Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תפוחי היקר לנו מפז אותו כולנו אוהבים ומעריצים נתן לי את הכבוד למסור לכם את מילותיו הבאות:

שלום לכם אנשים יקרים,שמח שיש גם 2 חברות מגובבות,עושה טוב על הלב(ובעוד כמה מקומות),

אחרי כמה חודשים בלי גיבוב נשברתי(לוקו תיזהר להישבר אני אגיע לערד להרביץ לך).

בנצי,למה אתה שונא אותי?מה עוללתי?

דניקס יש קליאו ספורט בלוח,רופני אתה מטומטם-אין מילה אחרת לתאר אותך.

הכל כרגיל,אין כסף,קורע ת'תחת בעבודה,לפחות בינתיים שקט ואני בארץ.

אני עדיין משתעשע ברעיון של להחליף רכב,אבל אני אוותר כנראה,אני רוצה ספות חדשות :smile:

וחתול,ממש בא לי חתול.

צבעתי את הכוך הקטע שאני גר בו,החלפתי את הקרמיקה במקלחת ובשירותים ככה שיהיה יפה ונעים.

עכשו טוב ויפה.

וגם את השירותים הקטנים קצת שיניתי,אחלה בחלה של דבר.

מה עוד קרה....ניסיתי לחנות עם האוטו בין 2 עצים הסתבר(טיפה מאוחר מידי) שלא היה מספיק מקום.

איפה הזה עם הולוסטר?נראה לי שומאכר?

לוקו תרוקן את התיבת הודעות שלך.

רשמית איש הקשר של תפוחי האהוב, עד שיחזור לגיבוב.

אה ולגבי התחפושת, אז ככה, הייתי עם האוטו של העבודה, ומסתבר שהיו צריכים להחליף באותו יום 3 תושבות מנוע,

אז אני נוסע איתו למוסך אחרי שסיימתי בבית ספר עם הצילומים והפוזות של התחפושת שלי, לזה באמת אפשר לקרוא תחפושת כי אף אחד לא זיהה אותי.

נוסע למוסך, המוסכניק יש מתחיל לטפל באוטו, פתאום אני אומר לו : תגיד הלכו כל התושבות מנוע ? אם הייתם רואים תפרצוף של המוסכניק : ":shock:"

כמה צחקנו אחרי זה.

טוב מגיע לבית כל המשפחה היתה אצלי, וסבתא שלי בחוץ מדברת עם ההורים שלי, טוב מתקרב לכיוון (גם ההורים שלי לא ידעו שהתחפשתי) אומר לה שלום,

ואומרת :"מי את" וואי איך התפוצצתי.

כולם נקרעו אחרי שגילו שזה אני, כי הייתי עם האוטו של העבודה ואף אחד לא זיהה.

קיצר תגידו קוקסינל,תאילנד,תל ברוך, שווה תצחוקים של אותו יום, מקום 1 בתחפושות וכו'.

עריכה אחרונה על ידי Danix60

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפוחי למה אני אדיוט עכשיו (בסדר, אני אדיוט, הבנתי אבל לפחות תסבירו למה הפעם).

דניקס, לקח לי זמן להבין למה תפוחי הלך לבית ספר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

באייפון זה היה צמוד

עריכה: עכשיו מהמחשב אני רואה שחלק בבולד בכלל, מהאייפון הכל אותו דבר.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

גיבוב דייט שהיה לי היום,

הבחורה נשמעה נחמדה, נפגשנו...אממה, היא נראתה כאילו סניף של סופרפארם הקיא עליה, לא ראיתי כ"כ הרבה איפור מאז שאמא שלי החליטה להזמין ליצן ליום-ההולדת 8 שלי (זה לא נגמר טוב, לא לי ולא לליצן), הדייט היה סביר, לקראת סופו לא יכלתי להתאפק ושאלתי אותה מה הקטע עם האיפור והאם זה לא כבד לה כל העניין, היא לקחה את זה קשה וכנראה שלא יהיה דייט שני (מסתבר שגם אם אני אהיה הגבר האחרון עלי-אדמות).

אז אני יודע, אין לי טאקט, ואני באופן כללי לא אוהב את כל השטויות שנשים שמות על הפרצוף שלהן, מבחינתי אם בחורה מופיעה לדייט עם ג'ינס וטי-שרט, היא כבר רשמה 10 נקודות בספר שלי, אבל הבחורה הזאת זה כבר היה מוגזם, וכן, יכלתי לברר את העניין בהרבה יותר טאקט, אבל נו...מיילא...

