Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיבוב קצר, כל לילה אני חולם שאני מתפטר, כבר 5 פעמים ברצף.

יש מפרש חלומות?

זה תמיד קןרה בכך שהבוס אומר משהו, אני מתעצבן זורק את המפתחות ויוצא בעצבים מהחנות ומסנן שיחות שלו.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
אנלוגי, מה לעזאזל אתה עושה בישראל?

זו שאלה טובה. תשובה מפורטת לא תקבל ממני, כי זה באמת כואב לי לדבר על זה. בשלוש מילים - כנראה אני פחדן.

תגיד בנצי, יש לי שאלה שאני חייב לשאול: מה יש לך נגד אמריקה? אתה נוסע בקוריאנית או גרמניה, רוכב על יפני ואוכל בעברית. אני שואל ברצינות, לא נפלת בקסמי התוצרת המקומית?

ניגנתי פעם על הבייבי טיילור ובהחלט התלהבתי.

החברה יצאה עם דגם חדש ועוד בגודל המושלם בשבילי. מעניין בכמה הוא יימכר בארץ...

ראיתי את הסרטון הזה, וגם אני אצתי רצתי לחפש אותה ברשת בחנויות בארץ. אין, ובאמת שכחתי לשאול היום אם יש תכנון להביא. יש אחד ביד 2 שרוצה עליה 3000 ש״ח... 500 דולר בארה״ב.

גם לי יש הרגשה שהיא תיפול לי בול. בשבילי את זו בבקשה.

אחרי שאזכה בלוטו - אני קונה את זו אפילו בלי לנגן, מצידי שרק תהיה בנוכחותי. אני מכיר יצירות אמנות שעולות הרבה יותר מה-4000$ שהיא עולה. אם זו לא הגיטרה הכי יפה שראיתם מעולם אני דיגיטלי.

k22-front-taylor-guitars-2013-large.jpg

הקישור לשרשור עם סיפור הכובע חבוי בהודעתי הקודמת. תודה ערן, אני באמת מעריך את הצעתך, אבל מוותר.

יש חדשות טובות מגזרת הצעת העבודה שאינשאללה תשנה לי את החיים, תחזיקו חזק וחכו ליום חמישי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
גיבוב קצר, כל לילה אני חולם שאני מתפטר, כבר 5 פעמים ברצף.

יש מפרש חלומות?

זה תמיד קןרה בכך שהבוס אומר משהו, אני מתעצבן זורק את המפתחות ויוצא בעצבים מהחנות ומסנן שיחות שלו.

כן. אתה חולם על מה שהיה, ומה שהיית רוצה שיהיה אבל בעצם אתה פחדן וכוסית שלא מעז להתפטר. 0.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אנלוגי, קראתי בגיבוב שכבר עבדת בחו"ל. ממש עבדת.

דהיינו, אין לך ממה לפחד כל כך. ניסיון יש, יכולת להסתדר בסביבה שונה- יש, אז ממה לפחד?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כן. אתה חולם על מה שהיה, ומה שהיית רוצה שיהיה אבל בעצם אתה פחדן וכוסית שלא מעז להתפטר. 0.

צודק :S

מפחד לא למצוא עבודה אחרת :(

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

ברווז, אני מבטיח לנסות לכתוב משהו על העניין, אבל לא מבטיח להצליח. זה יהיה הפוסט הכי כואב שיצא לי לכתוב, אם אצליח להיות כנה לגמרי.

ר. פרסקי

פורסם

חזרתי, בסוף לא היה צריך את ההרצאה, אבל היה קר, אני נהנתי.

שומאכר מה יש לך היום ? איפה החברה שתרגיע אותך קצת ?

דניקס, מה אתה מפחד ? תתפטר, קח את רחמים ולכו חפשו עבודה ביחד (כל אחד בעיר שלו).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אנלוגי יש לך איזה מקצוע ביד / תעודה?

