Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אלו המכישרים הפחות מוצלחים מבחינת הפאנל, הZOP C2 אמורה ליהיות הגירסה הזולה של ZP980 ובמקור הגיעה עם מערכת הפעלה של אליבבה (אליון). אז אולי יש הבדל בפאנל.

והTHL לא משתמשים בOGS ויש מן אפקט של מראה כסופה שלא אהבתי.

הם מכשירים סבבה לשוק העד 250$ בעלי מסך 5".

בשביל לקבל איכות רכיבים ברמה קרוב למכשירי הדגל שעולים קרוב ל800$ כמובן שצריך לעלות בתקציב, ואז אתה מגיע למכשירים של 300~400 דולר קמו הקסיומי או הלנובו העיסקי K900 שהם עדיין עולים מחצית מהסכום.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תיהיה קטנוני אמיגו :-).

אם היינו חיים בחו"ל- מי ביכלל היה שובר את הראש בעניין, הכל זול יותר והמשכורות גבוהות יותר :-).

מדובר על מחירים בארץ הקודש.

כ900$ למכשירי דגל בארץ מול 443$ מסין כולל מישלוח.

כמובן שיש את תוספת המכס 35%, אבל זה לא בטוח וגם אם תירשום בגדול CELL PHONE וערך אמיתי כחוק- לא בטוח שיחוייב במכס. (לך תבין :-) ).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אתה יכול להזמין באותה מידה את הטלפונים האחרים מחו"ל דרך איביי / Buy2USA ושות'.

לא הוגן להשוות מחיר של מכשיר בחו"ל מול מחיר של מכשיר בחנות בארץ.

ובאמאזון ה-K900 עולה 530 דולר, אז מה?

כמו שאתה יכול להזמין את הטלפון הסיני אפשר להזמין גם את הסמסונג/HTC וכו.

פורסם
אל תיהיה קטנוני אמיגו :-).

אם היינו חיים בחו"ל- מי ביכלל היה שובר את הראש בעניין, הכל זול יותר והמשכורות גבוהות יותר :-).

מדובר על מחירים בארץ הקודש.

כ900$ למכשירי דגל בארץ מול 443$ מסין כולל מישלוח.

כמובן שיש את תוספת המכס 35%, אבל זה לא בטוח וגם אם תירשום בגדול CELL PHONE וערך אמיתי כחוק- לא בטוח שיחוייב במכס. (לך תבין :-) ).

תפוחים תשווה לתפוחים, אגסים לאגסים. לא משווים אגס למפתח ברגים.

אם אתה אומר "להזמין מחו"ל"- לך עם זה עד הסוף.

443$ למכשיר סיני "טוב" כזה או אחר מול כ 640 ל S4 או HTC ONE כולל משלוח לארץ.

הסיכוי לשלם או לא לשלם מכס על שניהם- שוה.

מה עדיף? התשובה די ברורה.

לא ברורה מספיק? נעשה אותה ברורה יותר-

DROID DNA בארה"ב= 520 דולר. עם משלוח 545. טוב בכל פרמרטר אפשרי ממכשירי ה 450 דולר עם משלוח מסכין.

הסיכוי לשלם מכס על שניהם- עדיין שווה.

באמת שאין פה התלבטות אפילו.

המכשירים הסינים ב 200$ למיניהם אחלה למי שלא רוצה להשקיע יותר, אבל מפה ועד להשוות אותם לדגמים יותר רציניים של חברות גדולות יש מרחק גדול.

אם כבר עולים מעל ה 400 דולר, עדיף ללא ספק לקחת את אחד ממכשירי הדגל החדשים, או מכשיר דגל של הדור הקודם.

פורסם

שניה אני שוקל.... לא !

אני מעדיף את הK900.

מתייחסים לחברת ענק כמו LENOVO כאילו איזה חברה קיקיונית מאיזה חור.

נו באמת....

כל המחשבה איזה מכשיר ליבחור מבין כל המכשירים היא שאלה של מראה, איכות, פיצ'רים ותמורה לכסף.

והK900 עולה על רוב המכשירים בכל פרמטר- אז למה??

אני פשוט מיתעצבן מהקביעה שהכל מסין שווה חר** וכולם שוכחים היכן כל המכשירים שלהם מהחברות הגדולות בעולם מיוצרות??

אז לבוא ולרדת על מכשרירי דגל כמו המכשיר הנ"ל ולהגיד שמעדיפים DROID DNA וכו' על פני המכשיר שמנצח אותו בכל פרמטר- לא יודע אם זו פשוט חוסר ידע/הבנה נטו או אפקט העדר??

תביאו לאדם ממוצא שלא מבין בדגמים S4 או DROID DNA או מכשיר סיני בכ300$ בעל גודל זהה, ותישאלו אותו על ההבדלים אחרי מס' ימים של שימוש והאם הסיני פגע בחווית השימוש שלו במכשיר בשימוש הרגיל שלו ותיראו שהרוב יגידו שלא.

כמובן המצב היה שונה מאוד לפני חצי שנה-שנה, אז לא היית מוצא מכשירים סינים במחירים כאלה שבעים עם מסכים יחסית אכותיים עם IPS ומצלמות טובות של סוני וכו'.

