Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פאסאט tdi 2002 או 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

ברשותי כיום סיאט טולדו 1.8 2002.

כיון שאני מתכוון לנסוע יותר בזמן הקרוב אני מתעניין בהחלפת הרכב.

ראיתי כמה אקזמפלרים שמורים ביד 2,

השאלה היא האם הגיר בשנת 2002 בפאסאט הוא כמו בגולף/אוקטביה/בורה בעל 4 הילוכים ואמינות "מופלגת"?

בשנת 2004/5 נאמר לי שיש גיר אחר בעל 5 הילוכים, האם זה נכון?

מה המחלות של הרכב? האם מרכב שמור אני עלול לצפות לנזקים עצומים?

אני מכיר את עלויות האחזקה של רכבי vag ואני מוכן לעמוד בכך, השאלה האם בפאסאט זה לא חריג מהבורה/אוקטביה/טולדו וכו'.

לתשובותיכם אודה.

אם יש עוד רעיון לרכב נח וחזק ועל הדרך חסכוני יחסית בבנזין, אשמח לשמוע.

פורסם

תודה רבה.

לגבי 2002 יש לך מושג?

ראיתי אחת עם ק''מ נמוך, מה שמרתיע אותי זה הגיר, אם הוא אותו גיר כמו הגולף והאוקטביה בשנים אלו.

פורסם

הגיר בפסאט הוא לא 01M כמו של גולף ונגזרותיו. זה גיר של ZF. במילים אחרות, אם אתה הולך על פסאט בשנים האלו - עדיף ידני או אם בכל זאת אוטומט עדיף גולף ונגזרותיו (כן, עד כדי כך).

הכרתי נהג מונית עם סופרב דיזל (זאת שמבוססת על פסאט) ווא שיפץ גיר כל 100K ק"מ. לאחר מכן עבר למרצדס C ולא הפסיק לשבח את הגיר (של מרצדס כמובן).

לאומת גירים של אוקטביות אוטומטיות מחזיקים בסביבות 200K ק"מ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה צבי.

ואנוכי חשבתי שהגיר של הגולף בשנים הללו הוא הגיר הכי גרוע של הקונצרן.

דוקא יש לי חבר שמחזיק פאסאט 2004 עם 360 אלף על השעון, 100 מתוכם הוא עשה, ולא שמעתי תלונות על הגיר.

יש לך המלצה על רכב אחר בסגנון מרווח אולם חסכוני?

פורסם

אני בטוח שלצורת הנהיגה יש השפעה. בכל אופן לפי מיטב ידיעתי בדגמי דיזל אוטומטיים של גולף ונגזרותיו הגיר עמיד יותר מדגמי בנזין.

עדיין, אם אתה רוצה דיזל אוטומטי בשנתונים האלה תוצרת אירופה - ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת: רק מרצדס או גיר ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...