Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 508 - דעתכם על הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש בפורום ובאינטרנט התרשמתי מכך שזה באמת רכב טוב ויש עכשיו מבצע בלובינסקי עליו (הנחה של 11,500)

אך השאלה היא באמת מה תהיה הסחירות של הרכב בעוד כ-3/4 שנים כשארצה למכור אותו?

האם ההנחה הזאת תיבלע עם ירידת הערך של הרכב במשך השנים (בהשוואה למקבילות בסגמנט עמו מאזדה 6\סופרב)

או שאולי אני אצטרך להתפשר בסכום הזה רק כי זה "רכב צרפתי"?

במחיר שהוא מוצע היום הוא זול בכ-5000 ש"ח מה-6 החדשה ובכ-13,500 מהסופרב החדשה.

אשמח לשמוע את דעתכם על הרכב הנ"ל

פורסם

ברור שההנחה תיבלע במשך השנים.

הרכב אינו שומר על ערכו כמו המקבילות מיפן/צ'כיה.

אם זאת, מדובר ברכב מצויין ואיכותי.

מה יהיה בדיוק ההבדל אין לדעת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רכב מעולה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

רכב נהדר שזוכה להרבה מחמאות.

אי אפשר לחזות את העתיד,במיוחד שהרכבים עצמם והדרישה אליהם כל כך משתנה.

מי חלם שבפיגו יהיה גיר יפני?

לדעתי זאת למשל סוגיה שמעלה את ערך המותג והמוניטין שלו,מה שבהחלט יבוא לידי ביטוי במכירת הרכב לאחר כמה שנים כיד שניה.

במצב של היום גם למכור מזדה או טויוטה זה לא תענוג,אז לפחות תהנה מאיכות חיים גבוהה,ברכב מעולה ובטוח.

פורסם

השאלה מה אתה מחפש, אם שמירת ערך במכירה סביר להניח שזה אינו הרכב עבורך , לא כיוון שזו פיזו אלא עקב היות הרכב הנ"ל נמצא בליסינג וכפועל יוצא המחיר של הרכב נשחק.

מבחינת כלי רכב נטו, במיוחד בגירסאת הסטיישן מדובר על רכב טוב מאוד, שימושי למשפחה ונוח , מי שאוהב לנהוג ימצא פרטנרית טובה לעשות זאת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...