אני הנדסאי בתחום שלא דורש תעודה, כי אין בו כמעט בכלל עבודה כשכיר, וגם אם כן - לא צריך תעודה, צריך ניסיון. יש לי את שניהם, אך אין לי יותר אנרגיה לנהל עסק עצמאי בתחום שהולך ודועך, או לפחות לא מתקדם בכיוונים שאני יודע להתמודד איתם.

יום חמישי אני מקווה מאוד שתסתדר לי הצעת עבודה בתחום אחר לגמרי. בתקווה שהתנאים שדיברנו עליהם באמת יתקיימו - תוך כמה חודשים אני קונה גיטרה, אופנוע ו-205 לרופני.

עד עכשיו עבדתי בעבודה שכל יום בה היה כיף צרוף. בתחילה כעצמאי, אח״כ כשכיר במשרת חלומותי עד שהחברה פשטה רגל. רק מה - זה לא הכניס לי מספיק כסף כדי שאוכל להנות גם בזמני הפנוי, שבגלל מיעוט עבודה בתחום הלך והתרחב. אני רוצה לעבור לשיטה הקפיטליסטית הקלאסית - להיות שכיר, בורג קטן במכונה בתור התחלה, לעבוד כמו חמור אבל להנות מהשעות שבהן אני לא עובד. כן, אני לגמרי קושר חומריות עם הנאה. לקח לי כמה שנים להבין שאמנם כסף זה לא אושר, אבל הוא קונה הרבה דברים שעושים אושר.

המקצוע החדש הזה הוא תחום בצמיחה די רצינית, כך שגם אם אחליט עוד כמה שנים לנסות את מזלי במדינה אחרת, יהיה לי ניסיון רלוונטי הרבה יותר מהתחום בו אני עוסק היום, שברוב המדינות דורש עסק עצמאי והולך ונהיה קשה להתפרנס ממנו בכבוד.

אם היה אפשר להתפרנס מגיבוב כולנו כאן היינו נוסעים כבר ביגוארים. אני שמח שזה לפחות תחביב זול.

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגי, אם לא הולך ביום חמישי, למרות שנחזיק לך אצבעות, תן לי חצי שנה ואני בא ללוות אותך עם מפוחית ברחובות הגשומים של אירופה, רק קח בחשבון שאני לא ממש יודע לנגן.

סעמק, כבר חשבתי שיצאתי מהדיכאון הזה שמלווה אותי כבר איזה שבועיים, יצאתי לטייל, נרטבתי בגשם כמו ילד בדיוק כמו שאני אוהב אבל אח"כ היום התחרבן ואפילו עבודה הכי פשוטה שהייתי צריך לעשות לא הלכה וזעקתי לפרנקוס לעזרה, נראה מה יהיה (עריכה: גם הפרנקוס לא הושיע).

בנתיים הכנתי אוכל למחר כי אני לא יודע אם יהיה לי זמן לאכול, טעמתי והיה לא רע בכלל אז אכלתי בטעות את הכל. כדי לשכוח הכל שתיתי קצת ואני לא בטוח שזה היה חכם.

דניקס, פאקינג תתפטר כבר ותמצא משהו שאתה רוצה לעשות ומישהו שגם מעריך אותך או לפחות נותן לך קצת כבוד.

תפוחי, תהנה בטיסה, אני מחכה לך בנתב"ג עם שילוט ולימוזינה, אל תשכח מטריה ומעיל - יש עלק סערה.

פרנקוס, תודה וסליחה על החפירה.

פורסם
ברווז, אני מבטיח לנסות לכתוב משהו על העניין, אבל לא מבטיח להצליח. זה יהיה הפוסט הכי כואב שיצא לי לכתוב, אם אצליח להיות כנה לגמרי.

אתה לא חייב להבטיח, אתה גם לא חייב לי כלום, איש יקר.

אני מכיר את הנקודות הכואבות שיש לכל אחד כמעט, אני גם הולך מסביב לשלי ולא מעלה אותה אפילו על הכתב. כואב מדיי.

אני אולי סקרן מטבעי, אבל אני גם יודע מתי לעצור ולא לשאול.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...