Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

הוצעה לגיסי טויוטה קורולה 2007 יד ראשונה השכרה, יד שנייה פרטית.

הרכב עשה 140000 ק"מ ושמור מאוד חיצונית.

המוכר הוא סוחר רכב,חבר של אבא של גיסי והוא מתחייב על שילדה נקייה ואחריות

לחצי שנה על מנוע וגיר...

המחיר שהוא מציע הוא מעולה 32000 ש"ח כולל ריפודים חדשים וחיישני רוורס.

מצורפת הבדיקה של הרכב שנעשתה ואנו מתלבטים אם זה שווה או לא.

אנא חוו דעתכם

מה אתם אומרים?

Scan_Doc0015.pdf

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

עם כאלה חברים :roll:

הרכב עבר תאונה, זו בכלל לא שאלה.

מצד שני המחיר זול למדי וגם לאחר יישור קו (החלפת 4 צמיגים וכיוון פרונט בתור התחלה) זו עדיין תהיה עסקה טובה למי שמחפש "זול".

אישית? אפילו לא הייתי פוזל לרכב הזה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ישנם ליקויים במשמעות גבוהה. תאונה גם מאחורה (פח אחורי) וגם מקדימה (גשר קדמי).

מצטרף לדברי איתמר - הרכב אחרי תאונה. אישית - לא הייתי נוגע.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא סתם המחיר זול.

הרכב עבר כנראה תאונה די רצינית מאחור.

אמנם קצת קשה לדעת מהבדיקה הנ"ל את משמעות התאונה. אם אתה באמת סומך על הסוחר שווה ללכת לפחח לוודא מה מידת הנזק שהיה ומה המשמעות הבטיחותית.

פורסם

תודה על התגובות. בעיקרון המחיר הזול מפתה, אבל כרגע אין לנו דרך לדעת את חומרת הפגיעה.

הרכב במגרש ברמת הגולן. גיסי ירושלמי.

נרד מזה בינתיים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תשמע, אני גם מחפש רכב כרגע, לקנות מסוחר זה big no no. יכול להיות שיש סוחרים הגונים, אבל אני לא לוקח סיכון. בד"כ הסוחרים קונים רכבים שאנשים פרטיים לא ירצו לקנות בגלל שיש בעיה מהותית ברכב (למשל תאונה קשה), הם יורידו את המוכר לברכיים במחיר וימכרו ביוקר תוך כדי הסתרת הבעיה ברכב.

הבדיקה שהעלית גם קצת מוזרה, תחת "משמעות גבוהה" כתוב "פח אחורי", מה זה פח אחורי? אפילו הבעיה של ה"משמעות נמוכה" נראית קשה יותר.

טוב שלא לקחת את הרכב הזה ופעם הבאה תשאל מה זה "פח אחורי", למה זה במשמעות גבוהה ומה בדיוק הוחלף/תוקן שם.

פורסם
תשמע, אני גם מחפש רכב כרגע, לקנות מסוחר זה big no no. יכול להיות שיש סוחרים הגונים, אבל אני לא לוקח סיכון. בד"כ הסוחרים קונים רכבים שאנשים פרטיים לא ירצו לקנות בגלל שיש בעיה מהותית ברכב (למשל תאונה קשה), הם יורידו את המוכר לברכיים במחיר וימכרו ביוקר תוך כדי הסתרת הבעיה ברכב.

הבדיקה שהעלית גם קצת מוזרה, תחת "משמעות גבוהה" כתוב "פח אחורי", מה זה פח אחורי? אפילו הבעיה של ה"משמעות נמוכה" נראית קשה יותר.

טוב שלא לקחת את הרכב הזה ופעם הבאה תשאל מה זה "פח אחורי", למה זה במשמעות גבוהה ומה בדיוק הוחלף/תוקן שם.

לא הייתי מכליל. הרכב הקודם שלנו היה קוואליר 99 שקניתי מסוחר והחזקתי במשך 5 שנים ולא היו שום בעיות. כמו ברכב פרטי, חובת הבדיקה על הקונה. נכון שהסוחר ״מתאמץ ״ יותר ליפות את הרכב אבל אסור להסתנוור מקצת פוליש וספריי סקיי

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...