Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר להרוס פירה?

זה יותר קשה מלהרוס חביתה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה מעשה גיי, אתה לא חייב להיות גיי כדי לעשות מעשה גיי, אם כי המעשה מחשיד אותך אוטומטית, שני מעשי גיי כבר מטילים את נטל ההוכחה (שאתה לא גיי) עליך.

הלכת לכיוון בית המעצר? מילא ללכת מבית המעצר אחרי שעצרו ושחררו אותך, אבל הפוך? :)

אז מה, אני צריך לשלוח קלטת סקס לבנצי?

הלכתי לכיוון הבית, בית המעצר פשוט נמצא בדרך (על כביש 75)...

אני יודע ששאלתי אם לכתוב, אני מוכן לכתוב אבל מאוחר יותר. כרגע אני גמור מעייפות בעבודה, לא רק זה אלא גם כואבות לי השכמות והצוואר, אני רוצה למות... או לישון, שניהם בסדר.

אני אוהב אותו כמו משחה כזאת

טחנת אותו בבלנדר? זה גורם לו להיות כמו משחה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כן טחנתי בבלנדר, בדרך כלל זה יוצא בסדר אבל אני חושב שבגלל הבישול יתר הוא נהיה סיבי קצת.

אני יודע לבשל בסך הכל די טוב, גם לאפות (בזה אני כבר טוב לאללה, אבא שלי היה קונדיטור).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אה אז אחלה, הצליח לך.

אתה תשפר את זה עם הזמן.

פעם ראשונה שהכנתי חומוס הוא הלך לפח כמעט בשלמותו.

היום אני מכין יותר טוב מכל חומוסייה שיצא לי לבקר בה (והייתי קבוע אצל הגדולים ביותר)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מה עם הזמן ? אני עושה את זה מלא זמן כבר.

רק אני לא ממש טוב בלחתוך סלט.

זרוק איזה כמה טיפים לחומוס.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אה אז אחלה, הצליח לך.

אתה תשפר את זה עם הזמן.

פעם ראשונה שהכנתי חומוס הוא הלך לפח כמעט בשלמותו.

היום אני מכין יותר טוב מכל חומוסייה שיצא לי לבקר בה (והייתי קבוע אצל הגדולים ביותר)

בא לך לגובב את המתכון? אני מת להכין חומוס בבית.

תודה.

החיים הם כמו....

פורסם

מיכאל אין מתכון לדברים האלה, יש קווים מנחים.

(ואוו כמה שזה נשמע פלצני)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תבשל גרעינים של חומוס במיים עד שהקליפה תיפרד, תוסיף מלח פלפל שמן ולימון לפי הטעם, שפוך את זה לבלנדר ותוסיף טחינה גולמית ביחס של 50:50 בערך לכמות החומוס.

אם יוצא סמיך מדי, תוסיף למערבל קצת מהמים של הבישול עד שתקבל מרקם כמו שאתה רוצה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מיכאל אין מתכון לדברים האלה, יש קווים מנחים.

(ואוו כמה שזה נשמע פלצני)

קווי שמקווים. פלצן :-)

החיים הם כמו....

פורסם
לא רוצה להתרגל, אני הולך לקנות מחר טייץ (זה עולה איזה 250 ש"ח הזבל הזה).

250 ש"ח לטייץ?! השתגעת? אפילו אני לא מבזבזת 250 ש"ח על טייץ ויש לי טעם יקר...

חוזר להעלות את תהיותי על היקום לגיבוב:

