Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ קצת את הנושא לאחר שימוש במטליות הירוקות הנ"ל - שיפופו השתמשתי בהן שבוע שעבר, רכב מלוכלך קלות באבק כמו שאצלך בתחילת השרשור

מה שכן, המטליות לאחר פאנל אחד / 2 בלבד נהיו מאוד רטובות גם בצד השני (הצד הפנימי שלא השתמשתי בו עדיין) והשאירו striks ומרחו בעצם את ה ONR כבר לאחר כמה ניגובים, אז יש סיכוי שהשתמשתי ביותר מדי ONR או שזה נורמלי? הרכב שלי קטן מאוד זה פיאט 500 וזה לא אמור להיות כך.

בפועל נתן לי במקום 8 חתיכות של מגבת לניקוי - אולי 4-3 עד שהחלפתי מגבת.

יש לי מרסס כמו שלך (הירוק שיש ב ACE).

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

לדעתי ריססת יותר מידי.

עוד אופציה, שכחת לתת ריסוס קטן על המטלית עצמה לפני המעבר על הפח, אתה תתפלא כמה שהמטלית תספוג פחות לאחר מכן.

בכל מקרה, אין פה ממש חוקיות לגבי מספר המגבות, הוסף מגבת אחת אקסטרה, עדיף שתשמש לניגוב מאשר לבאפינג לאחר הstreaks.

תמיד עדיף להעביר מגבת לחה מאשר מגבת יבשה על הפח.

תעדכן אותי.

עריכה: ציטוט תשובה לשאלה דומה קודמת

אם המגבת סופגת הרבה מים, תדאג לסחוט אותה מידי פעם.

(אני עובד עם שלוש מגבות - שתיים לנקיון ואחת לפיניש, השלב שבו אני מחליף למגבת השניה זה השלב שבו בעיקרון צריך לסחוט, אז אצלי זה לא קורה).

לגבי סימני הניגוב, לא יהיו סימני סווירלים אם תקפיד שהמגבת של הפיניש תהיה לחה מעט, אם אתה רואה שאחרי הניגוב נותרו סימני מים, ריסוס קליל על המשטח וגם על המגבת שייעדת לפיניש, ומעבר קליל.

אל תעבור עם מגבת יבשה על הרכב, זה תקף בכל סוג של שטיפה - זה מתכון מושלם לסווירלים גם אם המגבת הכי נקיה בעולם.

במקרה וגם אחרי הסחיטה, יש סימני ניגוב - ממליץ לך לנסות לשחק מעט עם הדילול, נסה דילול חלש יותר (פחות onr).

כמו שאמרתי בעבר, הדילול שמומלץ מהיצרן הוא הדילול המקסימלי המומלץ, והניקוי יהיה אפקטיבי גם עם דילול מוחלש, הonr אמור להתאדות מעצמו תוך כדי הניגוב.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

איך אתה צודק, אכן לא ריססתי את המגבת ב ONR.

יש לי את ה 5 הירוקות שקיבלתי, לא איכפת לי להשתמש בכולן (מלבד הנקיון שלהן לאחר מכן :p )

לבאפינג יש לי מגבות שקניתי מאלי אקספרס של 720GSM עושות את העבודה מצויין אז הירוקות זה נטו לנקיון..

בכל אופן אתה אומר שעדיף לסחוט מאשר יבשה? הקטע הוא שקשה לסחוט אותן, הן סופגות די המון! ואז זה משאיר סוג של STREAKS.

הדילול שאני עושה הוא 60 מ"ל לקצת יותר מ 1.5 ליטר, לפעמים 1.7, אבל שמתי לב שנשאר לי די עודף של חצי ליטר אז אני להבא אעשה פחות, אעדכן כאן ברגע שאצטרך לשטוף שוב כי לפי מצב מזג האוויר הקרוב יש גשם משבת עד סופשבוע הבא כנראה במרכז.

Opel Adam S 2017

פורסם

לגבי סחיטה vs החלפת מגבת.

זה נטו מה שנוח לך.

כך או כך זה בסדר, רק לשים לב שהמגבת שנוגעת בפח לא תהיה יבשה לחלוטין.

תמיד ריסוס קליל מאוד ע״ג המגבת לפני המגע.

נשמע שהדילול שלך בסדר גמור, אבל לא יזיק לשחק איתו מעט.

"יאללה בירי".

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אשמח אם מישהו יסביר לי בדרך כלל אני שוטף בסבון של cg , אבל רציתי לנסות את הonr הירוק .

אני שם חצי פקק לחצי דלי ועובר עם כפפת מיקרופיבר/ או שעדיף לשים במקציף פקק למלא קצת מים ולחבר לגרניק ואחכ לעבור עם כפפה?

פורסם

מנהלים

לא שחלילה יש לי בעיה עם השאלה של אורן.

אבל הוא פתח שרשור משל עצמו, עם השאלה הנ"ל, שאין לה דבר וחצי דבר עם המדריך שהעלתי.

למה הוחלט החליטו לאחד את ההודעה שלו עם השרשור הזה? תמוהה.

אענה לאורן בפרטי בשביל להמנע מהתגלגלות השרשור למקומות לא קשורים.

"יאללה בירי".

פורסם

אפשר לעשות את הדבר הזה איכשהו עם מגבת UBER אחת? זה מספיק?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אהלן, אז בעצם מה שצריך לעשות זה לרסס את הרכב עם התכשיר הזה ולנגב, מבלי להרטיב את הרכב לפני כן ? (אין צינור מים ).

זה אומר שצריך בסך הכל 2-3 מגבות והתכשיר הזה?

ומהיכן אפשר לרכוש מרסס כמו שלך לדוגמה?

תודה.

פורסם

אם כבר בקבוק ספריי ממליץ על זה שנמכר באיקאה ב 6 ש"ח. אני משתמש בו והוא מספיק לי רק למלא אותו פעם נוספת במהלך השימוש כיוון שהוא חצי ליטר.

או שהכי נוח המרסס גינה שיש ב ACE שעולה 30 ש"ח ועושה את העבודה, אבל אני קניתי את הירוק ונראה שהכחול ש SCIPOPO משתמש מפזר טוב יותר - רק לשים לב להמלצה שלו ולא לרסס יותר מדי כמוני :) אחרת תצטרך הרבה מטליות.

ריסוס עדין ביותר על רכב מלוכלך קלות המתנה וניגוב הכל כתוב בהודעה המאוד מפורטת הראשונה + השניה

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...