Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר רכישה של הונדה גאז 2005 נתגלתה לי בעייה של רעידות קלות בתחילת נסיעה,במוסך המרכזי הוסבר לי שיש צורך בשטיפת גיר שתפתור את התקלה,חזרתי לסוכנות הונדה שבא רכשתי את הרכב וכעבור 20 דקות התקלה סודרה לפי טענתו באמצעות נסיעה קצרה שפטרה את התקלה.

לטענת הסוכנות מדובר בתקלה אופינית לרכב שנגרמת כל 30 אלף.

אחרי חודש ימים התקלה שוב חזרה לי.

מה יכולה ליהיות התקלה ומה ניתן לעשות בנידון??

פורסם

נתנו לך אחריות לשנה על הרכב ?אם כן,גש לסוכנות שתטפל ברכב.אם מדובר בטרייד אין רשמי של חברת מאיר,היבואן,לא ינפנפו אותך.

ברכב אאל"ט מותקן גיר רציף,שדורש טיפול (החלפת שמן כל כמה עשרות אלפי ק"מ ואולי גם מסנן בנוסף).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לה מדובר באחריות של מאיר,רכשתי את הרכב מסוכנות ומסוך מורשה של הונדה דרך אתר יד 2.

לא זכור לי שקיבלתי טופס שרשום בו אחריות או משהו,האם מגיע לי?

האם יכול ליהיות שמדובר בבעיית גיר ושהמוסך מנסה להתחמק מהתקלה?

פורסם

שוב,מדובר בסוכנות רשמית של הונדה (לא חייב להיות מרכזית) ?

אם כן,יש לך אבא ואמא,היית אמור לקבל טופס גילוי נאות (שאי מסירתו לקונה היא עבירה על החוק בפני עצמה).

תשאל אותם מה הם עשו כדי שהתקלה תפתר באופן זמני (אני מקווה שלא יאמרו לך רק "ניתקנו מצבר"-כי אז זו עבודה בעיניים וברור,שיש תקלה שדורשת תשומת לב וטיפול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב נקנה בסוכנות מורשת הונדה,לא קיבלתי טופס גילוי נאות אלא רק חשבונית.

הרכב היה במכון בדיקה ,התקלה הופיעה לאחר כשבוע ימים .

כששאלתי איך הוא סידר את התקלה תוך 2 דקות ללא פתיחת מכסה מנוע,הוא ענה שמדובר בנסיעה קצרה שפותרת את התקלה ושרק הם יודעים איך לבצע את זה,וכדי לחכות ולהחליף שמן גיר רק בטיפול 40 אלף.

• תוכן חדש...