Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבת על קנית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בן 22 ועומדים לרשותי בין 30 ל 50 אלף ש"ח.

אני מתלבט אם כדאי לי לעשות ליסינג או שכדאי לי למצוא רכב יד שניה.

אני עובד מהבית ולכן רוב ימות השבוע הרכב יעמוד מתחת לבית. זאת אומרת שבסופ"שים יהיו רוב הנסיעות.

אני גר במרכז ולכן רוב הנסיעות יהיו קצרות יחסית.

אז רציתי לשאול האם כדאי לי לקחת ליסינג ולקחת רכב חדש יותר או לקנות רכב משנתון נמוך יותר ושיהיה בבעלותי.

בנוסף לכך הייתי רוצה לקבל יעוץ לגבי איזה רכב כדאי לי לחפש? אין לי משפחה או ילדים לכן זה יהיה אך ורק בשבילי ולא צריך להתפרע עם הגודל.

תודה,

דיויד :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...