Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה מה זה,כמה שמועות זה בלבול ביצים,וכמה אנשים אוהבים לקשקש שטויות..

והכי מצחיק שהוא נוסע בסקודה,ממש סמל לאמינות:lol:

הרכב הקודם היה סיריון 2008, נסעתי עליו 3 שנים והדבר היחיד שתיקנתי זו הדלת החמישית כשהבאתי לאבא לנסיעה אחת והוא נכנס לי בעץ.

עכשיו בוא נזכר בבדיחות על הצרפתים...

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צ'כי זה אמין? כי ה-107/C1/אייגו מיוצרות בצ'כיה, שלושתן באותו מפעל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
צ'כי זה אמין? כי ה-107/C1/אייגו מיוצרות בצ'כיה, שלושתן באותו מפעל.

יש מצב אתה עיוור - כדאי שתלך להיבדק אצל רופא עיניים, כי לא דיברתי על סקודה.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

יש היום לא מעט רכבי מיני נחמדים ידניים שאפשר לקנות ב-40 אלף ש"ח, לדגמי 2011.

לא רואה סיבה לרדת 3 שנים בשנתון בשביל עוד 100-300 סמ"ק, אלא אם הבחור צריך רכב אוטומט.

פורסם
הרכב הקודם היה סיריון 2008, נסעתי עליו 3 שנים והדבר היחיד שתיקנתי זו הדלת החמישית כשהבאתי לאבא לנסיעה אחת והוא נכנס לי בעץ.

עכשיו בוא נזכר בבדיחות על הצרפתים...

אתה עדיין לא מבין את הפואנטה..

הסיטרואן..הוא למעשה..טויוטה-רכב יפני..והפוך.

עכשיו בוא נזכר בבדיחות על ליצנים..

פורסם
אתה עדיין לא מבין את הפואנטה..

הסיטרואן..הוא למעשה..טויוטה-רכב יפני..והפוך.

עכשיו בוא נזכר בבדיחות על ליצנים..

אם נעלבת כי אתה בעצמך נוסע על רכב שלהם אז אני מצטער ומשתתף בצערך, ראיתי מספיק אנשים בצבא ובאזרחות נהנים מהבולשיט של מפעל פה ומפעל שם, סע לשלום.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
יש מצב אתה עיוור - כדאי שתלך להיבדק אצל רופא עיניים, כי לא דיברתי על סקודה.

לא מן הנמנע שאני עיוור, אבל השלישיה הקטנה הזאת עדיין מיוצרת בצ'כיה, בעיר קולין (אליבא דוויקיפדיה). לא מפעל פה או מפעל שם, אלא מפעל אחד, בצ'כיה, שמייצר את השלישיה הזאת. בשלושתן, דרך אגב, כתוב טויוטה על המנוע. לפחות כשאתה מדבר שטויות, תהיה סגור על עובדות.

למען הסר ספק, אין לזה שום קשר לסקודה, זה לא אותו מפעל, לא אותם חלקים, לא אותן מכוניות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא מן הנמנע שאני עיוור, אבל השלישיה הקטנה הזאת עדיין מיוצרת בצ'כיה, בעיר קולין (אליבא דוויקיפדיה). לא מפעל פה או מפעל שם, אלא מפעל אחד, בצ'כיה, שמייצר את השלישיה הזאת. בשלושתן, דרך אגב, כתוב טויוטה על המנוע. לפחות כשאתה מדבר שטויות, תהיה סגור על עובדות.

למען הסר ספק, אין לזה שום קשר לסקודה, זה לא אותו מפעל, לא אותם חלקים, לא אותן מכוניות.

ומה התשובה הסופית שלך לפותח הדיון? אדון רומיאו שמבלה בראשון, ושלישי במוסך?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אתה יודע, מי שמתחיל להגיב לגופו של כותב, אין לו מה לומר לגופו של עניין. מה שכן, הנרגנות שלך ברגע שאתה מבין שטעית והנטייה שלך לתקוף משעשעת, אפילו מאד :lol:

לגביט בילוי במוסך - אתה צודק. אני באמת מבלה שם. אם תנבור בשרשורים, נוצר מצב מסויים שבו חברי מועדון אלפא באמת נוהגים להיכנס למוסך הספציפי הזה, גם כשאין מה לעשות עם האוטו, מעין מועדון חברים נוסף :wink: כך שדווקא כאן צדקת במאת האחוזים.

