Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורב לילה,

התקשרת אליה?

לא התקשרתי, נראה לי מפגר להתקשר היום עוד אחרי שישבנו איזה שעה על קפה בעבודה ודיברנו.

וגם רק עכשיו חזרתי מהלימודים.

נראה לי אני ירים לה צלצול מחר או יום שלישי, לא יודע, יש איזה חוברת הדרכה ?

דניקס,

תשמע, תקשיב, לא משנה מה תעשה, אל תגיע לכלא בחיים.

במיוחד לא אחרי תמונות כאלה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פורשה זה כייף, אז למה צריך כל אוטו אחר אם אפשר פורשה?

כי כל רכב מהנה בדרכו שלו, פורשה חלומית הייתה ותהיה ה993 טורבו.

מבחינת מחיר, היא עולה יותר מטסטרוסה . עזוב, לא רוצה לחשוב על מכוניות שאני רוצה, זה מכניס אותי לבאסה.

כל הזמן אני חושב מה בא לי וכל הזמן זה משתנה. אין לי חלומות מוטורים להגשים. זהו. אולי ה993 אבל אז שוב יש משהו אחר ועוד אחד. אין רכב אחד שאני אומר עליו זהו, זה האוטו.

haters will hate

פורסם
מה שאול מופז, הוא מטר ובמבה, אני 1.80 ומשהו (לא יודע בדיוק כמה, בין 2 ל-6).

מה עם תפוחי ? לא חוזר, לוקו דבר עם רז.

תסרוקת ! הבנת הנקרא! תזיז את האוכל הצידה ותתמקד במסך.

haters will hate

פורסם

אין לי פורשה, בעברי בוקסטר, קאיימן, 996, 997, 997 טורבו.

אני מחכה להתייחסות רצינית לכל השאלות ששאלתי מקודם, בבקשה.

haters will hate

פורסם

בנצי, אתה עמוק מידי בשבילנו, אנחנו שטחיים שאלות על מהות החיים זה לא אנחנו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא התקשרתי, נראה לי מפגר להתקשר היום עוד אחרי שישבנו איזה שעה על קפה בעבודה ודיברנו.

וגם רק עכשיו חזרתי מהלימודים.

תתקשר באמצע הלילה, תעיר אותה, בו זמנית תלעס 2 בורקסים ותנשום בכבדות.

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בשבילי חיפושית זה גם סוג של חלום.

פורשה זה כייף, אז למה צריך כל אוטו אחר אם אפשר פורשה?

כי כל רכב מהנה בדרכו שלו, פורשה חלומית הייתה ותהיה ה993 טורבו.

מבחינת מחיר, היא עולה יותר מטסטרוסה . עזוב, לא רוצה לחשוב על מכוניות שאני רוצה, זה מכניס אותי לבאסה.

כל הזמן אני חושב מה בא לי וכל הזמן זה משתנה. אין לי חלומות מוטורים להגשים. זהו. אולי ה993 אבל אז שוב יש משהו אחר ועוד אחד. אין רכב אחד שאני אומר עליו זהו, זה האוטו.

חלומות צריך להגשים, לא?

כל אחד והרמה של החלומות שלו.

האם חיות מאמינות באלוהים? אני כמעט משוכנע שכלבים חושבים ככה על הבעלים שלהם.

האם להם יש אלוהים אחד או שהם מתחלקים לדתות? אם יש להם יותר מבעלים אחד אז כן.

כשנוח בנה את התיבה, היה ווטרינר על הסיפון? לא, כי זה לא היה נחשב מקצוע אז.

האם יונה הנביא ופינוקיו ביקרו באותו הלוויתן? לא. הסיפור של פינוקיו מתרחש המון שנים אחרי הסיפור של יונה.

איזה סוג של שיח בער מול משה ולא נשרף? ועל אותו המשקל, אם מגלגלים סנה לג'ויינט יוצרים למעשה ג'ויינט נצחי כי הוא בוער אך לא נשרף?! לא, כי אם זה לא נשרף, אי אפשר לעשן את זה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חלומות זה דבר שטוב להגשים אבל החיים מלמדים אותך מהר מאוד שכל החומריות זה סבבה אבל למעשה מדובר בריגוש חולף.

האנשים, הם היופי האמיתי.

הגשמתי חלומות רבים, תליתי את שמחתי בדברים חומריים, אני אהיה שמח אם יהיה לי X או Y, השגתי את מה שרציתי, ואז רציתי משהו אחר. זאת רדיפה אין סופית...

