Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי לרופא שאני אוהב להיןת בגיבוב והיא שלחה אותי ל-CT ראש.

פעם קראתי שזה בריא לקבל קצת יוד וקרינה למוח. המוח נמס ואתה ניהיה אדם טוב יותר.

החיים הם כמו....

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לוקו, מכסח אני מתקשר אליה מחר...

היום אני בלימודים עד מאוחר.

ואתמול כבר ישבנו ודיברנו בעבודה.

תאמת הבעיה שלי היא אחרת, אני לא חושב שהכוונות שלי היו ברורות מספיק.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
לוקו, מי שלא רכב על אמריקאית לא יודע מה זה ;-)

היפניות שטוחות ומשעממות.

סלורייד הכניס אותי לתסביך.

כמו הפעם ההיא שגיליתי שאני לסבית.

תאמת הבעיה שלי היא אחרת, אני לא חושב שהכוונות שלי היו ברורות מספיק.

צעד צעד יהיה בסדר. תהיה עצמך, בלי בולשיט.

Gn'f'R

פורסם
בוא נגיד ככה - אם אני לא מחבבת אותך - אתה תדע מזה.

נראה לי תכונה שכל הג'ינג'יים חולקים. ואז אומרים עלינו שאנחנו חסרי נשמה.

למחרת הוא היה מבסוט מהחיים שלו, אמר לי:

"ערן הייתי בטוח שאתה שונא אותי".

הגעת לשלב שבו אתה "אוהב את כולם"?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא מבין איך אתם מגובבים בכיף מהעבודה, עכשיו עברתי על מספר עמודים וזה פשוט לא זה!

אין על קריאת גיבובים בניוחתא בבית, בלי כל העבודה הזאת מסביב. כנראה שלזה התכוונו ב"הפרדה בין קודש לחול".

עם כמה שכולם פה פותחים עיניים (בטוב אני מקווה) על החיים היפים של בנצי, אני מקנא (בהיבט הכי הטוב של המילה, מפרגן לך לגמרי) ב- Nightstalker

. לצערי מעולם לא הייתי דלוק ככה על מישהי לא מוכרת.

אפילו לא על ההיא שלקח לי שנתיים להתאושש ממנה. בהתחלה היא הייתה זו שחולה לי על התחת, אני הצטרפתי לחגיגה רק בהמשך, והמשכתי גם אחרי שהיא החליטה לפרוש.

זאת נראת לי הרגשה מדהימה, אני יחסית אדיש אליהן בהתחלה, לא מתרשם בקלות, וחבל. הייתי רוצה אחת שלא יוצאת לי מהראש עוד לפני הדייט הראשון, בעיקר עכשיו ששוב נפתח לי התיאבון לקשר. ועל כך נגובב בהמשך.

תתקשר אליה חביבי, יום יותר, יום פחות, זה לא באמת משנה כי כרגע אתה משחק את המשחק רק עם עצמך. תהיה קליל ויהיה בסדר, לא משנה בכלל מה היא תגיד.

פורסם

הגעת לשלב שבו אתה "אוהב את כולם"?

מה שמזכיר לי שבימים הקרובים יש מסיבת פורים בעבודה.

פעם בשנה אני אוהב שם את כולם.

Gn'f'R

פורסם

לא מבין את כל מי שמדבר על זה שאין מה להתחפש כמבוגר. זה הכי כיף. בניגוד לתקופה בה היית ילד מעפן, עכשיו יש לך יכולת לתכנן מראש, כישורים טכניים, כסף והרבה יותר יכולת לפתח רעיונות. התחפושות שלי בתור מבוגר לא ברות השוואה בכלל לתחפושות שלי כילד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
נראה לי תכונה שכל הג'ינג'יים חולקים. ואז אומרים עלינו שאנחנו חסרי נשמה.

זה דווקא לא עניין של ג'ינג'יות - זה יותר בקטע שאני מעדיפה להיות מוקפת באנשים שאני מחבבת - ולכן אם אני אגיד לאלו שאני לא את מה שאני חושבת עליהם - זה כנראה יגרום להם להתרחק ממני. זה עובד לא רע... זה גם תורם לכך שבעבודה אנשים לא מתעסקים איתי בקקה, אני מפחידה אותם :D:twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לא מבין את כל מי שמדבר על זה שאין מה להתחפש כמבוגר. זה הכי כיף. בניגוד לתקופה בה היית ילד מעפן, עכשיו יש לך יכולת לתכנן מראש, כישורים טכניים, כסף והרבה יותר יכולת לפתח רעיונות. התחפושות שלי בתור מבוגר לא ברות השוואה בכלל לתחפושות שלי כילד.

זהו, שלא כולנו היו ילדים מעפנים :lol:

אני אוהב לראות אנשים בתחפושות אבל לא להתחפש בעצמי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
גם את ג'ינג'ית? יענו REDHEAD? נייס

אתה יודע שמקור השם REDHEAD באנגלית מגיע בכלל מגברים ג'ינג'ים ולא מבחורות ג'ינג'יות?

מקור השם באנגלית מגיע משילוב המילים RED (אדום) ו-HEAD (ראש). בעצם ראש אדום.

זה נקרא ככה כי ילדים ג'ינג'ים ידועים בחיבתם לכאפות מילדים אחרים. מכאן שהם היו חוטפים כל כך הרבה כאפות, שהראש נהיה אדום. RED HEAD.

אצל בחורות זה שונה. גם אצלהן הראש אדום, אבל מסיבה אחרת. הן בדרך כלל אדומות מרוב שהן מסמיקות לאור המחמאות שהן מקבלות.

וזה רבותיי, השיעור הראשון שלכם ב-Fake History.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...