Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה תהיות לקהילת האופטופיק:

נניח שהחלטתי לחטוף מישהו.

נניח שהוא 1.80 עם 96 קילו בערך ואין לו יכולת לזוז כי הוא קשור למיטה במקלט עם בידוד אקוסטי מעולה של 3X2 מטרים בגובה 2.2 מטרים, כלומר חדר אטום כמעט לגמרי עם 13.2 מטר קוב.

יש למישהו דרך לחשב תוך כמה זמן ייגמר לו האוויר, כלומר כל כמה זמן צריך לבוא ולפתוח את הדלת לכמה דקות כדי להחליף את האוויר?

בנוסף, תוך כמה שבועות האפקטים של חוסר באור שמש מתחילים לעשות נזק בגוף?

סתם תהיות...

זכור לי שלא מזמן סיפרת על חבר גדל-גוף שמבזבז את החיים שלו וצריך ניעור :shock:

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם המקלט שלך הוא משהו נתון בבניין קיים, רוב הסיכויים שיש אוורור למקלט אז אין בעיה עם זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
^

זה גם תלוי מאוד בנחטף. גודלו (ונפח הריאות בין היתר) והאם נוקט בטכניקות מדיטציה לחסכון באוויר באמצעות נשימה איטית ומדודה, האטת קצב הלב וכו'.

לא עושה מדיטציה. אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא יסבול מכאבים רוב הזמן והגוף צריך המון אנרגיות וחמצן כדי להתגבר על הכוויות והשריטות.

פורסם

שמתם לב שמשבצת הפרופיל הקטנה של פרנקוס השם שלו מופיעה 3 פעמים?

ככינוי, כמאפיין וגם בסמלון, חסר אותו רק ב"מיקום".

מה זה אומר על פרנקוס?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• אחראי פורום
פורסם

"אצבע ברוח" - עוד מישהו נתקל באקט הזה?

בן אדם יושב איתך בפגישה, מבקש לדעת טווח של עלויות ואז אומר "אתה יודע, לא חייב מדוייק",

מכניס את האצבע לפה ומרים אותה כלפי מעלה. :shock:

אחד בטלפון אמר לי "אצבע ברוח", כי כמובן אם הוא היה רק מלקק את עצמו בזמן שיחת טלפון, זה היה נראה ממש מגוחך.

WTF?

מאיפה באה השטות הזאת?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שאלה כללית:

מה עושים נגד שחיקת שיניים?

האם מומלץ לישון עם מגן בפה כמו של מתאגרפים? ואיפה קונים אחד כזה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ימיים היו משתמשים ב"אצבע ברוח" על מנת לגלות את הכיוון ממנה היא נושבת.

כדי לנסות (ממולץ על אצבע נקיה).

נ.ב

שמר, זהו מתקן תקשורת עם ספינת האם?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בן אדם יושב איתך בפגישה, מבקש לדעת טווח של עלויות ואז אומר "אתה יודע, לא חייב מדוייק",

אחד בטלפון אמר לי "אצבע ברוח", כי כמובן אם הוא היה רק מלקק את עצמו בזמן שיחת טלפון, זה היה נראה ממש מגוחך.

WTF?

מאיפה באה השטות הזאת?

אני מבין שאף-פעם לא היית צריך למדוד את כיוון הרוח בשטח ללא אמצעי מדידה.

ולא רק ימאים, במארבים בלבנון היינו מודדים ככה את כיוון הרוח ע"מ לדעת אם בטוח לחרבן.

פורסם

WTF?

מאיפה באה השטות הזאת?

כשאתה רוצה לדעת את כיוון הרוח, או סתם לכוון צלחת לווין (זו התשובה הנכונה לשאלה מקודם, תמונה מצורפת. מה שהרכבתי זה כמעט הגודל המינימלי ל-earth station לוויני. בשביל אנטנה רצינית אבטיח לא מספיק להשוואה, צריך לפחות דלעת) - מה שצריך לעשות זה ללקק את האצבע ולהוציא אותה רטובה (או לחה, לסובלות מיובש...) לאוויר הפתוח.

על עור חשוף ורטוב, אפילו רוח קלה תגרום לתחושת קרירות ולפיכך ניתן לנחש את כיוון הרוח במקורב. מכאן בא ה"אקט" הנ"ל.

Nwiee 4.5m.JPG

• אחראי פורום
פורסם

את בדיקת כיוון הרוח אני מכיר, אמנם לא יורד ים אנוכי אבל השתנות שטח כן יש ברזומה.

בקיצור, אז זה בבחינת "לאן נושבת הרוח, האם תשחיל אותי במחיר או סתם ידגדג לי קלות ברקטום".

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל זאת אתה נראה פחות אוטיסט כשאתה פשוט אומר "לאן נושבת הרוח?" מאשר להכניס אצבע לפה ולהרים אותה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...