Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים :)

אז החלטתי לעשות את הקנייה הגדולה הראשונה שלי (מכיוון שזאת הראשונה חלק מהמוצרים באריזות קטנות )

בשביל מוצרי דייטילינג לרכב ,

מה אתם אומרים ? סה"כ יצא באיזור ה-530 ש"ח

df.jpg

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

אתה יכול בכיף לוותר על הפלסטלינה הזאת בשביל אחת יותר זולה ואת השמפו של מר פינק השואו שהוא נותן יפה אבל לא יותר. מבחינת ניקיון הוא בינוני מינוס.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אל תשכח להזין קופון של 6%

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
אתה יכול בכיף לוותר על הפלסטלינה הזאת בשביל אחת יותר זולה ואת השמפו של מר פינק השואו שהוא נותן יפה אבל לא יותר. מבחינת ניקיון הוא בינוני מינוס.

קנוורט 523 ליתר דיוק אחרי ה6% :)

יותם , חיפשתי פלסטלינה יותר זולה אך לצערי אין באתר וזאת הכי זולה ואין בכוונתי לחכות חודש עד שתגיע אחת סינית מחו"ל

על איזה שמפו את ממליץ ?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

כפי שכתבו - תזמין פלסטלינה סינית

אינני משוכנע בצורך שבאפליקטורים שהזמנת (2*39 ₪).

את מחדש הפלסטיקים תזמין בג'ל ולא בתרסיס.

תהנה!

פורסם

הנטורל שיין של מגיירס בתרסיס זה יותר לניקיון שוטף מאשר לחידוש לא יודע למה כתבו שם ככה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יותם ההזמנה מאוטוסטור , החלפתי לגולד תודה :)

דור פלסטלינה סינית זה לחכות המון זמן .

אם אין צורך באפליקטורים , איך ליישם את הפוליש?

בקשר לפלסטיק ,

מחדש פלסטיק Carplan Flash Dash

האם זה עדיף?

יש לציין שצבע הרכב שלי הוא שחור מטאלי,האם יש משהו שגוי שלא מתאים ברשימה?

פורסם

ממליץ לך לוותר על האפליקטור הידני של הpolish וקח רק את הcut.

העבודה הידנית גם ככה קשה, רחם על עצמך.

בנוסף, במקום מיסטר פינק הייתי ממליץ לך לקחת onr בבקבוק של ליטר.

יכולת ניקוי עדיפה, והמוצר ישמש אותך גם לנוזל חיכוך לפלסטלינה וגם כקוויק דיטיילר אם תבחר.

כמו שאמרו קודמי , הזמן פלסטלינה סינית במקום זאת שבחרת.

קניה מהנה

"יאללה בירי".

פורסם

אם אין צורך באפליקטורים , איך ליישם את הפוליש?

בקשר לפלסטיק ,

מחדש פלסטיק Carplan Flash Dash

האם זה עדיף?

שים לב שהזמנת ספוג אחד ב- 5 ₪ של מגווירס, תגדיל את הכמות ל- 3 יחידות ותיישם את הפוליש והוואקס איתם (אחד לרזרבה).

מחדש הפלסטיק של מגווירס מצוין, תזמין אותו בבקבוק ולא בתרסיס.

פורסם

אוקיי הבעיה היא שאין באוטוסטור ואיני מעוניין לעשות הזמנה אחת .

בקשר לשמפו יש לי שמפו של אמריקן איגל בקבוק שחור נוזל ירוק שרשום עליו שמפו ווקס , האם הוא סביר בשביל להוריד את השמפו בכלל מהרשימה עד שהוא יגמר ?

פורסם

הוא סביר ואתה יכול להשתמש בו עד שיגמר. הוא לא יעשה נזק לרכך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

-אני לא יודע איך אתה בהקשר לחסכון כלכלי...אבל אם אתה מזמין פלסטלינה סינית אתה יכול לחסוך יותר ממאה ש"ח.

לאן אתה ממהר? אני הזמנתי 2 פלסטלינות מאותו מוכר ובכל פעם זה הגיע אחרי שבועיים.

-יש לך ציוד בבית? כי ראיתי שהזמנת מגבת לייבוש אבל לא הזמנת מגבת לניגוב הווקס, אם לא הזמנת, כדאי שתזמין.

-יש לך מכונת הקצפה בבית? כי המיסטר פינק דובר עליו רבות שהוא מיועד למסיבות קצף ענקיות (: ובמקרה הזה רצוי לצרף כמה בחורות לחוויה, אנשים פה יוכלו להגיב מהנסיון שלהם לגבי הפעולה של המיסטר פינק למקרה שאין לך דרך להקציף.

יש לך שמפו אחר, כמו מגווירס GOLD CLASS, כמיקל גייז CITRUS.

בהצלחה...אגב איפה אתה רואה את הקופון של 6 אחוז?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני בעד מסיבת קצף ענקית , אין לי מכונת הקצפה אבל אני יכול להביא את הבחורות אתה מביא את המכונה ? :twisted:

יש לי מטלית מיקרופייבר בבית לניגוב הווקס יש לי גם כפפה סינית מהבחינה הזאת אין בעיה

לגבי השמפו החלטתי לוותר חבל פשוט על האמריקן איגל שקיים .

לגבי הפלסטלינות חסכון של 50 ש"ח בגדול , לפעם הבאה נזמין סיני כרגע הלכתי על אחת איכותית בכוונה

הרשימה נסגרה ההזמנה בוצעה :) הקופון ראיתי אותו באחד השירשורים פה AS856526

• תוכן חדש...