Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה זמן לא גיבבתי מהאסלה...

במעוני החדש יש מושב אסלה מתסכל מצד אחד, הוא לא נוח, חלקו הפנימי עמוק יותר מהחיצוני, מה שיוצר תחושה של ישיבה על קונוס (הנחתה מישהו?) מצד שני אני לא סובל מהטחורים יותר (שמישהו ישלול למרפי את הגישה לאוף טופיק) .

לוקו, נתתי תשובה ברמת השאלה .

haters will hate

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז תחליף את האוטו לוקו.

ראיתי היום סרט בלימודים על איזה אמן שטוען שהרכב זה מין שלוחה (extension) של האישיות. בסרט הוא נסע באיזו קאדילק שחורה ענקית :wink:

יש לך גולף 1.3 mk2 ידנית, מה זה אומר עליך?

לרכב אין כוח, אין מומנט, הוא מרובע, עמיד יחסית ולא שותה הרבה.

haters will hate

פורסם

עזוב, אני לא רוצה לדעת מה הרכב שלי אומר עלי.

מזוכיסט מטומטם.

יש לי יותר מידי מצפון, גם למכור אותו למישהו אחר

אני לא מסוגל.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש לך גולף 1.3 mk2 ידנית, מה זה אומר עליך?

לרכב אין כוח, אין מומנט, הוא מרובע, עמיד יחסית ולא שותה הרבה.

כל זה ועדיין אני יותר נהנה לנהוג בו מאשר במכוניות חדשות וחזקות הרבה יותר. לפעמים less is more.

אבל הכי חשוב, it gets shit done. זה מה שאני הכי אוהב בו. זה רכב של תכלס, בלי פוזות ודאווינים שתוכנן כדי לעבוד.

1477901_10151849238033687_2011303928_n.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Slowride בחייאת תחליף סמלון, משום מה הוא מפחיד אותי. (המבט המטורף בעיניים).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
דניקס, בחור יפה אתה, גם אני בגיל שלך הייתי שחיף, מתישהו מתחילים להתרחב ממש, ואז גם מתחילים להקריח והאבסורד הוא שבגרף של ההתבגרות ההתקרחות מגיעה עם מציאת שערות במיקום מוזר, נגיד באוזן, ככה יום אחד אתה מעביר את היד ומוצא שערה של 3 ס"מ בתוך האוזן, או שערה של ביצים בגבה.

פאק !, הייתי שחיף (טוב לא שחיף אבל לא גדול מידי), עכשיו אני די רחב (לרוחב, לא לאורך), נראה לי שיש לי התחלה של מפרצים ועדיין לא מצאתי שערות במקומות מוזרים.

מה זה אומר עלי ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בעיקר שאתה סתם שמן. מצד שני עם איך שאתה אוכל זה לא מפתיע בכלל.

אני זוכר איך הוזזת את המגש של הפיצה כשהמכסח ניסה לעזור לך לסיים את הפיצה.

פורסם
כל זה ועדיין אני יותר נהנה לנהוג בו מאשר במכוניות חדשות וחזקות הרבה יותר. לפעמים less is more.

אבל הכי חשוב, it gets shit done. זה מה שאני הכי אוהב בו. זה רכב של תכלס, בלי פוזות ודאווינים שתוכנן כדי לעבוד.

[ATTACH=CONFIG]373214[/ATTACH]

איזו התגוננות, אני חולה על האוטו שלך.

רציתי פעם gti mk2 , לא עניין אותי כמה שסתומים. אדומה ויפה. היום אם אמצא g60 אני אקנה בלי לחשוב פעמיים.

יש קוראדו בזול, גם g60 אבל אני לא מתחבר יותר לעיצוב, הרכב קסם לי בעבר, היום הוא סתם לא מעניין.

אני רוצה לגובב על מצב רוחי אמש.

הייתי בבאסה, ביליתי עם חברים אך ההרגשה הכללית הייתה איכסה, לפחות לקחתי את האופנוע בחזרה, הצמיגים אפילו לא התחממו כשירדתי לsunset boulevard, חולצה קצרה ג'ינס צמוד ומגפיים צבאיות, פשוט טסתי לי בתנועה העירונית, רעש המנוע קרוב למנתק, גורם לכל דבר מסביבי לרעוד, נסעתי כמה בלוקים, טסתי, בשביל הנשמה.

עצרתי בבית קפה לפגוש את החברים שוב, והחלטתי שבא לי להיות חילזון.

במשך שעה אני מנסה לשכנע את כולם למה להיות חילזון זה הכי הכי.

אין דאגות, לא צריך לחשוב על שכירות או משכנתא, לא צריך לשבור את הראש איך חוזרים הביתה אחרי מסיבה, הדיאטה מעולה כי אוכלים רק דברים ירוקים, חילזון זה מגניב, כמו להיוולד לדירת עמידר.

שאלתי אם אני יכול לעשות ניתוח או משהו, ממש בא לי להיות חילזון, לקחת את החיים באיזי, לתת לעיניים שלי להסתובב ופשוט להרגע.

פעם רציתי להיות עורב, עכשיו אני כבר לא יודע, עורב או חילזון. אולי במימד אחר אני אהיה חילורב או עורזון, או אולי שבלול יתאים טוב יותר לשילוב עם עורב?

עורלול, שבלורב...

האם חיות מאמינות באלוהים?

האם להם יש אלוהים אחד או שהם מתחלקים לדתות?

כשנוח בנה את התיבה, היה ווטרינר על הסיפון?

האם יונה הנביא ופינוקיו ביקרו באותו הלוויתן?

איזה סוג של שיח בער מול משה ולא נשרף? ועל אותו המשקל, אם מגלגלים סנה לג'ויינט יוצרים למעשה ג'ויינט נצחי כי הוא בוער אך לא נשרף?!

haters will hate

פורסם
חלאס אני לא שמן, פחות מ80 ק"ג.

עד גיל שלושים תהיה לך תסרוקת שאול מופז וכרס פואד.

אני במקומך מתחיל כבר עכשיו את הקריירה הפוליטית.

haters will hate

פורסם

סלואורייד, אני מזה מזדהה איתך !

יוצא לי לנהוג על רכבים חדשים, איביזות חדשות, מאזדה של אבא שלי וכו׳ אני תמיד אוהב לחזור לנסיעה עם הקלואי שלי, ולפעמים צוחק על רכבים חדישים שנתקעים בצד ואני אומר וואי וואי הוצאה 2000 עכשיו ומחייך וממשיך לסוע.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נהגתי במאזדה 3 החדשה וממש התבאסתי. זה לא רכב רע, אבל אין את ההרגשה של הנהיגה יותר. הכל מרגיש כמו באקסבוקס.

התגוננות?! כל מה שאמרת בנצי נכון, זה לא מכונית ביצועים, לפחות לא עם 1.3...

אצלכם באמריקה למה צריך קוראדו אם אפשר איזו פורשה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עד גיל שלושים תהיה לך תסרוקת שאול מופז וכרס פואד.

אני במקומך מתחיל כבר עכשיו את הקריירה הפוליטית.

מה שאול מופז, הוא מטר ובמבה, אני 1.80 ומשהו (לא יודע בדיוק כמה, בין 2 ל-6).

מה עם תפוחי ? לא חוזר, לוקו דבר עם רז.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...