Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן שמעתי על העניין עם ONR אך אחרי שראיתי תגובה של ספונסר של אופטימום באוטוגיק ירד לי מזה.

http://www.autogeekonline.net/forum/auto-detailing-101/31051-onr-washer-fluid.html

יש לי ציפוי gtechniq g1 על כל השמשות.

כרגע אני עם נוזל ב10 שקל מאוטודיפו,עושה את העבודה וברכב הקודם לפחות לא סתם לי את השפריצרים,אך איני יודע מה ההשפעה על שכבות הגנה וגם שמתי לב שהוא משאיר כתמים על הצבע,שאומנם יורדים בשטיפה אבל זה מבאס בכל מקרה.

כריס תומס טוען כי ה-onr לא "חותך" דרך הלכלוך כי אין בו את החומרים האלכוהוליים שיש במוצרים ייעודים לשטיפת חלונות, הטענה הזאת נכונה ל- 2010, מאז יצאו 2 (או שלושה?) וורסיות חדשות של הנוזל שמנקות טוב יותר, מעניין אם היה טוען אחרת כיום :).

אני בכל לא חושב שיש צורך במוצרים שכוללים אתנול וכו' לניקוי חלונות.

בכל מקרה אני משתמש בנ"ל כבר שלוש שנים בדילול שרשמתי, עם מים מזוקקים, ומרגיש לי פשוט מעולה.

אגב הגעתי לזה מהמלצה בדיטיילינג וורלד, ומאז אני hooked.

היה לי נסיון גם עם החומר של סונקס, בתקופה שהיה נמכר בגרושים בבקבוקונים סופר קטנים, לטעמי היה מאוד מרוכז, לא הצלחתי להגיע לדילול שיהיה בעל יכולת ניקוי מספיק טובה, אבל שלא תייצר המון "קצף" שהיה מציק לי.

"יאללה בירי".

פורסם

טוב בכל זאת אני אנסה את המים המזוקקים עם ONR.

מים מזוקקים לקנות או להרתיח בבית? מהמזגן זה בעיה כי הניקוז הולך ישר לביוב.

aderet האם אתה מדבר על החומרים הנ"ל?

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA-SONAX.html

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%97-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%96-Carplan

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מים מזוקקים+קצת onr+קצת נוזל שמשות של cg !! נוזל שמשות רגיל פשוט הורס את הצבע! ובלי קשר רצוי להשקיע המגבים איכותיים, לרוב הם עושים הבדל עצום.

פורסם

מאז שעברתי ל ONR במים המזוקקים זה עובד טוב יותר מהנוזל שמשות הגרוע שמוכרים באופיס דיפו.

אגב, בגלל שה ONR הוא בעצם גם מרכך מים אפשר לשים אותו עם מים רגילים, אבל אני משתמש במזוקקים בשביל הפסיכולוגיה :p

נ.ב יש לי ציפוי הידרופובי על החלונות, אז אני לא משתמש בנוזל שמשות כיוון שהחומרים בהם יכולים להסיר אותו - או את הווקס, כבר אמרתם כאן. אז למי שיש ציפוי ממליץ לעבור לשיטת המים הנקיים..

Opel Adam S 2017

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אני כבר מבולבל מכמות הדברים שניתן לעשות עם החומר הנ"ל

מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בראש?

השימושים שהבנתי שניתן לעשות איתו

Quik Detailer

תרסיס החלקה לפלסטלינה

שטיפה "ללא מים"

תוסף למים לוישרים

מה לגבי שימוש בONR לשטיפות השבועיות?

איך?כמה לדלל אותו במלי שיוריד את שכבת הווקס?

הבנתי שיש מספר שיטות לשטיפה ואשמח לקצת סדר בראש

תודה:)

עריכה אחרונה על ידי CiViC91

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

כמובן שאפשר להשתמש בו בשטיפה שבועית.

