Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח מאד לעזרתכם בקבלת החלטה על הרכב הבא:

יונדאי i30 שנת 2010

יד ראשונה מפרטי (דרך חברת טריידאין, לקוח מכר להם וקנה חדש)

הרכב עשה: 52,000 ק"מ

דגם: inspire (כולל sunroof)

חברת הטרידאין הסכימה לעשות את הדברים הבאים על חשבונם:

- הם יעשו טסט לשנה עכשיו (כי הטסט נגמר בעוד כמה ימים)

- הם יעשו כיוון פרונט (כי בדוח הפנימי שלהם היה צורך בכך)

- הם יעשו טיפול לרכב במוסך שלהם (כי עברה שנה מהטיפול האחרון)

-בבדיקה שהם עשו התגלה שארבעת הגלגלים פגומים - אז הסיכום הוא שהם יעשו טסט ואם גם בטסט יגידו אותו דבר אז על חשבונם הם יחליפו את כל הגלגלים.

ברכב עשו תיקוני פחחות קטנים וגם הוחלפה שימשה קדמית.

לטענת החברה הם לא מקבלים רכבים עם פגיעות שילדה או אחרי תאונות קשות.

* לא לקחתי את הרכב למכון בדיקה, אלא קראתי את הדוח בדיקה של החברה.

כל זה עבור 76,000שח

מה דעתכם??

המון תודה!

איתי

נ.ב: עכשיו יש לנו פ'גו 206 שנת 2006, כך שזה שידרוג משמעותי מאד עבורנו.

פורסם

היי איתי, ברוכים הבאים.

מתי הרכב עלה לכביש במהלך 2010? לפני או אחרי המתיחת פנים של אפריל?

כיוון שאנחנו רגילים בעיקר לI30 מליסינג, המחיר נשמע קצת גבוה. אבל זה אכן קרוב מאד למחירון הרכב.

האם חשוב לך שהרכב מפרטי?

כמה זמן אתה מתכנן להחזיק ברכב?

פורסם

הרכב עלה לכביש ב יולי 2010

אני חושב שאחזיק ברכב כ 3-4 שנים.

אנחנו עוד מעט עם תינוק (טפו טפו) ולכן משדרגים מרכב 2006 לרכב יותר חדש, בטיחותי ואמין.

אני מקווה שבעוד כמה שנים נחליף שוב לרכב יותר גדול.

אנחנו כלכך רגילים לרכבים קטנים שקשה לנו לקפוץ ישר לרכב משפחתי קלאסי מדגם סדאן או סטיישן.

לא חשוב לי שהרכב מפרטי - פשוט חשבתי שזה יותר אמין/טוב ככה. כמו כן, בליסינג כשאני אמכור יהיה לי יותר קשה, לא?

פורסם

לטעמי 76K זה יקר, ניתן למצוא רכבים מיד פרטית ישירות ולא דרך חברת ליסינג.

מעבר לזה לא לקחת את הרכב לבדיקה חיצונית כך שאתה מסתמך על מה שמוכרים לך בליסינג, טעות גדולה !!

מדוע הוחלפה שמשה קידמית ?

בקיצור קודם כל לבדוק במכון חיצוני ולא להאמין לאף אחד, ומדוע הוחלפה שמשה קידמית ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתם טרף קל מדי.

לא לקחת לבדיקה, ולהאמין לבדיקה של הטרייד אין?

ברכב שהוחלפה בו שמשה?! :shock:

גם המחיר, נורא גבוה.

משכנתא זה קל

פורסם

אני אספר לך את השיקולים שלי מלפני שנה.

לפני שנה בדיוק מכרתי סוויפט 2008 כי אשתי הייתה בהריון ראשון וחשבתי שצריך רכב עם בגאז קצת יותר גדול וכמובן רכב יותר בטיחותי.

רכשנו בקיץ שעבר I30 שנת 2010 גם כן אינספייר אבל מליסינג מימוני (לפני סוף תקופה), אנחנו תפסנו דיל מהסרטים שעד היום אנשים לא מאמינים לי שזה מה ששילמנו, הרכב היה עם קצת פחות מ30 אלף קילומטר מליסינג מימוני, 22 חודש על הכביש ושילמנו 65,000 ש"ח.

