Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן שכחתי להוסיף מרסס לחץ, אבל דווקא עשה עבודה טובה הבקבוק ספריי הנ"ל של איקאה, השתמשתי בו בלית ברירה לאחר ששכחתי את המרסס אצל ההורים, עבודה יותר ארוכה ומעייפת אבל מפזר את הנוזל טוב.

נראה לי שאקנה את המרסס הכחול כמו אצלך ואת הירוק אעביר להורים.

Opel Adam S 2017

פורסם

הזמנתי מיכל של ליטר וחצי מאלי אקספרס בזמנו.

שכחתי למי מגיע הקרדיט, אבל זה דרך המלצה של חבר פורום.

בכל מקרה למיכל יש שסתום לפריקת הלחץ, הוא מעולה, עלה גרושים, בנוי לתלפיות ומחזיק כבר המון המון זמן.

כל שאר המיכלים שהיו לי התפוצצו לי בפנים, לא כיף.

כשאגיע הביתה אחפש את הלינק.

"יאללה בירי".

פורסם

שיפופו מה אתה אומר לעשות את זה עם UBER הגדולה? (לנגב איתה את הרכב אחרי ONR)

זה רעיון טוב או שזה סתם יעשה SWIRLS בכל פינה אפשרית?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ניסיתי לבצע את הנקיון עם עם המגבות 1100 gsm של הקוריאני, זה היה לא משהו בלשון המעטה.

המגבת ספחה את הנוזלים מהר מאוד, והיה צורך לסכך תוך כדי המעבר, בנוסף, בחלק מהמעברים, Pass אחד לא הספיק.

לאובר סיבים ארוכים עוד יותר מהמגבת של הקוריאני, ולפי דעתי פה קבור הכלב.

במקרה של השיטה הזאת, כן יש צורך בחיכוך (כמובן בטוח וקטן ככל האפשר), ולכן עדיף ויותר נוח לעבוד עם מטליות בעלות סיבים קצרים.

"יאללה בירי".

פורסם
הזמנתי מיכל של ליטר וחצי מאלי אקספרס בזמנו.

שכחתי למי מגיע הקרדיט, אבל זה דרך המלצה של חבר פורום.

בכל מקרה למיכל יש שסתום לפריקת הלחץ, הוא מעולה, עלה גרושים, בנוי לתלפיות ומחזיק כבר המון המון זמן.

כל שאר המיכלים שהיו לי התפוצצו לי בפנים, לא כיף.

כשאגיע הביתה אחפש את הלינק.

מחכה ללינק

:p

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

בערך 30-35 שטיפות.

אפשר לנקות חלונות.

תקנה ותהנה.

ליאב מצאתי.

הודעה מקורית של ליאור : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?530539-%D7%9E%D7%A8%D7%A1%D7%A1-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-%D7%A7%D7%98%D7%9F-%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%99%D7%9F&highlight=%D7%9E%D7%A8%D7%A1%D7%A1+%D7%A9%D7%A1%D7%AA%D7%95%D7%9D

אחלה מוצר, לקח לו בערך חודש להגיע, אבל הוא מעולה.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

מלך

אני מזמין, תודה!

אושריקו אני לא חושב שיש משהו שאי אפשר לנקות עם החומר הזה, אפילו על ג'אנטים הוא עובד טוב

Opel Adam S 2017

פורסם

סבבה, נחכה למשכורת ונקנה גם איזה מרסס מחנויות למיניהן :)

תודה.

רק חבל שלוקחים 30 שקל על משלוח עד הבית, אבל לפחות זה יחסוך ללכת לדואר (משלוח מאוטוסטור כאמור).

פורסם
תגידו, כמה בקבוק כזה של ONR מאוטו סטור מחזיק?

נגיד ואני שוטף את הרכב פעם בשבוע וחצי שבועיים איתו.

האם ניתן לנקות איתו גם חלונות ?

כל מוצרי OPTIMUM כולל ה-ONR ניתן להשיג אצל הרקולס היבואן הרשמי.

03-5370031 052-4077786

פורסם
למה מרסס "מספרות" לא מתאים לשימוש ONR ?

למטרת qd, אין ספק שמרסס פשוט מתאים, אבל כאן יש צורך בהרבה יותר סיכוך ונוזלים מאשר ריסוס או שניים.

מטרת השיטה היא נוחות, בין היתר, ולרסס חמש/שש פעמים באותה הנקודה כדי ליצור סיכוך מספק בשביל המגבת, לא נוח בעליל.

אם בכל זאת תמצא שנוח לך להשתמש בשפריצר רגיל, לך על זה, רק תקח בחשבון שקרוב לוודאי ותצטרך למלא שוב את הבקבוק על הדרך.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...