נכון שזה מפספס את עקרון ה-rinsless (ללא צורך בשטיפת חוזרת/מקור מים זורמים), אבל לחלוטין ניתן לשטוף איתו גם בשיטת שני דליים קלאסית.

הוא מצויין בכל מצב.

*שכחת שניתן גם לדלל אותו ל-pre wash.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

שמעתי שהוא ממש חזק ומוריד את הווקס, זה נכון?

בשביל למנוע מצב כזה מה הכמות המומלצץ לדילול?

וקראתי שיש אפשרות להשתמש בו לשטיפה עם דלי אחד ומידה ויש צינור מים...מה הדרך הנכונה לעשות את זה?

ונחמד לראות שיש עוד אנשים שערים בשעות שלי חח

עריכה אחרונה על ידי CiViC91

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

תמיד טוב להחזיק שפריצר מדולל גם למקרה של ליכלוך קשה, כמו לשלשת ציפורים, חרקים שנידבקו וכו'.

אכן מפספס את השימוש העיקרי קלו אבל מוצר מהפכני.

פורסם

האמת שאני לא מוצא לו כ"כ הרבה שימושים , הרוב אצלי זה חומר סיכוך לפלסטלינה , ושפריצר ללכלוך קשה בשגרה כמו לשלשת ציפורים.

מעבר לזה אני לא רואה שום יתרון להשתמש בו לשטיפה למשל במקום שמפו יעודי , או כל שימוש אחר לצורך העניין.

2017 Type R

פורסם

נוזל שמשות . יעיל מאוד.

גם אצלי הוא לא מככב יותר מידי, רק עבור סיכוך, וקוויק דיטיילר.

אני לא ניסיתי לשטוף איתו מעולם, גם אין לי סיבה האמת

M-TECH E46

פורסם

אני משתמש בו כקוויק דיטיילר - הוא טוב, לא רע בכלל.

אני משתמש בשתי מגבות - מגבת מיקרופיבר פשוטה לניגוב ראשון אחרי שהתזתי על כל הרכב עם בקבקוב התזה.

מגבת מיקרופיבר איכותית יותר כמו מגבות של סופר טאוול או CG למשל לניגוב סופי של הרכב והוא יוצא פשוט מבריק.

מעבר לזה אני משתמש בו לניקוי של הג'אנטים אבל לאחרונה גיליתי שמגבת מיקרופיבר יבשה בפועל - מנקה יותר טוב ויותר בקלות את הג'נטים.

אני ממליץ להשתמש בONR שיש בו גם קצת ווקס - הוא מבריק את הרכב ונותן מראה סופי טוב יותר.

לסיכוך לפלסטלינה - אני משתמש בשמפו סיטרוס של CG - גם ככה כשאני עושה פלסטלינה (שזה אולי פעם בשנתיים אם הרכב מתוחזק בשוטף) אני מעדיף כבר להוריד את כל שכבות ההגנה ממנו על הדרך.

באמת - מאז הפעם האחרונה שעשיתי פלסטלינה ופוליש - אחרי זה שמתי גלייז על כל הרכב (בלאק לייט) ועל זה שמתי אופטי-סיל - מאז, כל שלושה חודשים אני מנקה את הרכב (שיטת השני דליים) ומחדש את האופטי סיל וכל השאר זה רק ONR ושתי מגבות.

הרכב בקושי רואה מים ונראה טוב מאי פעם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חומר מדהים, אני שוטף איתו כל שבוע את הרכב מכל האבק, אין לי מקור מים (רק אצל ההורים) וגם שם לפעמים אני זונח את הצינור.

שיטת 2 דליים זה מעולה (לא ממליץ דלי 1), כמו רוב מי שמשתמש בו אני גם שומר שפריצר ברכב למקרה של צואת יונים / לכלוך רציני, משתמש בו כחומר סיכוך לפלסטלינה, זה ממש חומר ALL AROUND.

למיטב הבנתי הוא לא פוגע בווקס, אולי התבלבלת עם השמפו של CG CITRUS.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...