לפותח השרשור הייתי ממליץ על סיריון מבין שתי אלה, כי היא יותר מתאימה לנסיעות בינעירוניות. אם היה שואל עירוני, הייתי ממליץ על C1 - היא הרבה יותר חסכונית, והחסרון הגדול ביותר שלה בעיני (רעש וחוסר עידון) פחות קריטי בעיני.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה יודע, מי שמתחיל להגיב לגופו של כותב, אין לו מה לומר לגופו של עניין. מה שכן, הנרגנות שלך ברגע שאתה מבין שטעית והנטייה שלך לתקוף משעשעת, אפילו מאד :lol:

לגביט בילוי במוסך - אתה צודק. אני באמת מבלה שם. אם תנבור בשרשורים, נוצר מצב מסויים שבו חברי מועדון אלפא באמת נוהגים להיכנס למוסך הספציפי הזה, גם כשאין מה לעשות עם האוטו, מעין מועדון חברים נוסף :wink: כך שדווקא כאן צדקת במאת האחוזים.

לפותח השרשור הייתי ממליץ על סיריון מבין שתי אלה, כי היא יותר מתאימה לנסיעות בינעירוניות. אם היה שואל עירוני, הייתי ממליץ על C1 - היא הרבה יותר חסכונית, והחסרון הגדול ביותר שלה בעיני (רעש וחוסר עידון) פחות קריטי בעיני.

שמח שיש לנו הסכמה חלקית גם אני ממליץ על הסיריון ולא בגלל צריכת דלק, כשאני לא מסכים עם מישהו אני משתדל להראות את זה, אחרת אני אהיה עוד אחד מהמושפעים פה שהולכים עם העדר, זה שאתה לא מסכים איתי לא אומר שאני טועה, רנו סיטרויין ופיגו' הן חברות מהסוג הנמוך, זאת דעתי ומבוססת על פי הניסיון שלי.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
רנו סיטרויין ופיגו' הן חברות מהסוג הנמוך, זאת דעתי ומבוססת על פי הניסיון שלי.

יש לך ניסיון עשיר אני רואה.

העיקר DSG וTSI זה שיא האמינות - שייך לחברות מסוג הגבוה.:lol:

יום אחד אולי גם אני יצליח לגרד 16V וגג לבן. בינתיים אסתפק בחברות מסוג הנמוך.

minkin, אני מציע לך ליקרוא כאן בזמנך החופשי:

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Aygo

וגם תקרא מה הם כותבים בRelated.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שמח שיש לנו הסכמה חלקית גם אני ממליץ על הסיריון ולא בגלל צריכת דלק, כשאני לא מסכים עם מישהו אני משתדל להראות את זה, אחרת אני אהיה עוד אחד מהמושפעים פה שהולכים עם העדר, זה שאתה לא מסכים איתי לא אומר שאני טועה, רנו סיטרויין ופיגו' הן חברות מהסוג הנמוך, זאת דעתי ומבוססת על פי הניסיון שלי.

כשאתה לא מסכים עם משהו אתה לא משתדל להראות את זה, אלא משתדל לצעוק. את זה, לא את זה, שייך, לא שייך - לא משנה לך כ"כ כפי העולה מתגובותיך. מדיון על C1 הגעת לאלפות, מוסכים ואלי באופן אישי. התגובות שלך מושפעות מסטראוטיפים, לא יותר מכך. נהגת על סיריון ו-C1 בכלל שאתה מגיב? בתנאים דומים? למקרה שתשאל - אני כן, אחרת לא הייתי כותב לגופו של עניין.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כשאתה לא מסכים עם משהו אתה לא משתדל להראות את זה, אלא משתדל לצעוק. את זה, לא את זה, שייך, לא שייך - לא משנה לך כ"כ כפי העולה מתגובותיך. מדיון על C1 הגעת לאלפות, מוסכים ואלי באופן אישי. התגובות שלך מושפעות מסטראוטיפים, לא יותר מכך. נהגת על סיריון ו-C1 בכלל שאתה מגיב? בתנאים דומים? למקרה שתשאל - אני כן, אחרת לא הייתי כותב לגופו של עניין.

אתה גם יכול לשקר, אני את שלי נהגתי.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

הבחור בהזיות,הוא נהג בסריון,קופסת נעליים של בחורות שאין להם כסף לקנות רכב נורמלי..

ועכשיו הוא נוהג בסקודה,וחושב שהוא בלקסוס..

ממש ארכיאולוג לבנטיני לענייני חפירות..:lol:

• תוכן חדש...