פורסם

כנראה שהיא השקיעה הרבה זמן ומאמץ באיפור, ובגלל זה נעלבה.

אבל אם זה גם ככה לא הסגנון שלך, אז בקטנה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)

שלום, שלום.

אני גם הבנתי שלחלום על דברים חומריים זה לא החלום האמיתי או יותר נכון לא הדבר שישמח אותי לאורך זמן.

מגיל קטן חלמתי על 3 מדינות שאני חייב לבקר בהם.

1)ריו- בזמן הקרנבל

2)איביזה

3)אמסטרדם

מה זה אומר עלי? ;-)

לפני 5 שנים הגעתי לאמסטרדם ל-5 ימים של טיול. בנחיתה כמעט ובכיתי מאושר שהחלום ילדות התגשם. לאחר 5 ימים של איבוד חושים רציתי פשוט לעוף משם.

הבנתי אז שלהגשים חלום שהוא חומרי זה מגניב, אבל הוא מחזיק אותך בהיי זמן מאוד מוגבל.

הבנתי שהחלום שלי הוא להכיר אנשים ולהיום מהוערך (או איך שכותבים את זה) על ידי מעשים ולא דיבורים.

היום אני בדרך הנכונה להגשמת החלום. אני עוזר לאנשים, מעודד, מחייך ומכיר אין סוף אנשים במדינה קטנה כמו שלנו. אני מגלה כמעט בכל יום אנשים מרתקים ועם אופי מיוחד. חלקם אנשים פשוטים שחיים את החיים בקצב שלהם, חלקם אנשים ששמחים בחלקם גם כאשר העולם חרב עליהם וחלקם גם מנכ"לים, סמנכ"לים ובעלי חברות מהמוכרות בעולם וזה היה חלומם.

אני מאחל לכל אחד ואחד שהלוואי ונוכל לבלות בסביבה של אנשים שמכבדים אותנו ומעריכים אותנו על היותנו בני אדם טובים ולא בגלל אינטרס כזה או אחר.

ערב טוב אנשים :-)

עריכה אחרונה על ידי v.michael

החיים הם כמו....

פורסם (נערך)

אה נכון נכון, שמע אולי אני קטין, אבל בירה תמיד כיף לשבת עם מישהו ולגובב.

בנצי מה עם לקט גיבובים איך הגעת לארה״ב?

רוכב איטי, חייייב להחליף תסמלון.

מכסח שדים, אהבתי את הפונטו דלת מטוס שלך. ^^

עריכה אחרונה על ידי Danix60

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
גיבוב דייט שהיה לי היום,

הבחורה נשמעה נחמדה, נפגשנו...אממה, היא נראתה כאילו סניף של סופרפארם הקיא עליה, לא ראיתי כ"כ הרבה איפור מאז שאמא שלי החליטה להזמין ליצן ליום-ההולדת 8 שלי (זה לא נגמר טוב, לא לי ולא לליצן), הדייט היה סביר, לקראת סופו לא יכלתי להתאפק ושאלתי אותה מה הקטע עם האיפור והאם זה לא כבד לה כל העניין, היא לקחה את זה קשה וכנראה שלא יהיה דייט שני (מסתבר שגם אם אני אהיה הגבר האחרון עלי-אדמות).

אז אני יודע, אין לי טאקט, ואני באופן כללי לא אוהב את כל השטויות שנשים שמות על הפרצוף שלהן, מבחינתי אם בחורה מופיעה לדייט עם ג'ינס וטי-שרט, היא כבר רשמה 10 נקודות בספר שלי, אבל הבחורה הזאת זה כבר היה מוגזם, וכן, יכלתי לברר את העניין בהרבה יותר טאקט, אבל נו...מיילא...

אצלה כבר פורים.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם תן לי לגובב את דרכי לעבר המקום הקבוע שלי בימי ראשון, כמו תל אביב, היום היה מרתון לוס אנג'לס, הכל חסום, אינעל אחותם, חניתי בחניון הלא נכון אז יש לי הליכה מעצבנת, אני מת להשתין, מת.

haters will hate

• תוכן חדש...