אתמול נתקלתי במישהי שלמדה איתי אי אלו שנים ביסודי, לא היה ביננו כמעט קשר אבל עדיין למדנו ביחד את רוב שנות הלימוד. הגברת מה שנקרא "מבית טוב" (ולא כמו עדן אוחיון, במובן האמיתי של המושג), חינוך שנחשב יחסית טוב ומסלול חיים בורגני למהדרין. מודה שמעולם לא הערכתי יותר מדי את האופי וההתנהגות שלה, אבל אתמול זה היה עוד יותר מוזר. היא אמנם לא מלכת היופי, אבל בהחלט לא מכוערת, אבל כמות האיפור שהיא שמה על עצמה הייתה מגוחכת וכמו אצל אורב הלילה, זה לא מובן בעליל. לשמחתי היא לא זיהתה אותי, או שהתעלמה, וחסכה מאיתנו שתי דקות של שיחה מיותרת אבל שמעתי את השיחה שניהלה עם בן זוגה, ופה מגיע הקטע המוזר ביותר, היא דיברה במבטא מזרחי לא מזוהה. לא שיש לי בעיה עם מבטא מזרחי, חלילה, אבל אני מכיר אותה, ההורים שלה והסביבה שגדלה בה אשכנזים שפולין יכולה להתהדר בהם ונכון ללפני כעשר שנים, היא לא דיברה במבטא כזה. מכיוון שזה משהו שהיא בהכרח אימצה מרצון אני מתקשה להבין איך זה מסייע לה בחיים, לאלוהי הבימבו הפתרונים.

בטוח שזו הייתה היא? יש מצב שהתבלבלת?

אם אחרי מקלחת אנחנו נקיים, למה צריך לכבס מגבות?

כי אחרי שאתה מרטיב מגבת היא תופסת יותר אבק ואיכסה. ואם לא תאוורר אותה היא גם תסריח.

עדיף בהרבה להכניס את התפו"א למים עם הקליפה ושלמים, ככה אתה לא מאבד עמילן למים, והפירה יוצא הרבה יותר טוב.

החיסרון: לוקח בערך פי 2 זמן על האש.

החזרת בן משפחה, ועכשיו אתה רוצה לאמץ כלב, תראה כמה Upsides יש לזה שבאו לקחת אותו: גם הכלב מאושר כי הוא חזר למשפחה שלו, גם המשפחה שלו מאושרת שהוא חזר, גם אתה התחברת לכלבים ואולי תאמץ כלב, וגם עוד כלב שיפסיק להתכלב בכלביה העירונית.

שי אני חושב שמישהי השתלטה לך על היוזר, ועוד בזמן מחזור

1. מבשלים תפוחי אדמה עם הקליפה ומורידים אותה אחרי הבישול (באדיבות אמא).

2. כלב זה ברכה - עכשיו אתה פנוי להציל כלב אחר מחיים בכלביה \ רחוב - קח את זה כברכה שאתה זוכה לשמח עוד נשמה.

3. מחזור זה חשוב - אחרת איך היינו יודעות ב-100% שאנחנו לא בהריון?

פורסם

טיפ למכיני החומוס בבית:

אם אתם רוצים שהחומוס יחזיק לכם יותר מיומיים, תוסיפו על כל ק"ג חומוס כף של חומוס קנוי כמו אחלה ושות'. יחזיק לכם בזכות זה כשבוע.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

היום עלה לי רעיון מבריק הקשור לשיפור רמת בטיחות בדרכים.

התנאי הוא שדניקס חייב לסיים י"ד ואז הוא יוכל להיות שותף מלא בחברה שתקרא S.R.P ltd

קיצור של... תנחשו לבד ;-)

החלטתי שאת הבוקר אני מתחיל בחיוך ובמוזה טובה. אז על הבוקר התקשרו מעמותה של "יד ביד" ושאלו אם אני מוכן לתרום את המזרון ששמתי ביד שתיים לעמותה אשר קיבחו מיטות בלי מזרונים. עניתי בחיוב כמובן ועכשיו אני מרגיש עוד יותר טוב.

ניטש- אהבתי את התחפושות. היו לי מאוד דומות אבל אני לא מצליח למצוא תמונות אבל יש לי אחת שהצלחתי לשחזר-

uploadfromtaptalk1394527246908.jpg

החיים הם כמו....

פורסם

אם כבר בישולים עסקינן, החלטתי שהסופש אני יעשה אוזני המן.

דיווחים בהמשך.

בהזדמנות זו אני רוצה להציע פינה קטנה בגיבוב, שכל אחד ישים שיר שנתקע לו השבוע בראש .

יופי,

אז אני יתחיל.

תודות לגל"צ זה השיר הראשון ששמעתי יום ראשון בבוקר, ומאז הוא מתנחל לי בראש.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...