Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפכפים נורמאליות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום הדין הגיע, הכלב שלי החליט שכפכפי הקסטרו שעלו לי 20 שקל לפני עשור יהיו הצעצוע לעיסה החדש שלו במהלך הלילה :banghead:

מחפש כפכפים נוחות עד נוחות מאוד עם תמיכה לרגל, עדיף משהו שיבוא מסביב לרגל ולא האלו עם ההפרדה בין הבוהן לאצבע ליד.

ראיתי כפכפים ב200 וב300 ובכנות זה לא הטווח מחירים עליו חשבתי, המלצות?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

קניתי בדיוק עכשיו כפכפים של טבע נאות בחנות העודפים בראשון (חונים קונים). יש מ 200 ומטה בכל מיני מידות, זה נוח בטירוף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני עם ריידר, טיפה יקר אבל מאוד מוצלח

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בתור אחד ששונא כפכפי אצבע (לא נוח!) , אני כבר שנה עם כפכפים של אדידס וממש נוח לי איתם.

פורסם

בתור אחד שיש לו לפחות 10 זוגות של כפכפים מכל מני סוגים וגוונים אני יכול להגיד שבבית אני מסתובב רק עם האש פאפיס. הן מצטיינות בנוחות ועמידות לאורך זמן. להשיג ברשת גלי. לבירקים וטבע נאות יש סוליה משעם שעם הזמן מקבלת צורה של הרגל. אבל הן מתחילות להסריח אחרי תקופה.

פורסם

ואם אתה מחפש משהו קצת יותר זול ממה שהציאו לך פה,מניסיון עם הרבה כפכפים הכפכפי אצבע של DIADORA מצויינים,נראים טוב,מגיעים בהרבה צבעים לבחירה,גבוהים ונוחים,עמידים מאוד!.

החסרון הוא שאחרי שנה לאט לאט ה"סוליה" נשחקת והם מתחילים לרדת בגובה,אבל הם לא נקרעים אפילו טיפה.

ניתן להשיג בחנות אליטל בסינמה סיטי ראשון או במושב בני ציון בשרון , ואני בטוח שיש בעוד מקומות

Miata ND2

פורסם

אני היחידי שלא קונה כפכפי מותג?

הכפכפים הכי יקרים שלי עלו לי 20 ש"ח, ואני כמעט כל הזמן הולך עם כפכפים.

כפכפים של 10 שקל מחזיקים אצלי כמה שנים טובות. כפכפי אצבע.

פורסם

כפכפי זכאי בשוק הכרמל.

25 ש"ח - מחיר רשמי.

20 ש"ח - מחיר לא רשמי ("תעשה לי מחיר נו").

15 ש"ח - רק בקניה של 2 זוגות ומעלה.

אחלה כפכפים, כל 3 שנים אני נותן גיחה לשוק וזכאי הזקן שם, אני קונה זוג ועף.

החזיקו לי מעמד בכל חור, גם מחוץ ליבשת.

בהצלחה

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...