Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו של אישתי (פורד פוקוס סטיישן 2010) קיבל מכה בכנף האחורי. אישתי טוענת שמישהו פגע ונסע בזמן שהאוטו חנה (היא חזרה והנה, המכה שם, הופ-הופ עם העיניים). לפי גובה המכה וצבעיה האדום והלבן אני סבור שהפוגע האכזר הוא החנייה עצמה, אך זה לא קשור לשאלה. השאלה היא כמה יכול לעלות לתקן דבר כזה? המכה היא בכנף בלבד, והיא בליטה אופקית ברוחב של כ-10 ס"מ, כזאת שנראה שאם רק הייתי יכול להכניס אגרוף מבפנים, הייתי מיישר את זה בחזרה.

פורסם

לי היה משהו דומה בפולו ולקחתי את האוטו לצבעי שעובד אצלנו בעבודה (KIA) והוא נתן לפחח וגם סידר את הצבע

ויצא לי 400 שקל ועשה עבודה קטלנית!

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם

ממש לא בטוח שזה פח כפול. גם אם כן ניתן לפרק את הפנס לקדוח חור קטן במקום נסתר ואחר כך לסגור אותו בגומיה מתאימה

אתה צריך ללכת לאיש pdr יש לי מישהו מומלץ כזה וגם לא יקרן אם תרצה שלח הודעה פרטית

פורסם

קצת אחרי שקניתי את המאזדה, חניתי בחניון בית לווינשטיין ברעננה.

כשחזרתי חשכו עיני. מכה מאד דומה לשלך ובאותו מיקום

.

זכרתי שראיתי איזה סרטון יוטיוב שמישהו יישר מכה כזו עם התושבת של הGO PRO.

זה הסרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=kpm7ewSU-to דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

למרות שאין לי גופרו, ולמרות שאצלי (כמו אצלך) היה כיפוף חד ולא "נחמד" כמו בסרטון, אמרתי, ננסה. מה יש להפסיד.

לקחתי תושבת דיבורית ב-20 ש', הצמדתי, ומשכתי.

יצא בלי להשאיר זכר.

(התושבת נשברה במהלך העבודה...)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
קצת אחרי שקניתי את המאזדה, חניתי בחניון בית לווינשטיין ברעננה.

כשחזרתי חשכו עיני. מכה מאד דומה לשלך ובאותו מיקום

.

זכרתי שראיתי איזה סרטון יוטיוב שמישהו יישר מכה כזו עם התושבת של הGO PRO.

מרשים ביותר, וחכם. אני בהחלט הולך לנסות.

• תוכן חדש...