כיום המצב שונה, ואני לא רואה סיבה ליזרוק מחיר קרוב ל3K בשביל מכשיר שנועד לשיחה,גלישה,וואטסאפ וקצם צילום תמונות לאינסטגרם.

נ.ב- הסינים שהכל מיוצר אצלם מעדיפים את קסיומי על פני כל חברות הדגל שכולם פה סוגדים להם:

וממליץ לכולם ליראות את הרום המדהים של MIUI וקהילות הפיתוח ואז להבין מה משפיעה באמת על חווית השימוש במכשיר (השבוע הכנתי לעצמי פורט למכשיר :-) )

Xiaomi beats Samsung in China

Although Xiaomi are still quite a small manufacturer they have managed to climb to the top of the fastest growing phone market in the world while also beating Korean rivals Samsung along with HTC, Nokia, Lenovo not to mention the 100’s of smaller Chinese brands!

פורסם

אף אחד לא מתייחס ללנובו כאל חברה קטנה וקיקיונית, להפך.

גם רואים שמכשירים שלהם בעלי חומרה שמתקרבת ל-High End לא עולה הרבה פחות מאשר מכשיר מחברה שזה תחום המומחיות שלה.

אבל ההבדלים כמו שראית לא כאלו גדולים כבר במחיר כאשר משווים תפוחים לתפוחים.

מעבר לכך, אין הרבה ביקורות, קשה למצוא מקום להחזיק את המכשיר ביד, השירות פחות נגיש.

לכן, כבדהו וחשדהו.

פורסם

נכון, ההבדלים אולי לא גדולים - פשוט מה שמעצבן אותי שאנשים פשוט לא יודעים על המכשירים המצויינים הנ"ל ואחרים כבר מראש פוסלים אותם בשל מוצאם, וזה פשוט מטומטם.

כמובן לכל מכשיר צריך לחפש ביקורות מקצועיות ולישקול כל אחד בהתאם, אבל לא ליפסול אותם וישר לרוץ לחברות המותג.

לדעתי הכי חשוב לצרכן שיהיה לו את המידע המלא לבחירת המכשיר שיענה בצורה הטובה ביותר לצרכיו, כולל אופי שימוש/מאפיינים/תמורה לשקל.

נ.ב- עוד מכשיר מדהים המיתחרה ראש בראש מול המותגים הגדולים בקטגוריית 5.7 אינץ' (ועולה בהתאם.)

Vivo Xplay

http://www.engadget.com/2013/05/07/vivo-xplay-phone/

http://iandroid.co.il/forum/topic129933.html

פורסם
שניה אני שוקל.... לא !

אני מעדיף את הK900.

מתייחסים לחברת ענק כמו LENOVO כאילו איזה חברה קיקיונית מאיזה חור.

נו באמת....

כל המחשבה איזה מכשיר ליבחור מבין כל המכשירים היא שאלה של מראה, איכות, פיצ'רים ותמורה לכסף.

והK900 עולה על רוב המכשירים בכל פרמטר- אז למה??

אני פשוט מיתעצבן מהקביעה שהכל מסין שווה חר** וכולם שוכחים היכן כל המכשירים שלהם מהחברות הגדולות בעולם מיוצרות??

אז לבוא ולרדת על מכשרירי דגל כמו המכשיר הנ"ל ולהגיד שמעדיפים DROID DNA וכו' על פני המכשיר שמנצח אותו בכל פרמטר- לא יודע אם זו פשוט חוסר ידע/הבנה נטו או אפקט העדר??

לא מתייחסים אל לנובו כאילו היא חברה קקיונית מאיזה חור.

מתייחסים אליה בהתאם לנסיון שלה בשוק הסמארטפונים- שהוא לא נרחב. הם מייצרים הרבה דרעק זול, ומדי פעם ניסו את מזלם באיזה מכשיר דגל, רוב הנסיונות לא צלחו. הם מתעקשים להישאר עם אינטל ברוב המקרים, למרות ש x86 לא תואמת לאנדרואיד כמו ARM, וזו קצת בעיה. תמיד יש קצת quirks בתוכנה בגלל זה.

מישהו אמר ש "הכל מסין שווה חרא"? לא, אומרים שזה כנראה פחות טוב מהתוצרת של החברות הגדולות, וזה בד"כ נכון.

מאיפה כל המכשירים שלהם מהחברות הגדולות בעולם?

HTC ONE/DNA= טאיוואן

SGS4/נוט 2= קוריאה (אלא אם המדבקה על גב המכשיר מתחת לסוללה שרשום MADE IN KOREA משקרת)

אני לא מדבר על ארץ המוצא של החברה, אלא על מה רשום על המדבקה שעל המכשיר.

אהבתי את הקביעה שה K900 מנצח את ה DNA בכל פרמטר.

מעבד- מבחינת יכולות עיבוד, שניהם פחות או יותר זהים. הבעיה היא ש X86 נמצאת בנחיתות אוטומטית מול אנדרואיד.

