Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וואוו!!!! איפה התמונה הזאת צולמה??????

גם מנה בשרית גם 2 תוספות וגם גזוז של פעם? וכל זה ב33שח ????

חזק אחי הצחקת אותי, סחטיין על התפיסה.

פורסם
אמנם לא בארץ, אבל נראה לי שהאצטק לוקח את כל המכוניות בשרשור הזה בכיעור

Pontiac-Aztek_SRV_2001_800x600_wallpaper_01.jpg

ראיתי אחת כזו בארץ לפני כמה שנים. וואלה באמת אחד העיצובים המזעזעים ביותר שיצא לי לפגוש בחיי.

למעשה הרכב היחיד שנראה לי מכוער יותר ממנו זה הרודוס דור 2 שאפילו יותר מכוער מהדור הראשון :shock:

אבל הרודוס מכוער כי יש לו תכלית מסויימת. המהנדסים ניסו להכניס כמה שיורת מקום למינימום שטח אז לקחו רכב שאולי היה יפה ודחסו אותו. מה המהנדסים של פונטיאק ניסו לעשות עם האצטק? :-o

פורסם

לרשימת "מגדלות התחת" חסרה הסוויפט סאדן ששווקה בישראל בשנת 94-95 עם מנוע 1.6ת שהפך אותה לרכב זריז ומכוער למדי

Suzuki_Swift_sedan.jpg

הסוייפט החדשה, מגודלת האחוריים, מזעזעת הרבה יותר.

suzuki-swift-sedan-1.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מישהו במחלקת העיצוב הבין שהיא לא יפה במיוחד ואמר " היי בואו נשים לה פסי צד בצבע אפור " . שמו, וזה עדיין לא נראה טוב. אז הוא אמר " היי בואו נשים לה גגון - זה בטח יעזור ", ושמו גגון. ועדיין לא היה טוב, ואז הוא אמר " היי בואו נשים חישוקים נוצצים - זה יעשה את העבודה " וכך זה המשיך...

באמת זוועה

פורסם

ראיתי אתמול 206 סדאן די חדשה עם מספר דיפלומטי בצבע בורדו, לצערי זה היה תוך כדי נסיעה באיזור ירושלים כך שלצלם לא יכולתי .

מחיפוש באינטרנט הרכב מיוצר באיראן מכאן הסיבה שלא יובא לארץ.

את האמת נראה מוזר ובעיקר קטן משהו בסגנון מאזדה 121 .

יש לנו בחניון גם קלאו סדאן .

פורסם

ה-206 סדאן המזעזעת למזלנו לא יובאה לארץ כי הייצור שלה היה באיראן.

הרכב הוחלף ע"י ה-301.

לגבי הפונטיאק המזעזעת, אנחנו קיבלנו בארץ גרסה יותר מעודנת שלו (אבל עדין מכוערת)

Buick-Rendezvous_2003_800x600_wallpaper_02.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

el9zkp.jpg

שובר שורות היא הסיבה היחידה שיש לי הערכה לרכב הזה

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

סאן יאנג לוקחים את המקום הראשון בכיעור אבל גם במוזרות וכך גם הרבה דגמים של קרייזלר דודג.

גם לדיהו היו רכבים מכוערים כמו השומה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שומה זה של קיאה בכלל.

kia-shuma-06.jpg

הדייהו נובירה מכוערת, והלאנוס גם לא פסגת העיצוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אין, לא היה וכנראה לא יהיה רכב מכוער יותר מזה:

1024px-SsangYong_Rodius_dept_59.JPG

עוצב ע"י אחד המעצבים הבריטים החשובים (כנראה דרך הטלפון), זה פשוט אסון. ולא שהדור השני החדש הרבה יותר טוב:

SsangYong%20Rodius%20Turismo%202013-4-1024x536.jpg

נתקלתי בדור השני לפני יומיים, לדעתי הרכב די מרשים ולשניה היה נדמה לי שזו אמריקאית ענקית או משהו :roll:

פורסם

תכלס, הוצגו כאן כל הרכבים המכוערים הכי ידועים - מולטיפלה, טידה, סאניאנג וכו'.

אגב, ה206SW נראית לא רע בכלל, יצא לי לראות אותה כמה פעמים באירופה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
סאן יאנג לוקחים את המקום הראשון בכיעור אבל גם במוזרות וכך גם הרבה דגמים של קרייזלר דודג.

גם לדיהו היו רכבים מכוערים כמו השומה .

סאן יאנג (SAN YANG) זה יצרן קטנועים טאייווני (SYM).

סאנגיונג ( SSANGYONG) הוא יצרן רכב קוריאני.

נכון, זה קצת דומה אבל - זה פורום לחובבי ומבני רכב, אז תתחילו לדייק, נמאס מטעויות כאלה!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...