוב הדגם הפשוט והבסיסי נמכר בעיקר לציי הרכב ולכן,בדוק היטב במשרד הרישוי אם הרכב היה בליסינג לשעבר (עד 2008 לא היה רישום ליסינג/החכר ברישיונות).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם לדעתי אקטיב פרטי זה קצת מוזר, המחיר יכול לרדת עוד הרבה.

אני הלכתי בשביל הסקרנות היום לקבל הצעת טרייד אין על מאזדה 3 אקטיב 2008 עם עבר ליסינג וזה היה פחות מ-25 אלף שקלים, על רכב שב-"מחירון" שווה 50K.

מה דעתי על הרכב, לא ציינת דרישות אז קשה לחוות דעה, אם אתה צריך רכב משפחתי אז הוא מתאים, אם אתה סטודנט רווק שנוסע 10 ק"מ כל יום יש אפשרויות עדיפות.

מחירי המשומשות תמיד יורדים, עוד שנה אותה מאזדה תעלה 8,000 שקלים פחות, אתה רוצה לחכות?

בהצלחה.

• תוכן חדש...