Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברשותי פולו שנת 2011 מנוע 1.4 DSG (אחלה רכב!)

חושב להחליף לסיאט איביזה 1.2TSI DSG רמת גימור FR

אשמח לחוות דעת על האיביזה

פורסם
שלום , ברשותי פולו שנת 2011 מנוע 1.4 DSG (אחלה רכב!)

חושב להחליף לסיאט איביזה 1.2TSI DSG רמת גימור FR

אשמח לחוות דעת על האיביזה

סה"כ רכב מאוד דומה מבחינת גודל התנהגות אותו קונצרן בסופו של דבר, סה"כ הפולו בעלת איכות חומרים גבוה יותר אבל עם המנוע 1.4 עצלנית יחסית לאיביזה, מה אתה מחפש ברכב החדש? אישית לא הייתי מחליף את הפולו באיביזה משום שהרכבים דומים מדי ולא תרגיש יותר מדי שינוי, בזבוז כסף.

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן ואת האמת התרשמתי מהמנוע 1.2 הרגיש לי ממש זריז לעומת הפולו

בנוסף ברמת גימור FR מציעים הרבה דברים שבפולו אין (גם לא בTSI)

מצד שני , האיכות חומרים כמו שאמרת טיפה יותר איכותית בפולו

בסופו של דבר יצאו מאותו מפעל (שתיהן מספרד)

בנוגע לכסף בלי להכנס לזה - פשוט עסקת בלון שעומדת להגמר

פורסם

סה"כ אתה מודע להבדלים. הגימור בפולו מכיל חומרים יותר נעימים, האיביזה בעלת ביצועים ואבזור עדיף.

תעשה את החשבון שלך אם זה משתלם כלכלית.

אולי תחכה ללאון החדשה ותקבל שדרוג בכל הפרמטרים? הבעיה-התמחור ורמות האבזור עדיין לא פורסמו.

פורסם

היא יקרה יותר כי היא נותנת יותר ונמצאת קלאס אחד למעלה(משפחתית קומפקטית-מקבילה לגולף), אוליי שווה להשקיע טיפה יותר ולקבל שדרוג משמעותי.:idea:

אני מדבר על הלאון החדשה שעדיין לא הושקה בארץ(צפוי לקרות החודש או בחודש הבא).

לא מזמן נבחרה לרכב השנה של "אוטו אקספרס":

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=487582

פורסם

ה-1.2TSI של ה-FR הוא מנוע שירגיש לך חזק יותר ומשתווה למנועים גדולים יותר של 1800, כמו כן האיביזה תהיה לך זולה יותר לאחזקה מהפלקסווגן

ואל תשכח שגם חסכונית יותר

פורסם
היא יקרה יותר כי היא נותנת יותר ונמצאת קלאס אחד למעלה(משפחתית קומפקטית-מקבילה לגולף), אוליי שווה להשקיע טיפה יותר ולקבל שדרוג משמעותי.:idea:

אני מדבר על הלאון החדשה שעדיין לא הושקה בארץ(צפוי לקרות החודש או בחודש הבא).

לא מזמן נבחרה לרכב השנה של "אוטו אקספרס":

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=487582

רכב מדהים לדעתי

אין הערכת מחירים ?

• תוכן חדש...