Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיגון נוסף לבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר שישי נהדר לחברי הפורום , אני מחפש המלצות למיגון לבית .

יש אצלנו בשכונה גל של פריצות בזמן האחרון, ואתמול הבית שלי כמעט ונפרץ.

בערך בשעה 18:15 הופעלה אצלנו אזעקה בבית ואף אחד לא היה בבית, שברו חלון נכנסו

(גלאי האזעקה הופעל ע"י חיישן תנועה בבית) וברחו - כנראה נלחצו .

לא נגנב כלום, אבל אני מאמין שפעם הבאה לא יהיה לנו כזה מזל .

כרגע מותקנת אצלנו מערכת אזעקה של חברת b-protect , מנוי חודשי ומוקד שמודיע לנו במידה והופעלה אזעקה בבית.

אני מחפש תוספות למיגון בבית, מצלמות וכו' .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
מצלמה לא ממגנת, היא "עלק" עוזרת לתפוס את הגנב.

כלב, גם קטן שנובח כאשר מישהו מתקרב לדלת/חלון.

שחכתי לציין, יש כלב דיי גדול בחצר .

אבל זה לא ממש עזר.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

יש דבר כזה שנקרא מוקד רואה.

זה אומר מוקד שברגע שיש אזעקה בבית. יכול לראות מה קורה בבית.

והוא גם יכול להקליט את מה שהוא רואה. יתרון עצום כי גם עם יגנבו את הDVR. יש הקלטה במוקד.

עכשיו. להוסיף לבית מספר חישני תנועה עם אור. מסביב לבית ובתוך הבית. לרוב זה מתריע. במיוחד עם מחובר לזה צופרים

במקום העבודה הקודם שלי. שפרצו לשם פעמיים.

התקנו במקום מספר פרוזקטורים עם חיישנים ובמידה ומשהוא זז בשטח כל המקום מואר.

ובמידה ומתקרבים למבנה. נדלק האור. ו3 צופרים של אזעקה מתחילים לעבוד. ואין מצב ששכן לא יגיע לראות מה קורה.

כי אחרת זה ממשיך לעבוד.

נ.ב.

במקום הזה זה אפקטיבי. כי שם כל היום יש תנועה. רק בלילה אין.

אצל ההורים שלי לדוגמא לא. כי שם במהלך היום לפעמים הבית ריק. ושם פרצו בשעות הצהריים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
מצלמה לא ממגנת, היא "עלק" עוזרת לתפוס את הגנב.

כלב, גם קטן שנובח כאשר מישהו מתקרב לדלת/חלון.

מצלמה עוזרת למיגון ועוד איך. כלב אפשר להרעיל ואז נוסף גם כאב לב (בניגוד לרכוש, אי אפשר להחזיר).

1. יש מצלמות עם חיישני תנועה שמפעילה אזעקה אצלך בנייד/מוקד.

2. מהווה גורם התרעה לגנבים מזדמנים.

3. יש מערכות שיכולות להיות מופעלות באמצעות מגעים יבשים, כמו שהוזכר - פרוז'קטרוים וכו'.

השאלה היא אם אתה רוצה הגנה כללית, או שיש לך משהו ספציפי להגן עליו (התנסיתי כבר במערכת שמיועדת לחדר כספות למשל, שפולטת עשן (לא רעיל, למרבה הצער אסור) שגורם לך להצטער על הרגע בו נכנסת למקום. בלי צחוק. העניין הוא שאתה צריך הרבה כסף בשביל להצדיק את מחיר המערכת הזו, כך שלפעמים הכספת נשארת ריקה.:-D ).

מוקד טוב רק כשיש ניידת בסביבה. אם לוקח מעל 5 דקות להגיע, חבל על הכסף.

שילוב של אזעקה, מצלמות, תאורה, כלב וכו' מהווה קושי גדול בהרבה לגנבים (אם כי יש כנופיות שכבר כ"כ מקצועיות שגם זה לא עוזר). יש משמר אזרחי בשכונה?

פורסם

מוקד כבר יש לו, עם חיישנים כל שהם.

לכן אם כוונתו שהמצלמות ירתיעו מישהו אז לא, יביא לעדויות/הוכחות ו/או עזרה בתפיסת עבריינים אז גם לא.

פורסם

אתה מכליל.

כמעט כל גנב מזדמן יעדיף לעבור הלאה כאשר יש מיגון או הפרעה כלשהי.

הקלטות של גנבים יכולות בהחלט לעזור (לא למנוע, אבל לזיהוי לאחר מעשה) אם וכאשר תופסים את אותו גנב.

נכון שהמשטרה ובוודאי בתי המשפט לא באמת מכבידים עם עברייני הרכוש ה"כבדים", אבל היום כל אחד עם כפפות לאטקס יכול לפרוץ כמעט בלי להשאיר עקבות (למעט במקרים שחשובים למשטרה, הם לא בודקים הרבה מעבר לטביעות אצבעות) ומצלמה (אם קלטה את הפורץ) משאירה לך הוכחה לגבי זהותו.

• תוכן חדש...