Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישור קו Citroen C5 2002 מנוע 2 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות לגבי ישור קו לרכב חדש שרכשתי:

על איזה שמן מנוע ממליץ היצרן לרכב הזה (מנוע 2 ליטר הדגם הרגיל - לא PK)?

כנ"ל לגבי נוזל הידראולי למערכת המיתלים והגה הכוח?

הגלגל של המותחן ברכב שלי שחוק ועומד בזוית קלה. אני רוצה להחליף אותו בעצמי למרות שהוא לא מרעיש עדיין.

היכן מומלץ לרכוש חלק מקורי חדש?

האם יש צורך בכלים מיוחדים או להרים את הרכב על ליפט?

תודה,

איזי

abcde

• ספונסר פורום
פורסם

ברכבך יש למלא שמן 5W40 סינטטי מלא מיצרן מוכר, כל העצות על חברה כזו או אחרת היא דעתו של הכותב בלבד.

שמן מתלים(הידראולי) מקורי בלבד,לא אמור להיות מחסור, הבדיקה מבוצעת כשהרכב במצב הנמוך ביותר,במידה וחסר צריך לבדוק מהיכן הנזילה.

את המותחן רצוי להחליף במהרה,כאשר הוא עומד בזווית הוא גורם לרצואה להחליק ולהיקרע, לעיתים אל תוך הטיימינג.

ואתה צריך להחליף מותחן מושלם ולא רק את גלגלת המתיחה,יש חליפיים של INA.

אורן

פורסם

אורן תודה.

הבנתי שיש כמה סוגים של נוזל הדראולי, איזה מתאים לרכב שלי? לבקש שמן הידאולי לסיטרואן C5 2002?

האם אפשרי להחליף מותחן בלי כלים יוצאי דופן (כלי עבודה בסיסיים פלוס יש לי), מה צריכה להיות העלות של החלפה כזו לחלק מקורי חדש?

תודה.

abcde

• ספונסר פורום
פורסם

אם זיכרוני אינו מטעה אותי מותחן חדש מושלם מקורי עולה כ500 ש"ח, אנחנו מחייבים 200 ש"ח עבור ההחלפה.

אתה צריך שמן הידראולי לC4 בשום אופן לא שמן LHM ירוק שהיה בשימוש בBX ים

אורן

• תוכן חדש...