Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת מכונית לטובת נסיעה ללימודים בעיקר.

מדובר על נסיעה ארוכה של כ100 ק"מ כל כיוון.

אני מחפשת משהו אמין שלא אצטרך לבקר הרבה במוסך ואם אפשר גם חסכונית.

אני מעדיפה משהו קטן יחסית, אין לי העדפה לאוטו' או ידני.

כרגע אין לי ממש כיוון בכלל אשמח אם תוכלו לעזור

פורסם

לדעתי לסטודנט רכב מיני הכי מתאים,הוא רכב עם עלות אחזקה הכי נמוכה ומצד שני הרכב בשנתון מתקדם,הייתי מציע לך את הפיאט פנדה,מאוד חסכונית ולא יקרה לאחזקה,פיגו 107 תהיה יותר בטיחותית אבל קצת פחות נוחה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דייהטסו סיריון 2006-2008 נכנסת לך בתקציב.

אמינה, חסכונית ומתמודדת יפה עם הקילומטראז' שתסעי.

היתה לי כזו והייתי מרוצה מאוד ממנה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לדעתי לסטודנט רכב מיני הכי מתאים,הוא רכב עם עלות אחזקה הכי נמוכה ומצד שני הרכב בשנתון מתקדם,הייתי מציע לך את הפיאט פנדה,מאוד חסכונית ולא יקרה לאחזקה,פיגו 107 תהיה יותר בטיחותית אבל קצת פחות נוחה.

מיני מומלץ גם לטווח הנסיעה שלה?

לא עדיף במקרה כזה סופר מיני?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני לא ממש בעניין של אירופאיות,למיטב הבנתי אלה רכבים טובים אבל ממש לא כדאי להגיע איתם למוסך

כי שם הכל הרבה יותר יקר...

פורסם

תיראה אני עם הפנדה עושה 50 KM ביום,ןבאמת שאין בעיה איתה,אין לי כאבי גב,ואני ממש לא סובל,אחרת הייתי מחליף אותה מייד.

גם כשלקחתי אותה לבאר שבע,לא הייתי צריך מסג'.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איפה הימים שסטודנטים נסעו בדייהטסו שרייד/ רנו 5/פגו 104 וג׳אסטי? אחחח....

לעניינך, גם יונדאי אקסנט יעשה את העבודה מצויין. ראי הוזהרת!!!! אל תתפתי לאוואו למיניהם בשנתונים גבוהים ומחירים נמוכים!!!

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

זוללת דלק ולא בטיחותית

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

נראה לי שמהרכבים שדיברתם עליהם היונדאי i10 הכי קורצת,על איזה שנתונים הכי כדאי ללכת

ואם יש לכם המלצה גם איפה או איפה לא כדאי לקנות?

אגב,מה עם קורולה?

פורסם

קורולה אוטו מעולה שיחסוך לך בתקלות ... הוא גם לא כל כך צורך הרבה דלק .. 1/12 בערך ..

אם חשבת על קורולה ונראה לך ... תלכי עליו ! גם יעניק לך גודל וגם בטיחות וגם חסכון ..

לגביי i10 ... אם את מעוניינת בידני אז הוא עדיף .. למרות שגם האוטומטי סבבה .

שימי לב רק שזה לא עבר השכרה/ליסינג כי יש הרבה כאלה

עדיף לקנות מפרטי .

איתן בר 8)

פורסם

אני קניתי לאחרונה פיאט פנדה 2011, עלתה לי 40 אלף ש"ח. אני מאוד ממליץ, רכב חסכוני בטירוף ונסיעה של 100 ק"מ תעלה לך בסביבות 5-6 ליטר, שזה כלום.

מחירי טיפול זולים ולשמחתי הם כל 20 אלף ק"מ או שנה.

• תוכן חדש...