Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני מחפש רכב יד שנייה, 2008 ומעלה.

לנסיעות בין עירוניות לרוב. 4 ימים בשבוע: פרדס חנה --> טכניון, וחזור. 50 ק"מ לכיוון. ואחת לשבוע פרדס חנה--> קרית גת על כביש 6.

מחפש רכב חסכוני לבין עירוני כמובן, 30-40 אלף ש"ח.

מתלבט בין הדגמים שצוינו למעלה, אך אשמח להפניות עינייניות אחרות

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לסיריון מנוע 1300 זה עדיף בנסיעות בין עירוניות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצד שני אני יכול להגיד לך שיש לנו C1 שנסעה כל יום קריות-נהלל שזה כ-30 ק"מ כל צד, בנוסף נסענו גם נסיעות רחוקות לת"א, ראשון לציון וכו' ולא היתה בעיה וחצי בעיה לשייט בקלות ובנוחות 100-120 ולהנות. כל מי שאומר שאי אפשר לצאת איתה מהעיר מבלבל את המוח לדעתי. אולי יהיה מעט יותר קל בסיריון או קצת יותר שקט אבל ה-C1 צפוי לחסוך לך הרבה בדלק וכנראה גם בעלות הרכישה

פורסם

לא מכיר את C1 אבל הדבר הראשון שהייתי מסתכל זה שסיריון יותר אמינה מהצרפתים, אבל C1 יותר חסכונית...

מצד שני סיריון יותר גדולה...

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
הדבר הראשון שהייתי מסתכל זה שסיריון יותר אמינה מהצרפתים

אהבתי :roflmao:

וטיוטה אייגו זה יותר אמין כי זה יפני?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניסית לשבת בתוך המכוניות? בכל זאת אתה מתכנן נהיגה בסדר גודל של 3000 ק"מ בחודש ובילוי של הרבה שעות ברכב. לדעתי עליך להזמין נסיעת מבחן ב-C1/107 כדי לחוש את הרכב, ומומלץ לבצע אותה באיזור חיפה כדי לבחון אם היא מתאימה לך לצורך טיפוס הכרמל. לגבי הסיריון זה כבר יותר קשה כיון שהדגם אינו נמכר יותר כחדש.

כמוכן - לאור הנסועה הגבוהה הצפויה לך, בדוק היטב את נושא צריכת הדלק ועלות הטיפולים ברכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא מכיר את C1 אבל הדבר הראשון שהייתי מסתכל זה שסיריון יותר אמינה מהצרפתים, אבל C1 יותר חסכונית...

"עצה מצוינת ומקצועית", והכי חשוב נכונה ומדויקת.

so far so good so what

פורסם
אהבתי :roflmao:

וטיוטה אייגו זה יותר אמין כי זה יפני?

תראה מה זה,כמה שמועות זה בלבול ביצים,וכמה אנשים אוהבים לקשקש שטויות..

והכי מצחיק שהוא נוסע בסקודה,ממש סמל לאמינות:lol:

פורסם

אני גם ביצעתי נסיעת מבחן בזמנו בחיפה ועליתי בעליות של נשר וכו' עד לאוניברסיטה - ללא שום בעיה מיוחדת או מאמץ גדול. בהילוך הנכון הכל בסדר - סה"כ האוטו בעל משקל עצמי נמוך מאוד.

פורסם

למה לא לשקול דיזל בכלל ? כן יהיה קשה למצוא אקזמפל טוב במחיר הנל, אבל תקבל מדיזל יתרונות גדולים מאשר מרכב בנזין מקביל, יותר כח, יותר חסכוני, סביר להניח שגם רכב מרווח יותר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
ניסית לשבת בתוך המכוניות? בכל זאת אתה מתכנן נהיגה בסדר גודל של 3000 ק"מ בחודש ובילוי של הרבה שעות ברכב. לדעתי עליך להזמין נסיעת מבחן ב-C1/107 כדי לחוש את הרכב, ומומלץ לבצע אותה באיזור חיפה כדי לבחון אם היא מתאימה לך לצורך טיפוס הכרמל. לגבי הסיריון זה כבר יותר קשה כיון שהדגם אינו נמכר יותר כחדש.

כמוכן - לאור הנסועה הגבוהה הצפויה לך, בדוק היטב את נושא צריכת הדלק ועלות הטיפולים ברכב.

לפי החשבון שלי הוא יעשה "רק" 400 ק"מ בשבוע או 1600-1800 ק"מ לחודש. (4 פעמים בשבוע 100X) ונניח עוד קצת בעיר

ובכל זאת,לא יודע האם רכב קטן עם 3 צילינדרים יתן תחושה נעימה בנסיעה כזו.

הסיריון מספיק חסכונית (לא יותר מה-C1) ובוודאי שתהיה עדיפה על C1 רובוטית-אלקטרונית משומשת,שה' יודע איך נהגו עליה אלא אם פותח הנושא מתכוון לקנות אחת כזו ידנית-אז היא תהיה חסכונית בהרבה מהסיריון ויותר משתלמת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איבדת בדרך עוד 250 ק"מ של נסיעות לקרית גת וחזרה - זה מביא אותך ל-650 ק"מ בשבוע - כלומר כ-3000 ק"מ בחודש אם לא יותר.

אישית, לפרופיל השימוש של פות"ש הייתי מעדיף רכב קצת יותר גדול מה-C1, אבל אני לא מכיר את כלל השיקולים של הבחור או אם יש לו איזו מציאה תחת הידיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איבדת בדרך עוד 250 ק"מ של נסיעות לקרית גת וחזרה - זה מביא אותך ל-650 ק"מ בשבוע - כלומר כ-3000 ק"מ בחודש אם לא יותר.

.

לא ראיתי את הנסיעה של פרדס חנה -קרית גת :shock:.

בק"מ כזה באמת שדיזל עדיף אבל אם כבר סופר מיני אז סיריון/סוויפט/ספלאש הן אופציות טובות וחסכוניות לסופר מיני.

אם פותח הנושא זקוק לרכב משפחתי,צריך לקחת בחשבון שהוא יצרוך די הרבה דלק לק"מ הזה ולא ממש משתלם.

אם חייב משפחתית- לחפש רכב היברידי (הונדה למשל) אבל לבדוק ב-7 עיניים לפני קנייה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סירון הרבה יותר מרווחת וגם מרגישה רכב גדול יותר, הגיר שלה הרבה יותר טוב מהרובוטי של סיטרואן וכמו שאמרו כאן היא מאוד חסכונות. הייתה לי סירון ובנהיגה רגועה מעורבת עירוני בין עירוני עשיתי לא יותר מ12 קמ לליטר.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...