כיוון שידעתי שאנחנו נחזיק ברכב לפחות 3-4 שנים, לא היה אכפת לי שהרכב הוא אחרי ליסינג ברשיון, הרכב היה מליסינג מימוני והבנאדם היחיד שנהג ברכב אי פעם הוא גם זה שממנו לקחתי את הרכב.

אני לא מאמין שיש הזדמנויות במגרשים, הזדמנויות יש בלוחות פרטיים. מדי פעם בנאדם מוכר את הרכב בלי לדעת לבדוק את מחיר המחירון כמו שצריך ומדי פעם המוכר פשוט נורא נורא לחוץ לארוז את הבית לקנדה ולמכור את הרכב בדחיפות.

הרכב שאתה מדבר עליו נשמע טוב, אבל אם יש לך סבלנות תוכל להשיג דיל יותר טוב מלוח פרטי, קח בחשבון שלרכב נגמרה האחריות ממש החודש. אם אין לך סבלנות ללוחות ולאנשים פרטיים, אתה משלם בסך הכל מחיר הוגן (באופן יחסי :roll: ) אבל תדע שזו לא מציאה ענקית, יש ה-מ-ו-ן I30 למכירה.

כמובן שעוד נשאר לבדוק את הרכב כמו שצריך, במחיר כזה הרכב צריך להיות מינימום פיקס! וכמובן שתעשה בדיקה לבד!!

לגבי I30 באופן כללי, אנחנו מאד מרוצים! הבגאז נהדר לעגלה, הרכב באמת לא ארוך מדי בשביל אשתי ואני מאד נהנה לנהוג בו. לא שיא השאיפות המוטוריות שלי אבל ליום יום - אחלה בחירה.

בהצלחה!

פורסם

צודקים - אקח לבדיקה במכון.

לגבי רכישה מחברת טריידאין - הם נותנים אחריות על מנוע וגיר לשנה. רכישה מפרטי לא מקבלים את זה.

מניסיון ברכב הקודם, שלושה חודשים אחרי שרכשתי מטריידאין היה צורך להחליף משאבת דלק ב 2000שח והם הסכימו לממן את זה! למרות שזה לא גיר או מנוע..

פורסם

טריידאין של מיצובישי ברעננה "אוטורן"

חשבתי לקחת אותו לאחד המכונים שיש בפורום הנחה עבורם:

- דינמומטר (סניף רעננה) - אני מתאר לעצמי ששם הטריידאין לוקחים את כל הרכבים, אז אולי עדיף בכפר סבא..

- בדיקות ישיר (כפר סבא)

פורסם
לטעמי 76K זה יקר, ניתן למצוא רכבים מיד פרטית ישירות ולא דרך חברת ליסינג.

מעבר לזה לא לקחת את הרכב לבדיקה חיצונית כך שאתה מסתמך על מה שמוכרים לך בליסינג, טעות גדולה !!

מדוע הוחלפה שמשה קידמית ?

בקיצור קודם כל לבדוק במכון חיצוני ולא להאמין לאף אחד, ומדוע הוחלפה שמשה קידמית ?

לא מדובר על חברת ליסינג,אלא על טרייד אין של מיצובישי.כנראה,שהלקוח שמכר להם את הרכב רכש מהם מיצובישי חדשה /מודל מתקדם יותר.לגבי החלפת שמשה קדמית אמנם חשוד ומצריך בדיקה יסודית אך לא מחייב תאונה (יכול להיות ניסיון פריצה לרכב/חבלה/אבן שפגעה בשמשה,סדקה אותה ולכן נאלצו להחליפה.

בקיצור,אם הרכב יד ראשונה פרטית,עם הק"מ הזה ויתברר,שהרכב לא עבר תאונה למרות החלפת השמשה הקדמית אז +- 1000-2000 פחות מהמחירון זה בסדר אם כי בכלמוביל (היבואן של יונדאי) התפרסמה ביום שישי הצעה אטרקטיבית יותר (השאלה כמה ק"מ עשו הרכבים שם).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...