Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בורו, יוצא מנקודת הנחה שלפני המעבר עם הכפפה, הפאנל שלך מרוסס היטב לצורך נקיון מקדים וסיכוך.

אני משתמש בדרך כלל בכפפה אחת (במקרים קשים, שניים) - לפני המעבר סוחט ממש בקלילות עד מצב שהיא לא מטפטפת מים.

לצורך העניין - נקיון דלת, מתחיל snake pattern מלמעלה למטה - ימין לשמאל, שמסיים ומגיע לחלק התחתון של הרכב סוחט מעט את הכפפה מעודפי נוזלים, הופך אותה לצד הנקי, שוב snake pattern קליל מלמעטה למעלה, שמבטיח שכל פיסת לכלוך נעלמה מן העולם.

מבצע את המעברים לאט, לא מפעיל כוח, רק המשקל של הכפפה עם המים.

רק אז אני מנקה את הכפפה.

שוב, זה תקף לרכב מלוכלך, אבל לא בטירוף כמו בתקופת האובך והגשמים וכו,, במקרים כאלה נוקט במשנה זהירות (2 כפפות, נקיון תכוף יותר של הכפפה וכו').

תודה רבה על ההמלצה, כמובן שלפני המעבר עם הכפפה הפאנל מרוסס היטב...פעם הבא אנסה את ה- snake pattern שתיארת, וללא ספק זה יהיה הרבה יותר מהר. וכמובן כשהאוטו יהיה ממש מלוכלך אעדיף שטיפה רגילה עם שמפו ו-2 דליים.

תודה שוב פעם :)

פורסם
אור, Onr כחול לנקיון פנים?

לא ידידי, זה שמפו לכל דבר, מתאים רק לנקיון חוץ.

לבפנים אתה צריך apc, שאותו מדלל עם מים.

זה מה שהבחור מהרקולס אמר לי לעשות.... בגלל זה לקחתי אחד ירוק ואחד כחול (לא רציתי דשבורד מבריק) :/

אהממממ יש לי quick detailer, quick clean ו optimum לגומי (כזה שמשתמשים בו על צמיגים) - מישהו מהם תופס לנקיון פנים או שצריך להוסיף עוד חומר?

הולי קראפ התחביב הזה יקר, נכנסתי לפורום דיטיילינג בשביל להבין איך לשטוף את האוטו באופן סביר וכרגע שבועיים עברו אני עם ~1200 ש"ח בתוך העסק ועדיין כל הרכב מטונף D:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

סליחה על הבלבול, אכן מסתבר שיש לי סלט בראש מכל השמות

רכשתי אינסטנט דיטיילר, אופטיבונד, אופטיקלין, ONR ירוק וסגול.

מה שהבנתי מההסבר של הנציג של הרקולס: ONR ירוק לנקיון חוץ, ONR כחול לנקיון פנים, אינסטנט דיטיילר לפינישים, אופטיבונד לפינישים על גומי'ס למיניהם, אופטיקלין בבגאז' לתיקונים נקודתיים.

אם יש לך המלצות אחרות לשימוש בחומרים (כמו שאמרת על הONR המדולל בתא מטען) אשמח לשמוע, עם כל הכבוד אני סומך יותר על ותיק פורום מאשר על איש מכירות.

והאם בהינתן המוצרים הנ"ל (וMR PINK שרכשתי אתמול), האם עליי לרכוש משהו בנוסף עבור ניקוי פנים / משהו אחר?

תודה על הכל

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
sciPoPo האם ONR ירוק יכול לשמש לניקוי הפלסטיקים החיצוניים של הרכב (גריל,מסביב לחלונות,פלסטיקים מתחת ללוחית רישוי וכד') או שהוא מיועד אך ורק לפח ?
פורסם

newguy, בראש ובראשונה onr נועד לתת פיתרון למי שאין ברשותו יכולת לשטוף עם מים זורמים את הרכב וששטיפת עם שמפו לא אפשרית, או מסורבלת מידי עבורו.

ולשמור מטלית מיקרופייבר, לא משנה איזה.

כפיר אתה מתכוון להכנת הקרקע, התשובה היא לא, יש צורך בניקוי יסודי יותר עם apc אם אתה רוצה להגיע לתוצאות טובות של עמידות מהסילק שיין.

"יאללה בירי".

פורסם

שאלה על משהו שטרם ניסיתי - SCIPOPO, עם אילו מגבות אתה משתמש לשיטת ה 2 דליים?

יש צורך במגבות איכותיות כגון הקוריאני הירוקות? אני משתמש בהן רק לשיטת המטליות

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
newguy, בראש ובראשונה onr נועד לתת פיתרון למי שאין ברשותו יכולת לשטוף עם מים זורמים את הרכב וששטיפת עם שמפו לא אפשרית, או מסורבלת מידי עבורו.

ולשמור מטלית מיקרופייבר, לא משנה איזה.

תודה על המענה.

אם כבר מדברים על מגבות,

אילו כדאי להזמין מהקוריאני?

לייבוש, כדאי להשקיע ב UBER או מה שיש לקוריאני לא כזה ביג דיל?

ליישום ווקס - ?

http://www.ebay.com/itm/6pcs-of-Microfiber-terry-applicator-pad-for-wax-sealant-polish-towel-cloth-/321008278361?hash=item4abd959b59

להורד הווקס - יש צהובות, אדומות, ירוקות.. מה הכי מתאים?

http://www.ebay.com/sch/microfiberkorea/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=

נ.ב.

למרסס 1.5 ליטר פשוט, כמה מקסימום נוזל אפשר למלא? ליטר?

עריכה אחרונה על ידי thenewguy
פורסם

תודה SCIPOPO

הכוונה בשיטת 2 דליים שיש את אלה שמספיחים מגבות בתוך דלי עם ONR לכמה זמן, משפריצים מעט ONR על פאנל ואז מעבירים את המטלית.

THENEWGUY לגבי המגבות ייבוש אין ספק שעדיפה האובר על הקוריאניות, מנסיון.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא סובל את השיטה הזאת של מגבות רטובות בתוך דלי.

נקראת גם ״השיטה של גארי דין״, רשמתי את דעתי עליה כמה וכמה פעמים.

מציע לך לוותר עליה.

מציע לעצמי להעלות את השיטה הקלאסית :)

אני בעיצומו של פוליש שהתחיל אתמול, ויגמר בטח היום בלילה, לאחר מכן אתן לרכב לצבור שכבה יפה של לכלוך ואכין סוף סוף את חלק ב׳ המפורט.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...