אני לא במצב כלכלי מזהיר, ז"א אני מרוויח לא רע בכלל, אבל אני חי, חי את החיים, אם אני מפסיק לעשן, הכסף שאני מוציא בחודש על סיגריות יכול לשלם על wrx חדשה בליסינג, כולל הביטוח.

זה רק הסיגריות, מה עם אלכוהול, מסעדות, בגדים.

אני חולה רכב, מזארטי ספיידר חדשה לא תפגע לי בכיס, מספיק שאוותר על 2 סופי שבוע בחודש.

אבל למה?

haters will hate

פורסם

תתקשר מתי שבא לך.

אם היא תתלונן בצורה כלשהי,תעשה לה REDIRECT לזה -> http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4496765,00.html

אם עדיין יש תלונות - תפנה אותה לבנצי\לוקו (מי שעונה לפלאפון יותר מהר)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

האמת, זה נכון. החלומות החומריים תמיד יהיו שם ותמיד יתחלפו.

אבל לא יודע, מעטים האנשים שבאמת צריך בחיים. אני לא אוהב חברה ולא אוהב לראות אנשים.

קראתי פעם ספר על איזו תיאוריה שלפני המון שנים בני האדם היו נוודים שחיים לבד ונפגשו רק כדי לצוד ולהתרבות. אחרי שהתחילו להיות הרבה אנשים בעולם איזה גן גרם לרובם להיות חלשים ולרצות לחיות בקבוצות ולאכול צמחים כדי לברוח מהצורך לדאוג לעצמם לבד ולהסתכן. עכשיו האנשים האלה היו כל הזמן בכפר שהם בנו והתרבו כל הזמן, והתוצאה שהיום הרוב המוחלט של האנשים הם מסכנים חסרי חוט שדרה שמונעים ע"י אפקט העדר ולא מסוגלים לעשות כלום בלי חיזוק מהחברה.

כנראה זו סתם חראטה בדיונית אבל יש בזה קצת היגיון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
קראתי פעם ספר על איזו תיאוריה שלפני המון שנים בני האדם היו נוודים שחיים לבד ונפגשו רק כדי לצוד ולהתרבות. אחרי שהתחילו להיות הרבה אנשים בעולם איזה גן גרם לרובם להיות חלשים ולרצות לחיות בקבוצות ולאכול צמחים כדי לברוח מהצורך לדאוג לעצמם לבד ולהסתכן. עכשיו האנשים האלה היו כל הזמן בכפר שהם בנו והתרבו כל הזמן, והתוצאה שהיום הרוב המוחלט של האנשים הם מסכנים חסרי חוט שדרה שמונעים ע"י אפקט העדר ולא מסוגלים לעשות כלום בלי חיזוק מהחברה.

כנראה זו סתם חראטה בדיונית אבל יש בזה קצת היגיון.

אני קראתי בדיוק ההפך, עם סימולציות ומה לא, שזה לכאורה "בדוק מדעית" שביחד יש יותר סיכוי לשרוד מלבד ושזה אינסטינקט בסיסי להשתייך לאיזושהי חבורה.

לגבי מחשבות על החיים, למדתי שאני צריך למנוע מעצמי את זה אחרת אני נכנס לדיכאון.

בנצי, איך אתה מוציא כול כך הרבה על סיגריות (כמה מעשן - פעם אמרתי 2 קופסאות ביום - ? כמה עולה קופסא?)

ומה כבר אתה עושה בסופשים שאתה מבזבז כול כך הרבה כסף? קצת סמים ואלכוהול?

השעה 22:26 , מחר הטיסה עוזבת ב 07:00 ולכן צריך לקום מוקדם, צריך ללכת 1.6 קילומטר לתחנת הרכבת (או 1.1 קילומטר לתחנת האוטובוס). סעמק ערס. אם הייתי יודע שאפשר לסמוך על האוטובוסים אז הייתי הולך על האוטובוס ב05:35 , אבל היום בבוקר הוא איחר לי ב12 דקות (כן אה, שוויץ, שוויצרים, כמו שעון...יאנסו אותם).

לא בזין שלי להישאר פה אבל לא בא לי על הטירטור לשדה תעופה.

אני ממש מקווה לא ללכת לאיבוד או משהו.

ביכס, לא בא לי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בהחלטה של רגע הופשר חזה עוף ומצא עצמו הצלה בחמאה ואחרי זה על צנים עם רוטב. עכשיו אני מבין שזה היה טעות.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...