מאיץ גרפי- Adreno 320>SGX544MP2

מסך- תעלומה. הלנובו לא עבר אצל שום אתר רציני, ככה שאין לנו מדידות של הבהירות, הניגודיות, וזויות הצפיה. ל DNA יש יתרון ב PPI, אבל שזה מעל 350 זה גם ככה שטויות במיץ.

פיצ'רים שמסביב- Landslide לטובת ה DNA. מטעינה אלחוטית ויציאת HDMI ל wifi direct (למה לנובו לא שמו במכשיר דבר כזה בסיסי?)

הדבר היחיד שכנראה לטובת הלנובו בצורה חד משמעית (אבל שוב, אי אפשר לדעת- משום מה זה לא הגיע לאתרי סקירה!) זו המצלמה.

נ.ב- ה Xiaomi הוא הפופולרי ביותר בהפרש גדול לעומת חברות אחרות מהסיבה הפשוטה שמכשירים של החברות הגדולות מתומחרים יקר בסין, אלא אם בא לך להסתפק בזיוף. זה לעומת ה Xiaomi שניתן להשיג במשהו כמו 350 דולר בשוק המקומי.

פורסם

:-)

ניראה לי צריכים לשנות את כותרת הדיון "סמארטפון מעל 4.7 אינץ', מעבד מרובע ליבות ב- 500$."

איך הגענו למילחמת המכשירים הזו? :-).

בקיצור- אנו בטוח שכולנו ניהיה מאוד מרוצים מכל אחד מהמכשירים כאן, גם S4/ONE/LG/K900/VIVO.

כל אחד והטעם שלו(בשבילי מראה הפרימיום והעיצוב בראש הטבלה).

וגם- XIAOMI לדעתי בליגה אחרת, בעיקר ביזכות הרום של MIUI שהוא הטוב ביותר ובעל הקהילה הגדולה ביותר בעולם האנדרואיד -ולא זו לא רק דעתי- זו עובדה :-).

וגם כי הם פשוט לוקחים את החומרה החזקה ביותר הנימצאת בשוק לאותו הרגע.

זו עדיין חברה קטנה שקמה בעיקר לטובת הרום של MIUI ואני צופה שמחכה לה עתיד וורוד.

למרות שלמכשיר שלי עשיתי פורט לא רישמי מפורט לא רישמי של מכשיר אחר של הרום שלהם ויש פה ושם באגים קטנים כי זה לא מיועד למכשיר שלי, אני לא רואה עצמי חוזר למראה והמיבנה מימשק העלוב של האנדרואיד הרגיל- מי שמבין יחשוב כמוני אחרי היתנסות עם MIUI.

ואני לא מבין את בעלי המכשירים שכן יש להם תמיכה רישמית מMIUI מדוע הם לא מתקינים את הרום שלה ועדיין תקועים עם הרום המקורי ?

נ.ב- עוד מכשיר סיני סקסי :-)

dXOb-bOrtv4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

לרוב ממשקי הצד השלישי (TW, OUI, Sense ושאר ירקות) כוללים פונקציונליות שלא נמצאת ברומים שמבוססים על Vanilla

סתם לדוגמה, מכשירי סאמסונג צריכים לוותר על תמיכה נורמלית ב MHL, וזה למרות שברום המקורי יש אפשרות להוצאת MHL ואפילו כתוביות דרך HDMI על סטרים נפרד, שזה פשוט נפלא. יש לך HTPC בכיס.

זו דוגמה אחת, יש לא מעט.

*לא שאני לא מסכים ש MIUI רום מצוין, מעדיף אותו בהרבה על CM, דארקי ורוב מבושלי צד שלישי.

פורסם

אהה, זאת לא ידעתי.

גם לי חסר מאוד תמיכה בHDMI וMHL, אבל לשימחתנו זו תיהיה טכנולוגיית עבר מיושנת.

כיום אחרי שגוגל הוציאו את הדונגל השימושי הזה ב35$ שמבטל את כל הצורך בחיווט המיותר + עוד פיתרונות זולים יותר כמו הדונגל של רוקצ'יפ שכולל גם DLNA ושיכפול מסף בזמן תגובה של 80MS - החיים שלנו יהיו יפים וקלים יותר :-)

OrTpWlkupUs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

והK900 תומך בWIFI DIRECT ככל הניראה.

פורסם

ואני לא מבין את בעלי המכשירים שכן יש להם תמיכה רישמית מMIUI מדוע הם לא מתקינים את הרום שלה ועדיין תקועים עם הרום המקורי ?

בזמנו על גלקסי 2 זה עבד לי זוועה - במקום להיטען, המטען פשוט חימם את המכשיר.

ועל הנוט 2 אין טעם לנסות משהו אחר - מקורי זה הכי, אחי. כל הרומים המקןסטמים פשוט לא תומכים בכל הפיצ'רים של המכשיר (כמו עט, שיחות וידיאו, nfc - אני משתמש בכל אלה), ואיכשהו מתגלים כזוללי סוללה (נבדק על S2, לא ממש בא לי לבדוק גם על נוט).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...