Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני משתחרר בקרוב ורציתי לרכוש לעצמי רכב ראשון בתקציב

30-40K.יש לי כבר ניסיון נהיגה רב כול ה 3 שניים שרתתי בתור נהג בצבא וחרשתי את הארץ על משאיות ורכבים מסחריים. אני צריך רכב מרווח כי אני בחור לא קטן 1.98 אז כול רכבי המיני לא יתאימו לי.

עדיפות לרכב אמין שלא יהיה במוסך כול שבועיים

חשבתי על מיצובישי לנסר קלאסית שנות 2005-2006 הבנתי שהם רכבים ממש אמינים מבחינה של תקלות והצריכת דלק שלהם ממוצעת 1/10 מה אתם אומרים על הרכב ואם הוא יתאים למישהו בגודל שלי? נשמח לעוד הצעות וחוות דעת תודה רבה

פורסם

בתקציב שציינת אני משער שנכנסים גם יישור קו אחרי בדיקה ושאר מיני ההוצאות הנלוות כמו: ביטוח, העברת בעלות וכיו"ב?

הלאנסר אוטו טוב, אני אישית אמליץ לך על אופציה נוספת: יונדאי אלנטרה. אני 1.90 ס"מ ונסעתי על הרכב הזה כמעט שנתיים, מלבד טיפולים בזמן וטסט לא היו לי הוצאות עליו. מאחוריי נשאר מקום לאדם מבוגר בגודל ממוצע. צריכת הדלק זהה למה שציינת ובתקציב שלך ניתן לרכוש אחת במחיר טוב. רכב נוסף מרווח הוא סיטרואן C5, למרות הסלידה ממנו אני אתן כעדות שני חברים שלי שממש נהנים מהרכב, קח בחשבון רק שהוא מוגדר בקבוצת רישוי .5

אגב, הרכב הכי גדול שלי היה פיאט מולטיפלה כשהשתחררתי מהצבא, קצת אחרי, אבל היום הן דיי מיושנות בשוק ועם קילומטרז' ובלאי מוגזמים.

בהצלחה.

פורסם

אמרת רכב גדול - ישר חשבתי עם סבארבן. כאשר קראתי לנסר זה לא מסתדר לי על רכב גדול - זה רכב קטן.

אני חושב שמשהו בסגנון ברלינגו יתאים לך, אולי C5 אם תמצא שמורה עם מתלים תקינים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני 1.90 ס"מ

אז אתה צריך ללכת עם כובע צ'קלקה על הראש שלא ידרכו עליך בטעות :lol:

יש לי חבר שהוא גם בעל קומה, מתנייד במאזדה לנטיס ומסתדר מצויין. הבעיה היחידה זה שאי אפשר לשבת מאחורי הנהג בגלל שהכיסא מוסט עד הסוף. רוב המכוניות מתוכננות בצורה כזו שגם לאנשים גבוהים יהיה נח לנהוג בהן.

אתה צריך רכב מרווח, לאו דווקא גדול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ידידי,תרשה לי לחזק את דבריו של חברי מתן עם ההמלצה ליונדאי. אין ספק אמין ביותר. לגבי המלצתו לסיטרואן c5 אז ככה- כיום זה הרכב שאני נוסע עליו,שנת 2007, רכב מדהים בכל הפראמטרים. אין ספק שהפחד מהאמינות הצרפתית הינו סוגיה שיש לשקול, אך כל עוד ואתה בודק את הרכב, מתלים פנאומטים תקינים וטיימינג הוחלף בזמן. תאמין לי שעם תחזוקה נכונה אתה ת-ה-נ-ה מהאוטו. עוד דבר קטן, את ה- C5 שלי הסבתי לגז (מאוד מתאים לרכב הזה ספציפי) ואני פשוט לא מרגיש הוצאות דלק!!!

בהצלחה

פורסם

אם אתה שוקל משהו גדול יותר ממשפחתית אז אולי שברולט מאליבו גם תתאים לך. רכב אמריקאי מפנק ונוח שיהיה בטח מרווח מספיק בשבילך. היתרונות הם עלות נמוכה יחסית, פינוקים, מנוע חזק. חסרונות אולי צריכת דלק אבל למרות שזה מנוע 3.5 הצריכה לא תהיה גבוהה בהרבה ממנוע 2 ליטר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

פוקוס 1 או גולף 4 גם יתאימו לך בזכות זה שאפשר לשנות את זוית ההגה(גם למעלה למטה כמו בכל רכב אבל גם אפשר "להוציא אותו" כלומר הוא מתכוונן גם טלסקופית)

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

תודה על כול ההצעות, אשמח לשמוע עוד פירוט על סובארט B4 ועל הלאנסר הקלאסית מבחינה של מרווח וכמובן עוד הצעות תודה רבה

• תוכן חדש...