Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה - סובארו WRX קונספט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מדבר על אוכל ועל רכבים:|

אוכל לא מרכיבים לך מברזל עם ברגים, באוכל גם מתעסקים אנשים מה שגורם להמבורגר שלך להראות כמו שהוא נראה.

הרי ברור לי שככה זה עובד וכנראה עובד טוב אבל... בעולם האוכל במקרה.

לי לא מובן איך אתה לוקח את זה לרכב, המבורגר עולה לך 50 שקל אוטו 120אלף, האם בכל מקרה גם אחרי שתזמין אוטו ותקבל את החמין שלך אתה תשלם עליו?

או כל דבר אחר שהוא לא אוכל, אני לא מבין איך אתה יכול לקנות משהו שהוא לא מה שבפרסומת:oops:

אני לפני שראיתי את הפרסומת לא חשבתי שההמבורגר שלי יגיע ככה, בעקבות הפרסומת חשבתי שהם באמת הולכים לארגן לי את אותו המבורגר בתמונה ואני מזמין אחד כזה, ואז אני מגלה שלא.

ההשוואה היא לא בין המבורגר למכונית אלא לתופעה הידועה שנקראת יחסי ציבור ופרסום. בונים לך דגמים שהם בעצם הפרסומת של החברה, או אפשר לקרוא לזה "הפנים היפות" של החברה אבל הדגם האמיתי לא משתווה למה שראינו בתמונה.

פורסם

חברה המטאפורות שלכם בכלל לא בכיוון , אפילו לא קרוב.:?

רכב קונספט הוא רעיון , מכאן המונח...:idea:

זהו אב טיפוס ראשוני שיצרן הרכב מייצר,

כאשר היצרן אינו מחויב לעמוד בשום תקן או הגבלה בייצור, למשל:

העיצוב יכול להיות קיצוני ככל העולה על המעצב ..

המראות יכולות להיות בצמוד לחלון , על מחסה המנוע או אפילו על הגג ... אין התייחסות לארגונומיה ופרקטיות.

פנסי החזית יכולים להיות בגריל התחתון אם בא להם ...

וכך זה נוגע לכל חלק ברכב (גלגלים , עיצוב פנים ועוד).

היצרן גם אינו מוגבל במידות הרכב ... רכב סדאן משפחתי יכול להיות בגודל של רכב פאר.

ישנם תקנים נוספים שהיצרן לא צריך לעמוד כגון זיהום ורעש.

זה משהו שלא רואים באולם התצוגה אבל ישנם קונספטים פעילים לחלוטין.

מעצב תעשייתי תמיד יעצב בקיצוניות רבה כל האפשר. השאיפה היא תמיד להגיע למשהו חדש.

בפועל לאחר הצגת הקונספט , מעצב הרכב ומהנדס הרכב צריכים להגיע לעמק השווה מבחינת מידות,פרקטיות,ארגונומיות,עלויות וכדומה.:|

הרכב יוצא שקט יותר , זול יותר , והרבה יותר סולידי .

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...