Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור תקלה בג'אז 1400, 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

ג'אז 2007, עם 100K וטיפה ק"מ. מאוד מרוצים מצריכת הדלק והפונקציונליות.

אשתי נסעה עם הרכב כאשר נדלקה לה נורת תקלה במנוע (נורה כתומה עם ציור של מנוע)

המנוע עבד בצורה תקינה כשהיא עמדה במקום אבל כשהיא התחילה לנסוע המנוע היה כבה.

גררנו את הרכב למוסך והם החליפו 2 סלילים (קויל) בבוכנות 1 ו 4 (סליל אחורי) ומד סיבובים

האוטו עכשיו תקין, אבל לי יש כמה שאלות

• כשמנורה כתומה נדלקת הרכב אמור להמשיך לנסוע, אולי הביצועים\צריכת דלק יפגעו אבל אמור להיות לו safe mode שמאפשר המשך נסיעה.
    • לג'אז יש שני מצתים ושני סלילים לכל בוכנה, דבר שרק מחזק את הטענה שהרכב היה אמור להמשיך לנסוע

[*]מדוע התקלקלו כל כך הרבה חלקים ביחד? האם יש גורם שיכול להפיל את כולם ביחד?

[*]למוסך (מורשה) לקח המון זמן לאתר את התקלה (למעלה מיום עבודה), ואחרי כל החלפה הם בדקו אם צריך להחליף עוד משהו או לא. זה נשמע לי קצת חובבני. האם המחשב של הג'אז פרימיטיבי?

• רק לשם השוואה, ב C5 2002 שלי כשנדלקה הנורה היא המשיכה לנסוע וכשהגעתי למוסך אמרו לי אחרי חצי שעה, שמזרק 3 דולף ודורש החלפה

[*]המחירים, למה סליל שעולה ~35$ באיביי עולה 700 ש"ח במאיר? האם יש הבדל באיכות?

תודה

אריאל

פורסם

קצת מיקרי מידי שילכו גם סלילים וגם חיישן סיבובי מנוע כאחד ולדעתי מה שקרה פשוט תקלה אחת השפיעה על תקלה שנייה כך שאני הייתי קודם מחליף סלילים ובודק אם הבעיה ניפתרת לאחר איפוס הנורה כמובן. לגבי העלויות זה ידוע שבארץ המחיר מוכפל פי כמה וכמה. אתה יכול להזמין מאיביי לפי מקט ותשלם הרבה פחות.

פורסם

תודה על התשובות

אני אחדד קצת. אם מישהו מכיר ג'אז ועשה עליה דיאגנוזה כבר, האם המחשב שם נותן תקלות מדויקות או תקלות שדורשות החלפה ובדיקה?

תודה

אריאל

• תוכן חדש...