Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל זה הוא נהייה אח"כ מאפר.

(שים לב שאני מנסה לעזור לך להגיע ל-1,000 תגובות, אבל אני ממשיך בסדר יומי, מעכשיו אתה בכוחות עצמך).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקולנוע שאני מכיר יש חורים לכוסות במשענות היד ועליהם מס' הכיסא עם חץ. החץ מראה לאיזה כיסא שייכת המשענת, לא שזה מעניין מישהו שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הנה לך שלוש משלוש:

(כאן שמר מעגל פינות ושם תמונה של כפית עם קוביות סוכר, וחושב שזה פוטר אותו מחיפוש מעמיק או יצירת תמונה חדשה יש מאין).

רזמל, איחרת בשנה וחצי.

לתומי חשבתי שכדי לבנות אנטנות של אטיופים נדרש ידע מתמטי נרחב. שלוש משלוש אומר זיפו+כפית+קוביות.

בונוס אם זה בא עם אופיום.

מצתים יקרים זה סתם חבל, עדיף מצת שעובד טוב והוא יחסית זול, מצד אחד לא האלה שעולים 2 שקלים בקיוסק , אבל גם לא טורבו או זיפו (אני למשל נורא אוהב את המצתים של BIC) ככה אם נאבד/נשכח/נפל/התקלקל ומה לא -> לא כול כך אכפת לך.

אני לא מהמאבדים. גם כשהשתמשתי במציתים פשוטות שמרתי עליהן חודשים (רב פעמיות כמובן). לא גונב מאחרים, ולא נותן להם לגנוב לי.

אני מהנקשרים, ואוהב מוצרים איכותיים. מצית הטורבו החביבה עלי עלתה לי 10$ באיביי ומחזיקה כבר שנתיים. בעצם זו השניה, את הראשונה מכרתי למישהו שעבד איתי תמורת 40 ש"ח, שכיסו לי החזרת הלוואה בסך 20 ש"ח+ארוחת צהריים באחד הימים בו הכספומט החליט ששוב הגזמתי. חמש דקות אח"כ כבר הזמנתי אחת זהה.

חוץ מזה, בתור פירומן חובב שחבריו טוענים בתוקף שהתחיל לעשן רק כדי שתהיה לו לגיטמציה להסתובב עם מצית, אני מעדיף כלי עבודה איכותי. אתה אף פעם לא יודע מתי תצטרך להצית שריפה טובה ברוח.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מי שיכתוב חמישה הודעות עד הערב יקבל אותי כשף פרטי בביתו לערב אחד.

נזכרתי שאני לא להיט במטבח.

הצעה אחרת:

אני אעניק לרכבכם (או לכם) פול בודי מסאג' בעירום.

Gn'f'R

פורסם

הצעה אחרת:

אם היית כותב שמי שלא כותב 5 הודעות עד סוף היום יקבל ממך את הבודי מסאג' זה היה תורם יותר למטרה שלך

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אין על זיפו, הריח, הצורה, הצבע (הכי יפה זה כסוף נקי בלי כלום).

שאבא שלי התחיל לעשן מריחואנה רפואית (לא אתם לא יכולים לקבל, הוא כבר הפסיק) קניתי לו אחת, כל הזמן הוא היה מבקש ממני למלא דלק מחדש כי נגמר שם הדלק והיא לא הייתה נדלקת, בקיצור חשבתי שיש בעיה באבנים, בפתיל והוצאתי אותם אבל לא הצלחתי אף פעם להחזיר את הפתיל והוא פשוט התפרק איפה אני מוצא פתיל ואבן חדשה ? (בהנחה שאני מוצא את המצית).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אם היית כותב שמי שלא כותב 5 הודעות עד סוף היום יקבל ממך את הבודי מסאג' זה היה תורם יותר למטרה שלך
אני לא הייתי מזלזל בכלל בכישורי הבודי מסאז' של לוקומוטיב. אני די בטוח שבמהלך ביקוריו אצל גנאדי הוא למד איזה דבר או שניים על עיסוי כהלכתו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אתרום את חלקי.

בצבא הייתי משתמש בזיפו. זה היה קול, והאמת גם סופר שימושי, כמו שגיליתי יום אחד כשהיא נגמרה - שפריץ הגון של דיאודורנט בפנים והיא עובדת.

