Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתי זה פורים בכלל ? מאז שסיימתי בית ספר אני לא יודע מתי יש חגים.

דיויד, גובב אותה.

אפשר לחשוב שמאז שסיימת בית ספר עברו 20 שנה.

כולה אתמול היית שם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

SlowRide, תעשה מערוף ותסובב את הסמלון שלך סביב הציר האנכי כך שיסתכל על הטקסט. אני מתחרפן מזה כל היום כבר.

אלו היו 5 שניות על OCD, והוא בכלל לא ידע שהוא כזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תאורטית לפי לוח השנה ומועדי ישראל,פורים מתחיל עם תענית אסתר ביום ה' השבוע (13 למרץ) (למי שצם),שכידוע בסוף הצום כל הנכדים באים\הולכים לבית כנסת,קוראים מגילה,מקללים את המן (שמת מזמן אבל עדיין חי בתור דמויות אחרות),עושים ימבה רעש וכמובן תחפושות לרוב.

החג ממשיך שבוע הבא בימים ראשון-שני (15-16 למרץ) אז כולם ממשיכים (משישי השבוע בבתי ספר כמו שכתב קודמי בדף הקודם) עם התחפושות ושאר העניינים.

מעשית - התחילו עם החגיגות כבר אתמול :)

מעשית בשנית - מי שגר בשכונות שבערים (או סתם בקיבוץ\מושב\מקום נידח בפריפריה :p) יעיד על פיצוצי נפצים\גרדים\שאר חומרי נפץ שילדים קונים בשקל 90,מפוצצים ללא בקרה,וחדרי המיון מתמלאים בהם כי כמובן אין להם מושג מה הם עושים.

אלו היו 58 שניות של דת ומועדי ישראל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא מתחפש פורים הזה, אהיה בנסיעה.

אבל חלק מהתחפושות מעברי:

1901408_10152197249452048_1419254066_n.jpg

331291_10150302517958187_8234696_o.jpg

225982_10150190363237048_1092249_n.jpg

428755_10102001190709591_668777268_n.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ezuf, אם נמשיך לדייק עוד קצת (ונוסיף 2 שניות, ככה יהיה בדיוק 60), אז ב-17 קוראים את המגילה בירושלים - שושן פורים (בערים מוקפות חומה. ונעזוב רגע את העבודה שירושלים כבר לא ממש מוקפת חומה :-D).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
כנראה שהיא נדבקה בנגיף הפקאצה, זה סופני.

התסמינים:

1. סממנים חיצוניים של לבוש, לק ואיפור כבד ופקאצי

2. אייפון 5S בצבע ז'הב

3. דיבור פקאצי בסגנון מזרחי גם אם היא רוסיה (בחיי שאין לי מושג למה זה מגיע למצב הזה תמיד)

4. השארת הפה פתוח בסוף כל מילה ( לדוגמא במקום להגיד "חולצה", המילה תשתנה ל"חולצא" כך שסוף המילה יוארך והפה ישאר פתוח לאחר סיום הדיבור)

הזכרת לי את הקטע הזה:

http://www.mako.co.il/tv-parliament/video/Video-151f2ec40876831006.htm

:lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
SlowRide, תעשה מערוף ותסובב את הסמלון שלך סביב הציר האנכי כך שיסתכל על הטקסט. אני מתחרפן מזה כל היום כבר.

אלו היו 5 שניות על OCD, והוא בכלל לא ידע שהוא כזה.

דרך האפליקציה לסמארטפטנים הראש מביט בטקסט.

• תוכן חדש...