Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עליית מחירים ב1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש את המיצובישי space star הבעיה היא שבעוד יומיים המחירים אמורים לעלות.

מצד אחד אנחנו לא רוצים לקנות בחיפזון מצד שני יהיה מבאס לגלות שהמחיר עלה ב5K שקל, מישהו יודע להעריך בכמה המחיר באמת יעלה או אמור לעלות?

אפשר גם לרכוש את הרכב מאלבר ב0 קילומטר ליסינג ב72K שקל בלי גלגלי מגנזיום(שזה סטנדרט אצל היבואן) השאלה אם זה משתלם? מה אחוז הירידת ערך של רכב בליסינג במכירה ?

והאם מישהו יכול להביא רשמים על הרכב ועל צריכת הדלק האמיתית שלו?

פורסם

אין עדיין מידע רשמי בנושא.

ככל הנראה, העלייה תסתכם בכ-1,000 עד 2,000₪ וגם זה במקרה הגרוע ביותר. להערכתי האישית במקרה הספציפי של הספייס סטאר לא תהיה עליית מחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שגם בסוכנות אמרו לי שהמחיר לא צפוי לעלות. אבל אל תתפוס אותי במילה.

ובחיים אל תקנה מתוך לחץ. זה שם אותך בעמדת נחיתות במשא ומתן.:-D

פורסם

גם אם הם יורידו מחירים לא הייתי קונה את הרכב הזה.

כמו לנסוע במכונית על שלט רחוק בערך.. לך לכפר השעשועים אולי יש להם משהו דומה במחיר מוזל יותר

• תוכן חדש...