Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אשמח להמלצות, בנוסף אם מישהו מכיר ספורט מוטורי בפראג חוץ מהשכרת פרארי ב 115 יורו לחצי שעה אשמח לשמוע.

פורסם

IT DOSENT GET MORE GOURMET THAN THAT MY FRIEND.

בצע חיפוש עם המילה פראג, בכמעט כל שרשור עליה יש גם המלצות למזון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תזהר ממקומות מפוקפקים שנראים FANCY אבל ריקים בד"כ, דוד שלי כבר נפל בפח הזה שאתה נכנס לפאב מגיעות כמה בנות יושבות עלייך, מתמזמזות איתך, אתה קונה להם כוס שמפניה של 30 שקל ומקבל חשבון 500$ לכל כוס (ולא של הבנות).

Opel Adam S 2017

פורסם

מסעדה שנקראת vino di vino אני חושב שהגענו אליה דרך זה שהייתה אחת מה5 הכי טובות בtripadvisor.

מקום מדהים מצויין מבחינה קולינרית, שלחתי לשם עוד 2 זוגות חברים וכולם חזרו מחוייכים מאוזן לאוזן.. מאוד מאוד מומלץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מקום שמשום מה לא ראיתי בכלל בטריפ אדווייזר-

14 Hybernská, Prague, Czech Republic

potrefena husa

פאב נחמד מאוד עם אוכל מצויין (לא כזה שהייתי מצפה מפאב)-

המקום שורץ מקומיים (ומקומיות :wink:) ונראה פחות תיירותי משאר המקומות שיצא לי לדגום בפראג.

אכלתי שם 300 גרם פיקניה, אחת ממנות הבשר הטובות ביותר שאכלתי בחיים שלי.

פורסם

אומנם אכלתי שם לפני כמה שנים, אבל הבנתי מחברים שהכל נשאר אותו דבר במסעדת Ambiente.

http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274707-d1095970-Reviews-Ambiente_Pasta_Fresca-Prague_Bohemia.html

זכור לי אוכל טוב, במחיר סביר מאוד, אולי 10% מעל מקומות אחרים, אבל תמורה טובה לכסף.

המסעדה עצמה נמצאת בקומת המרתף, והכניסה אליה לא הכי ברורה, כי יש דלת עם שלט מעל, בלי שום סימן שזו

אכן כניסה למסעדה.

• תוכן חדש...