Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעימות מלונדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , רציתי לשתף איתכם בכמה תמונות מהביקור האחרון שלי בלונדון , מצטער על האיכות

,mbb.jpg

bjjh.jpg

f.jpg

sdsd.jpg

ljkljk.jpg

l.jpg

photo.jpg

fh.jpg

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

אתה הצלחת להיכנס לחנות של מקלארן, אני הייתי לפני 3 שבועות ובאתי בזמן שהיה סגור :(

באיזה רחוב ראית את כל המכוניות ?

את המכוניות הכי יקרות בלונדון ראיתי ליד ארמון ארמון בקינגהם, ברחוב ליד הרודס ו2 פרארי ברחוב המוסלמי.

יש לי תמונה מיוחדת במינה, פרארי, פורשה ואאודי R8 בתמונה אחת.

בנוסף לכך ''זכיתי'' לראות נהג מונית פוגע בלנד רובר חדש 2013 (האנשים שמה רגועים באופן בלתי מוסבר :) )

ראיתי מזארטי, פרארי, המון פורש, אסטון מרטין, בנטלי, המון מרצדסים, כמה למבורגיני, המון יגואר וכ4 רולס רויסים.

פורסם

זה תרבות, כמעט לא ראיתי רכבים עם שריטות או פגיעות מפתיחת דלתות או פגיעות בטמבונים הייתי שם שבוע רק פעם אחת שמעתי צופר .

הלוואי שבארץ יהיו הנהגים כמו שם .

פורסם

ספר חוויות, באיזה מהן נהגת?

:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מזכיר לי בדיחה.

אב (ממדינות העשירות) שלח את בנו ללמוד לאירופה.

הבן כותב לו מכתב: "אבא יקר, הכל בסדר: מקבלים אותי טוב. רק אני מרגיש את עצמי בחוסר נעימות שאני נוסע כל יום ללימודים על פרארי וסטודנטים אחרים נוסעים ברכבת"

האב כותב לבנו: "בני אל תבייש את המשפחה, קניתי לך רכבת"

:lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלה מעט ממה שראיתי לא כל הזמן היה לי חשק לצלם .

ובקשר לנהיגה ותרבות הנהיגה ובמיוחד לנהגי המוניות האם ידעתם שאם אתה רוצה להיות נהג מונית אתה חייב לעבור לימודים והכשרה בין 3 לחמש שנים בשלב ראשוני קונים קטנוע והולכים ללונדון ללמוד 320 יעד ולזכור אותם בעל פה במשך שמונה חודשים . ולפי מה שהבנתי הם גאים בלהיות נהג לונדון קאב (מונית) כי זו עבודה מכובדת . ואחר כך לומדים ומתרגלים על מפה מציירים קוו ישר מיעד ליעד וצריך להגיע ליעד ככל האפשר עם הקוו הישר בלי סיבובים מיותרים וצריך לזכור גם את אותם 320 יעדים בעל פה.

עוד פעם נהג מונית שם זו עבודה מאוד מכובדת ומתגאים בה . ושמונים אחוז מהנרשמים ללימודים לא ממשיכים עד הסוף .

והמכונית עצמה מאוד מיוחדת ההגה שלה וקוטר הסיבוב הקטן שלה הגג הגבוה בשביל האנשים שלובשים כובעים והכסאות הקדמיים משתחלים החוצה לאנשים עם מוגבלות תנועה שלא יכולים לעלות למכונית וגם מיועדת להסעת נכים עם עגלה . גם אם ראיתם שיש מוניות וואן כמו מרצדס וואן בכדי שהסיבוב יהיה יותר קל שני הגלגלים האחוריים גם מסתובבים לכיוון הפניה . כל מה שקשור לנהיגה שם יותר ממדהים .

פורסם

וואו, לראות ולקנאות. רק לראות רכבים כאלה במציאות זה סיפוק בפני עצמו :wink:

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
האם ידעתם שאם אתה רוצה להיות נהג מונית אתה חייב לעבור לימודים והכשרה בין 3 לחמש שנים בשלב ראשוני קונים קטנוע והולכים ללונדון ללמוד 320 יעד ולזכור אותם בעל פה במשך שמונה חודשים . ולפי מה שהבנתי הם גאים בלהיות נהג לונדון קאב (מונית) כי זו עבודה מכובדת . ואחר כך לומדים ומתרגלים על מפה מציירים קוו ישר מיעד ליעד וצריך להגיע ליעד ככל האפשר עם הקוו הישר בלי סיבובים מיותרים וצריך לזכור גם את אותם 320 יעדים בעל פה.

עוד פעם נהג מונית שם זו עבודה מאוד מכובדת ומתגאים בה .

אכן, קוראים לזה "The Knowledge" אבל ה320 זה לא יעדים אלה נתיבי נסיעה, למעשה הם צריכים ללמוד 25,000 רחובות ו20,000 ציוני דרך, ברדיוס של 6 מיילים (כ10 קילומטרים) וזה לוקח כמה שנים טובות.

הבחינה קשה ביותר ולא מעט נכשלים.

לכן כשאני נכנס למונית לונדונית (ועשיתי זאת פעמיים השבוע) אני יודע שלעולם לא אצטרך לאמר להם את הכתובת יותר מפעם אחת, ונדיר מאוד שלא ידעו מיד את הדרך לשם.

• תוכן חדש...