Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחחח גבבנים נחמדים.

לאט לאט אני מבין יותר ויותר שבאמת משהו דפוק אצלי בקופסא.

אז מה היה לנו הבוקר?

7:30 בוקר טוב עולם , יוצא מהשק"ש (עיניין לגיבוב אחר) פיפי, מצחצח שיניים, מחמם בגדים כדי שיהיה נעים מסיים להתלבש ויוצא לעבודה. השעה? 7:43 בערך , בדיוק כמו תמיד.

נוסע וחותך פניה שחוסכת לי 2-3 דקות (מקום מפגר, החליטו לחסום פניה לגיטימית בטענה של "בטיחות" ולגרום לי לעשות סיבוב כול פעם) , משם ממשיך לפקקון הרגיל שנגרם על ידי בית ספר, היום הוא ארוך מהרגיל, אוטובוס עצר וחסם את כול הכביש.

עדיין אני מבסוט, חסכתי 3 דקות והכול בינתיים טוב. ברמן וקיסוס מזיינים את המוח כרגיל, טוב לי ונחמד לי.

יש לציין שאני קצת מסטול בדרך טבעית על הבוקר.

ממשיך בנסיעה ומגלה שיש פקק עצום שלא זז (2 קילומטרים של פקק וכול הנסיעה שלי אמורה לקחת משהו כמו 9 ק"מ).

ואז אני שומע קול פנימי אומר "תחתוך מהשטח מה הבעיה, הכול בסדר אל תדאג" , המחשבה של בוץ או להיתקע אפילו לא עברה בראש.

יאללה יורדים לשוליים ועוקפים את הפקק דרך השטח.

הוולוסטר מחליקה , ESP ובקרת אחיזה והכול בעצם נכנס לפעולה, מכבה ESP וממשיך לנסוע , מתקן כול גלישה לבד. כיף לי, מבסוט.

בערך בחצי מהדרך אני מבין שזאת הייתה טעות, אבל נראה לי שבהמשך צריך להיות בסדר ולחזור עכשיו זה סיפור. עזוב אחי יאללה סע סע למה אתה מחכה.

ה"כביש" ישר כמו סרגל , בסופו פניה ימינה ומטר לפניה יש את הU בטון האלה, אני משער שהם בשביל הגשמים. נאלצתי לבלום בגלל ה U הזה ומסתבר שכול הפניה והמשכה בוץ , קצת נסיונות ו... נתקעתי. רוורס עובד, תודה לאל. טוב אנסה לנסוע ממש צמוד לפרדס יש שם פחות בוץ וקצת צמחיה אולי זה יתפוס. שני ניסיונות לעלות על האדמה עם הצמחים נכשלים ואני נתקע.

ראשון-> כלום

שני (פחות מומנט אני יודע...)-> כלום

רברס->כלום.

טוב צריך לצאת לראות מה עושים.

iLKViD0.jpg

hcinnzF.jpg

מוצא בלטה ודוחף אותה מתחת לגלגל and we have lift off.

יופי מעולה, נסע ננסה דרך אחרת שיש סיכוי שאין לה מוצא.

נוסע וכמובן שאין מוצא, אבל מצאתי חבר. שלום לך איש נחמד במזדה לאנטיס שלמרות ששמת לב שאתה לא זז המשכת ללחוץ על הגז ועכשיו התחפרת עמוק מאוד.

במשך רבע שעה מנסה לעזור לו לצאת, אפילו מאלתרים חוט ומחברים בין הרכבים אבל כלום, החוט נקרע והבחור תקוע.

אני כמובן מאחר לעבודה אבל איזו חוויה, נותן טיפים אחרונים לבחור. חוזר מאיפה שהגעתי , כבר אין פקק ויאללה לעבודה.

האמת? חוץ מהנעליים אני יחסית נקי.

האוטו לעומת זאת?

P1m7L7E.jpg

ויש לי חיוך דפוק על הפנים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
ברווז, את העניין ההוא לא שכחתי, עובד על זה. לוקח זמן.

מישהו צייץ, תגיד לי? :lol:

קח אותו לאט את הזמן, כבר אמרנו. בחיי שלא שיגרתי רמזים אם זה מה שאתה חושב. אני לא מהמרמזים, אני מהמרמזורים.