כן, אבל הריח של הסיגריות אחר כך היה... ובכן- smells like teen spirit :lol:

גם בטיולים בחו"ל לאחר הצבא הייתי עם זיפו. מתישהו במרוצת השנים זה עבר לי, וחזרתי למציתים רגילות. בשנתיים האחרונות עברתי למציתי טורבו, שבתנאי שטח אין כמוהן.

אחרי חיטוט באיזה ארגז ישן בו מצאתי כפית (ע"ע, זה בטח בשרשור הזה) מצאתי גם זיפו חדשה דנדשה ששכבה שם איזה עשר שנים בטח. קניתי נוזל וכבר כמה ימים שאני משתמש בה.

אני מרגיש קצת דינוזאור, לא ראיתי כבר ים זמן מישהו שמסתובב עם זיפו. האם אני השריד האחרון?

כל עוד עישנתי רגילות, השתמשתי בזיפו. עד שמצאתי מקום שמוכר אותם בזול מאד באיביי, הפסקתי להשתמש... עברתי לדיגיטלית.

אבל, יש לי סיפור או שניים על זה. אם תבקש יפה אספר. כדאי לך, יש מוסר השכל בסוף.

מצתים יקרים זה סתם חבל, עדיף מצת שעובד טוב והוא יחסית זול, מצד אחד לא האלה שעולים 2 שקלים בקיוסק , אבל גם לא טורבו או זיפו (אני למשל נורא אוהב את המצתים של BIC) ככה אם נאבד/נשכח/נפל/התקלקל ומה לא -> לא כול כך אכפת לך.

איך אפשר לאבד זיפו?! :shock: מעולם לא איבדתי מצית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אין על זיפו, הריח, הצורה, הצבע (הכי יפה זה כסוף נקי בלי כלום).

שאבא שלי התחיל לעשן מריחואנה רפואית (לא אתם לא יכולים לקבל, הוא כבר הפסיק) קניתי לו אחת, כל הזמן הוא היה מבקש ממני למלא דלק מחדש כי נגמר שם הדלק והיא לא הייתה נדלקת, בקיצור חשבתי שיש בעיה באבנים, בפתיל והוצאתי אותם אבל לא הצלחתי אף פעם להחזיר את הפתיל והוא פשוט התפרק איפה אני מוצא פתיל ואבן חדשה ? (בהנחה שאני מוצא את המצית).

אבנים יש בחנויות ריקושט ומתנות לגבר כמו הפי טיי וכדומה, פתילים פעם היו בריקושט, היום אני לא יודע. אם אתה בחיפה, הייתה פעם (לא יודע אם עוד קיימת) חנות בשם "הכל למעשן", אולי להם יהיה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה.

(רז ההודעה הזאת נחשבת ב1000 הודעות או שהיא הולכת להימחק בקרוב ?)

לפי אתר האינטרנט של ריקושט יש להם הכול (מצית, דלק, פתיל ואבנים).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

Do tell!

איבדתי בחיי שלוש זיפו. אחת שהייתה איתי בצבא, שחורה מט. אחריה אחת מהצרות האלה, גם שחור מט. היא שרדה פעם מרדף בהאמר פתוח כשהייתה מונחת עם קופסת הסיגריות על המושב האחורי. הקופסה אבדה.

השלישית שאיבדתי הייתה הכי סנטימנטלית, מתנה לטיסה לאוסטרליה מחבר טוב. היה חרוט עליה Don't forget the other side. במהלך הטיול שלי אותו חבר נהרג כאן בארץ. המצית אבדה בניו זילנד עוד לפני כן, ועד היום כשאני חושב על זה אני מקלל את עצמי.

לפני חזרתי לארץ קניתי זיפו סגולה. היא עוד אצלי, חבוטה ומרוטה ולא תאבד לעולם. נשבר לה הציר פעם, ועד היום יש ציר מאולתר שקימבנתי איכשהו.

עוד אחת שוכבת אצלי, גם היא עם הקדשה מחבר אחר, אם כי גיליתי שהוא קיבל אותה במתנה, עם ההקדשה.

זו שאני משתמש בה היום (כסופה רגילה) ניתנה לי במתנה מהבוס לפני איזה עשר שנים, ועד לפני כמה ימים שכבה חדשה דנדשה באריזתה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
שיט, אין לי רכב.

הצעה אחרת:

"או לכם"

עם או בלי הרפיה?

אחרי ההרפיה שעברתי בתאילנד 2001 אני פרשתי מעסקי ההרפיות.

Gn'f'R

• תוכן חדש...