Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל לחפש טרייד אין על האוטו במטרה להשתדרג

תחנה ראשונה היתה לאלדן (קפץ לי פופ אפ שמקבלים מחיר מחירון אמרתי ננסה)

אז כמובן שהמחיר מחירון זה רק כנגד מכוניות מהשכרה מעל 70 אלף קילומטר ועוד ועוד

אז שאלתי כמה תעלה לי מכונית אחרת מליסינג אז ישר נזרק לאוויר מחירון

אמרתי סבבה, מחירון לוי יצחק מינוס 10 או 20 אחוז , אמרו לא

בגלל שזה טרייד אין אז מתקזזים מול מחיר מחירון מלא

קמתי והלכתי

רציתי לדעת אם זה ככה בכל המגרשים ושחבל לי על הזמן ?

או שיש מקומות שלא חיים בסרט?

:wink:
פורסם

הי

ככה זה בכל חברות הליסינג הגדולות. כן, זה מבאס, אבל הן הרי צריכות להרוויח על הרכב איכשהוא..

נסה אולי באוטוסנטר, יכול להיות ששם הם גמישים יותר, או לחילופין במגרשים שבהם מוכרים רכבים מיד פרטית (קרסו, כלמוביל, טרייד מוביל וכו'). שם אמנם תשלם מחירון אבל לפחות לא תרגיש 'פראייר' בגלל שזה יד פרטית ולא ליסינג.

פורסם

רציתי לדעת אם זה ככה בכל המגרשים ושחבל לי על הזמן ?

או שיש מקומות שלא חיים בסרט?

ככה זה בכל הטרייד אינים.

או שנותנים לך "מחירון תמורת מחירון", ואז כמובן שלא מקזזים את הפחתת הליסינג על הרכב שאתה קונה.

או שנותנים לך 30-40-50 אחוז ממחיר המחירון על הרכב המשומש כזיכוי, ואז כן מפחיתים לך ליסינג/השכרה על הרכב שאתה קונה.

אלו שתי דרכים שונות להציג את אותה התוצאה הסופית.

בשורה התחתונה - תנסה למכור לבד. אם הרכב שלך הוא לא גרזן, כנראה שבשוק הפרטי תקבל יותר. זאת אומרת, אם לא תתיאש קודם מכל הנודניקים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...