Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקנה 205 ותוכל להפסיק לרוץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טייץ... שפשפת... צינור... חור...

אני חושב כמה נמוך זה יכול להיות. אנחנו בגיבוב או במתחנגל המתחיל?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חוזר להעלות את תהיותי על היקום לגיבוב:

אתמול נתקלתי במישהי שלמדה איתי אי אלו שנים ביסודי, לא היה ביננו כמעט קשר אבל עדיין למדנו ביחד את רוב שנות הלימוד. הגברת מה שנקרא "מבית טוב" (ולא כמו עדן אוחיון, במובן האמיתי של המושג), חינוך שנחשב יחסית טוב ומסלול חיים בורגני למהדרין. מודה שמעולם לא הערכתי יותר מדי את האופי וההתנהגות שלה, אבל אתמול זה היה עוד יותר מוזר. היא אמנם לא מלכת היופי, אבל בהחלט לא מכוערת, אבל כמות האיפור שהיא שמה על עצמה הייתה מגוחכת וכמו אצל אורב הלילה, זה לא מובן בעליל. לשמחתי היא לא זיהתה אותי, או שהתעלמה, וחסכה מאיתנו שתי דקות של שיחה מיותרת אבל שמעתי את השיחה שניהלה עם בן זוגה, ופה מגיע הקטע המוזר ביותר, היא דיברה במבטא מזרחי לא מזוהה. לא שיש לי בעיה עם מבטא מזרחי, חלילה, אבל אני מכיר אותה, ההורים שלה והסביבה שגדלה בה אשכנזים שפולין יכולה להתהדר בהם ונכון ללפני כעשר שנים, היא לא דיברה במבטא כזה. מכיוון שזה משהו שהיא בהכרח אימצה מרצון אני מתקשה להבין איך זה מסייע לה בחיים, לאלוהי הבימבו הפתרונים.

פורסם (נערך)

כנראה שהיא נדבקה בנגיף הפקאצה, זה סופני.

התסמינים:

1. סממנים חיצוניים של לבוש, לק ואיפור כבד ופקאצי

2. אייפון 5S בצבע ז'הב

3. דיבור פקאצי בסגנון מזרחי גם אם היא רוסיה (בחיי שאין לי מושג למה זה מגיע למצב הזה תמיד)

4. השארת הפה פתוח בסוף כל מילה ( לדוגמא במקום להגיד "חולצה", המילה תשתנה ל"חולצא" כך שסוף המילה יוארך והפה ישאר פתוח לאחר סיום הדיבור)

עריכה אחרונה על ידי DJI

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מה שקורה כשאנשים נכנעים לנורמות שהחברה מכתיבה להם.

להיות ערס/פרחה זה in.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פאק, זה קשה להדביק את הגיבוב..ואני מדבר על כולה יממה..

דניקס, סחטיין עליך. אתה יותר משכנע מרוב הליידי-בויז שראיתי בתאילנד.:-P

כרגע טעמתי IPA של "הרצל". מעניין. בירה לגברים אמיתיים. אבל אני לא בטוח שאני גבר אמיתי..:lol:

.

בנצי יקירי-הרגה אותי הבלונדינית בתמונה השניה..וואו.

תגיד משהו-קיימות שם אימפרזות טורבו דור ראשון? סתם סקרנות פתולוגית..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

לכבוד פורים.

הנה אני לפני שנתיים עם בניה עצמית ב-30 דקות לפני המסיבה. נורות מאופניים וקרטון. :-)

uploadfromtaptalk1394488159446.jpg

החיים הם כמו....

פורסם
מחקרים מראים שגברים בטייטץ מכירים רק סוג אחד של יחסים. מספרים שזה הסוג שכואב יותר משפשפת.

לא, נו, אז עכשיו אני גם הומו בגלל שאני רוצה מיאטה וגם בגלל שיש לי שלושה טייטצים לריצה (שניים ארוכים ואחד קצר)?

כאילו אני מודה שזה קצת גיי אבל זה נוח בטירוף.

סעמק, אבל אני לא גיי.

"Not that there's anything wrong with that!"

מה שמוזר זה שהכלב איכשהו הגיע עד לכאן מחיפה.

זה לא כזה רחוק אתה יודע. בכיתה י"א הלכתי מהכניסה לדניה עד בית מעצר קישון ברגל (הייתי גם מגיע עד הבית אבל אמא שלי צעקה עלי בטלפון ואספה אותי.)

את מישהו מעניין גיבוב טיול סופש באירופה? זה לא כזה הרבה האמת.

בנצי, תגיד, יש לך אולי במשפחה הקרובה איזו מישהי שגדולה ממך משהו כמו 25 שנה ולה 2 ילדים? בן ובת? הבן גדול ממך באיזה שנתיים והבת קטנה באיזה 5?

זה long shot וסתם ניחוש שלי...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מתי זה פורים בכלל ? מאז שסיימתי בית ספר אני לא יודע מתי יש חגים.

דיויד, גובב אותה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא, נו, אז עכשיו אני גם הומו בגלל שאני רוצה מיאטה וגם בגלל שיש לי שלושה טייטצים לריצה (שניים ארוכים ואחד קצר)?

כאילו אני מודה שזה קצת גיי אבל זה נוח בטירוף. קצת הרבה גיי.

סעמק, אבל אני לא גיי.

"Not that there's anything wrong with that!"

זה לא כזה רחוק אתה יודע. בכיתה י"א הלכתי מהכניסה לדניה עד בית מעצר קישון ברגל (הייתי גם מגיע עד הבית אבל אמא שלי צעקה עלי בטלפון ואספה אותי.)

את מישהו מעניין גיבוב טיול סופש באירופה? זה לא כזה הרבה האמת. כן, מאוד.

בנצי, תגיד, יש לך אולי במשפחה הקרובה איזו מישהי שגדולה ממך משהו כמו 25 שנה ולה 2 ילדים? בן ובת? הבן גדול ממך באיזה שנתיים והבת קטנה באיזה 5?

זה long shot וסתם ניחוש שלי...

ב​אדום

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...