Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנהלים, חבל שכל שרשור onr מצורף בסופו של דבר למדריך הזה.

פורסמה פה שיטת ניקוי ספציפית עם החומר הנ"ל, סה טו.

צירוף שרשורים עם שאלות כאלה ואחרות בנוגע ל-onr ושימושיו השונים, מעבר לשיטה שרשומה בכותרת, לא קשורות לנושא שלשמו המדריך נכתב.

נהיה פה אוף טופיק רציני וחבל.

"יאללה בירי".

פורסם

באמת לא הבנתי לאן השרשור הקודם נעלם, אבל כדאי לפחות לשים את השרשור הנ"ל בסטיקי שיחסוך את כל השאלות הנלוות לגבי ONR בכל פעם

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה רבה על המדריך המפורט, כתוב בצורה שגם אדם חסר נסיון בדיטיילינג (כמוני) יכול להבין - כל הכבוד!

שאלה בנוגע לשיטה ולחומר - רכשתי רכב ואיני יודע אילו הגנות/טיפולים התבצעו בנוגע לצבע. הרכב בסה"כ נראה מאוד טוב ושמור - אבל לא בטוח האם זה רלוונטי.

האם אני יכול להתחיל להשתמש בשיטה שלך, או האם עליי לבצע סוג של 'יישור קו' קודם לכן?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם אתה הולך לשים ווקס על הרכב, עדיף שתתחיל משטיפה רצינית הכוללת פלסטלינה כדי להסיר את כל משקעי הלכלוך מהרכב, לאחר מכן יישום הווקס, ולאחר מכן 2 השטיפות עם ONR שהן שטיפות שבועיות רגילות.

Opel Adam S 2017

פורסם
אם אתה הולך לשים ווקס על הרכב, עדיף שתתחיל משטיפה רצינית הכוללת פלסטלינה כדי להסיר את כל משקעי הלכלוך מהרכב, לאחר מכן יישום הווקס, ולאחר מכן 2 השטיפות עם ONR שהן שטיפות שבועיות רגילות.

האם יש מדריך בנוגע לווקס/פלסטלינה דומה למדריך כאן, אשר מתאים למישהו כמוני (שלא מכיר את 'עולם הדיטיילינג')?

קראתי כבר למעלה מ20 שרשורים כאן בפורום, אבל אני מוכרח להודות שאני די מבולבל... :x זה המדריך הראשון שגרם לי להבין את ההליך כמו שצריך (הרבה מדריכים משתמשים במושגים שדורשים מדריך נוסף בשביל להבין על מה מדובר - 'מדריכים רקורסיבים' :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כן ניצן.

אפשר קצת יותר, אפשר קצת פחות, אני שמתי לב ש- 20 מ"ל לגלון של מים מזוקקים זה המינון עם היחס הכי טוב שבין ניקוי, לאי השארת עקבות.

"יאללה בירי".

פורסם

זה משנה אם הonr ירוק או כחול,עם מה מומלץ?

יש את הנוזל של סונקס הצהוב,מה אתם אומרים עליו?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

השאיר לי מלא סימני מריחה בזמנו, קניתי בקבוקון קטנטן מאוטודיפו לפני כמה שנים טובות, המוצר זכור לי לרעה.

(יכול להיות שלא דיללתי נכון, אבל אני בספק).

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

הסונקס עושה עבודה מצויינת, אצלי בלי עקבות, לא בדקתי כמה הוא פוגע באוטם, אבל לאחר כמה שימושים עדיין יש הגנה(בידנג וכו) על השמשה.

עריכה:מדובר בנוזל המוכן לשימוש בשונה ממה שציפופו השתמש בו(בא באריזון של 5 ליטר).

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם

תודה שיפופו, נראה לי שאמשיך להשתמש במים הכחולים המסורתיים. :lol:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

הסונקס תמיד סקרן אותי.

לא יצא לי לבדוק.

את הנוזל הכחול העפתי מזמן, הוא פשוט סתם לי את המערכת. הייתי חייב לדלל למערכת מסיר אבנית ולבצע אינפוזיה עם מזרק לשפריצרים.

מאז? מים מזוקקים וonr. החיסרון? במערכת שכוללת שטיפת פנסים צריך להיות שקולים יותר, אחרת המיכל יגמר מהר מאוד.

טיפ? תשמרו את הגריקנים של המים המזוקקים ודומיהם, ותכינו את הנוזל מראש, חוסך זמן יקר ברגע האמת.

מוצר נוסף - טבליות שמתמוססות במים.

המוסך נתן לי פעם לנסות, לא זוכר את הפרטים על המוצר האמת, אבל הפידבק חיובי.

M-TECH E46

פורסם
תודה שיפופו, נראה לי שאמשיך להשתמש במים הכחולים המסורתיים. :lol:

תעבור למים מזוקקים עם ONR, הכחול יעשה לך סימנים על הרכב (אצל אבא שלי בכריזמה יש כחול על הכחול המקורי), או סימני דהייה של הלכה/צבע

אגב ELI Z לגבי טבליות קראתי על כך גם שיש כאלו לא רעים, הבנתי שלא ניתן להשיג בארץ?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...