או ליתר דיוק, אני לא מהממהרים, אני מהמערות. :lol:

איתיסמוראי, וואלה לא יודע. לא מבין בזה מספיק כדי לענות. במקרה זכרתי את העניין הזה, אז הנחתי את זה פה. מכאן זה התפקיד שלך לחקור ולגגל עוד על הנושא בשיטה אמפירית, מדודה ומדוייקת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דיויד, דווקא עם וולוסטר בחרת להתעסק עם שטח?!?!? גם ככה במקור היא באה נמוכה, למה?! לפחות אתה מבסוט.

ושקש? WTF?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה זה וולוסטר ליסינג???? למה הגריל בלבן?

מה זה הפנסים האלה מאחורה? יש מצב לתמונה כשהם פועלים?

אין על פרייבט בשטח, פעם היינו עושים בשביל הכייף, פיאסטה, 205 וסוויפט בפרדס אחרי הגשם.

אבל לא היו כריות אוויר, זה הדבר היחידי שמלחיץ אותי ברכבים מודרנים.

אני מעדיף רכב בלי.

עריכה.

אני תמיד מגובב עם תמונות להמחשה (בשביל האיטיים שביננו)

אז הנה תמונה שממחישה מהו הגיבוב והשפעתו על המוח.

yhe9y8ud.jpg

haters will hate

פורסם
מה זה וולוסטר ליסינג???? למה הגריל בלבן?

מה זה הפנסים האלה מאחורה? יש מצב לתמונה כשהם פועלים?

בילבלת אותי.

יש לך את אותם הפנסים מאחורה לא?

דיויד, דווקא עם וולוסטר בחרת להתעסק עם שטח?!?!? גם ככה במקור היא באה נמוכה, למה?! לפחות אתה מבסוט.

ושקש? WTF?

למה בחרתי? כי אני אידיוט.

הייתה להורים מאזדה דמיו שהייתי נוסע עליה, רכב שממש אהבתי. הוא עבר דברים רעים בשטח ואיכשהו שרד, אני לא יודע איך להסביר את זה אבל הוא אחד הרכבים הכי טובים שנהגתי בהם, כיפי ברמות וממש הייתי מרגיש הכול ברכב.

גם בוולוסטר אפשר להרגיש טוב העברות משקל, אבל ההגה... לא ממש זה.

שק"ש.

לפני חמש-שש שנים (אולי יותר) הגעתי למסקנה שלא נוח לי יותר על מיטות. (עברתי תהליך של לעבור למיטה קשה יותר, אבל הבנתי שזה לא מספיק).

אז התחלתי לישון על הריצפה, יש לי כמה שמיכות פרוסות כדי ליצור חציצה בין הבלטות לגוף וככה ישנתי. במשך הרבה זמן גם הייתי שם את הרגליים על משהו וכך הפסיקו לי כאבי הבירכיים והגב. שנה שעברה הגעתי למסקנה שבחורף קר ושמיכת פוך לא מפנקת אותי מספיק , אני קצת ארוך אז יש מאבק מתמיד בין הרגליים לצוואר ואני גם זז המון בשינה.

אז עברתי לשק"ש כשאפשר. זה ממש נוח, יש לי אקסטרה שכבה מחממת ברגליים וכול שאר הגוף גם חמים.

- By lifting money bags

פורסם

yhe9y8ud.jpg

אז, בנצי, אתה היית שם. אתה בעל ניסיון בתחום. אולי אתה תוכל לענות אחת ולתמיד על השאלה:

מה השועל אומר?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בילבלת אותי.

יש לך את אותם הפנסים מאחורה לא?

יש תמונה של הוולוסטר? למה אני לא רואה? אולי כי אני מהעבודה?

