Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 292
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתחנת דלק סונול במיצפה רמון יש פיאט פנדה שמשמשת כשלט .אולי אפשר לדבר עם בעל השלט ולתת לו איזה מכונית אחרת תמורה לפיאט

העלתי את הרכב הזה לפני חודש.

חוץ מזה שזאת סיאט מרבלה:wink:

תיקון העולם פרושו תיקון החינוך

מיני אוסטין HLE 83

פורסם

במושב במרכז

גולף GTI MK2 מקורית, הבעלים רוצה סכום סביר תמורת מי שיחזיר אותה לכביש, לא לחלקים.

תצלום1514.jpg

תצלום1513.jpg

תצלום1515.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
במושב במרכז

גולף GTI MK2 מקורית, הבעלים רוצה סכום סביר תמורת מי שיחזיר אותה לכביש, לא לחלקים.

אפשר מספר פלאפון של הבעלים?

סוזוקי אינטרודר 1400 VS דגם אמריקאי:twisted: יחיד במינו :lol:  

מייעץ בעיניינים טכניים לכל סוגי כלי הרכב לחברי הפורום בחינם

הודעות בפרטי בעל הסמכה+מוסך לכלי רכב

פורסם

צר לי לאכזב אבל אין שום דבר שמזכיר GTI חוץ מהגריל 4 פנסים. אין סנרוף, אין שום סמל GTI, טמבונים קטנים (למרות שהגיעו GTI למיניהם עם טמבונים קטנים) ואני לא מצליח לראות אם הסרן אחורי תוף או דיסק. GTI הגיעו רק סרן דיסק אחורי.

פורסם
צר לי לאכזב אבל אין שום דבר שמזכיר GTI חוץ מהגריל 4 פנסים. אין סנרוף, אין שום סמל GTI, טמבונים קטנים (למרות שהגיעו GTI למיניהם עם טמבונים קטנים) ואני לא מצליח לראות אם הסרן אחורי תוף או דיסק. GTI הגיעו רק סרן דיסק אחורי.

מסכים, אבל למען הדיוק יש סמל GTI מתחת לפנס איתות..

(בשונה מהמקור אגב-שם יש בתוך הפס קישוט)

פורסם

אין לי שום הבנה בגולפים, אבל הסרן עם תופים מאחור, האם זה אומר שהיא לא GTI ??

לפי הבעלים היא מקורית עם סיפורים של חיית כביש :shock:

אגב היא שנת 90 כנראה ייבוא אישי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מסכים, אבל למען הדיוק יש סמל GTI מתחת לפנס איתות..

(בשונה מהמקור אגב-שם יש בתוך הפס קישוט)

נו אז? ואם היה סמל של VR6 זו הייתה VR6?

בנוסף למה שאמר קודמי מודבר במכונית שהיא בין שנת 90 ל-88 כי מעל שנת 90 ל-GTI היו פגושים גדולים. אבל, החישוקים הם חישוקים מברזל שהיו בגולף פנקשיין, הפנסים האחוריים הם של גולף רגילה ולא מושחמים, אם ספוילר אחורי או סימנים שהיה כזה וגם רוחב הצמיגים נראה צר מידי. לא GTI ולא נעלים.

פורסם
נו אז? ואם היה סמל של VR6 זו הייתה VR6?

בנוסף למה שאמר קודמי מודבר במכונית שהיא בין שנת 90 ל-88 כי מעל שנת 90 ל-GTI היו פגושים גדולים. אבל, החישוקים הם חישוקים מברזל שהיו בגולף פנקשיין, הפנסים האחוריים הם של גולף רגילה ולא מושחמים, אם ספוילר אחורי או סימנים שהיה כזה וגם רוחב הצמיגים נראה צר מידי. לא GTI ולא נעלים.

+1.

גם האגזוז בעל יציאה אחת, בניגוד ל-GTI.

• תוכן חדש...