וואלה מוזר, דרך הפון ראיתי. בכל מקרה, בנצי מה הבעיה? הגריל מניקל מקדימה, והפנסים זהים, לא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה מה קורה לאנשים מקצת פגעי מזג אוויר. אתמול חזרתי הביתה בערב. אני על גשר האר"י. עובר את מצלמת המהירות לתוך נתניה, ובמרמזור שמולי גברת שמנסה לפנות שמאלה, פשוט עולה על האי תנועה שבו עומדים הולכי רגל ונכנסת בתוך התמרור הכחול שאומר "סע מימין לחץ". אחר כך לוקחת רוורס, ולא חוצה את הצומת למרות שיש לה ירוק, כנראה מההלם. הזוי. היה קצת גשם, והיא פשוט נכנסה בזה. אף אחד לא צפר לה והיא הייתה די לבד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&RecordID=410741c8f6c87053c7020a56c08cb998f9a&SalesCatID=4&Code=210ec494421827bac5f7234eedae39c3

ועכשיו אני אלך לשלם את חשבון החשמל כי אוטוטו מנתקים אותי.

איפה מצאת את זה? לא מופיע לי ביד 2 במדור אקוסטיות.

בכל מקרה חדשות משמחות! דיברתי עם חבר שמנגן אף הוא, סיפרתי לו על מסע החיפוש וביקשתי ממנו לשים לב אם הוא מוצא משהו. אחרי כמה דקות הוא מתקשר:

״ת׳שמע נזכרתי, יש לי גיטרה ששוכבת אצל אימא שלי במחסן, ההיא שהבאתי מהודו. רוצה?״

בטח רוצה. היא ייצור עלוב למדי בשם Givson. הייתה לי כזאת באוסטרליה, של חבר אחר שטיילתי איתו איזו תקופה. היא מגוחכת להחריד אך משעשעת. כל האופי שבעולם. הדבר המצחיק ביותר הוא שבאתר שלהם כתוב ״היזהרו מחיקויים״. חייבים לאהוב את ההודים.

זאת תמונה שמצאתי ברשת, אני לא זוכר בדיוק איך נראית הגיטרה שאני עומד לקבל אבל נדמה לי שהיא די דומה:

1386733242_576266343_1-Pictures-of--Givson-guitar-with-new-strings.jpg

אז האטרף נרגע קצת, אפשר להפסיק לחפש איך להוציא כסף. יאללה אני הולך לקנות מעיל :).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

חפרתי קצת בפורום ולוסטר של צפון אמריקה (עיניין אותי אם מישהו דחף סופר צ'ארג'ר) ומסתבר שבאמת יש פנסים אחרים בארהב.

ניסיתי לצלם עכשיו מהר אבל זה מרצרד (המצאתי מילה?)

BG8zDtu.jpg?1

אפשר להבין את הקונספט...

ד"א זה הפנים, את השטיח שטפתי עכשיו חפיף בעבודה:

rDM7WeA.jpg?1

- By lifting money bags

פורסם

איזה לחץ חברתי, מה יש לכם ? אתם רוצים לראות אותי ישן באוטו עם שק שינה כמו דיויד ?

אם אני קונה אוטו עכשיו הוא חייב לעמוד בשלושה תנאים: נוסע, עם טסט ומתחזק טוב (+-, שלא תגיע לי איזה גרוטאה עם מנוע גמור אבל אני יודע שזה לא יהיה כמו אוטו חדש מהחברה) קדימה צאו לחיפושים, אני משקיע בעניין עד 4K ש"ח.

אני ילד טוב, אם אני יודע שאני לא יכול להחזיק אוטו אני לא אקנה (אבל הלחץ שלכם שובר אותי), ואני ישקשק לנסוע באוטו בלי טסט.

בנצי והמגובבים, אני אני קונה אוטו אני מצפה לארגז כלים בסיסי מתנה, כרגע יש לי רק לדרמן.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אם אני קונה אוטו אני מצפה לארגז כלים בסיסי מתנה, כרגע יש לי רק לדרמן.

אז אתה צריך רק ארגז.

מתחדשת*

פורסם

רומק קונה את הארגז (תמיד רציתי כזה) מי ממלא אותו בכלים ? (סט בוקסות, מפחתות, פלאייר וכו' שלא תמלאו לי אותו בכלי מטבח).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

התכוונתי שהלדרמן הוא תחליף לכל הכלים.

כמובן שבעליצות, שחלפה פה מבלי חזור.

ראיתי את הארגז.

מיותר, כבד וסתם המון נפח.

מתחדשת*

• תוכן חדש...