Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה כן מתכוון לתקן את הנזק ולהביא את הרכב לקדמותו ככל שניתן.

היכנס לפחח, וקבל הצעת מחיר. הוא יעזור לך עם "ירידת ערך" הרבה יותר מכל משתמש פה בפורום.

(דעתי האישית והלא מקצועית: ירידת ערך מינימלית בסביבות 200-300 ש"ח)

אתה גם נשמע אדם הוגן, צלצל לאדם שפגע בך ותודיע לו כמה יעלה התיקון (כולל ירידת ערך, אתה לא חייב להפריד) ותודיע לו שזה הסכום שאתה מבקש ותחתום לו שאין לך תביעות נוספות.

בעקרון שווה לפוגע לשלם גם סכום שהוא גדול במעט מההשתתפות העצמית (זה גם הנחה בביטוח לשלוש שנים הבאות, לפחות 200 ש"ח בשנה צד ג', יותר למקיף) אז אתה יכול לקחת את זה בחשבון.

כמובן שזכותך הלגיטימית היא לתבוע את הביטוח שלו במידה ולא יסכים. בשביל זה בדיוק קיים ביטוח!

פורסם
איזה הגיון בראש שלך??? אנחנו במדינת ישראל ובעולם מטורף! אנשים פגעו בי ועוד טענו שאני אשם ותבעו אותי, מה תגיד על כך? האוטו שלך לא מוצג במוזיאון ויהיו לך עוד הרבה

שפשופים ופתיחת דלתות וסימנים שונים שלא תבין מאיפה הגיעו לך, גש

למוסך פחחות תבקש הצעת מחיר ונגמר הסיפור. ותאמין לי שהקונה בעתיד יעדיף רכב אחרי תיקון פחחות מאשר בלי תיקון בכלל! וחא

חסרים כאלה, אין שום ירידת ערך! תתקן את זה כל עוד הבחור מציע על חשבונו ותגיד לו גם תודה רבה שהוא אדיב ונדיב ולא רמאי כמו הרוב בארץ.

קובי - בדבר אחד אני מסכים איתך. יש מלא נוכלים במדינה שלנו. לגבי הסיטואציה שתיארת - לדעתי אם באותו רגע היית שולף את הסמארטפון ומתעד את הפגיעה הנוכל לא היה יכול לתבוע אותך.
פורסם
לא הבנתי למה להחליף פגוש - גם פגוש חדש מהשקית מגיע בצבע אחיד לבן/שחור וצובעים אותו בעת ההרכבה
הפגוש השתפשף ונהיה חיספוס במקום הפגיעה. אז מה יעזור הצבע? הרי פגוש זה לא כמו פח שאפשר למלאת בחומר מילוי ואז לצבוע.
פורסם
צריך לצבוע גם את הכנף כולה. לכן ובשים לב שמדובר ברכב חדש, יש ירידת ערך.
מומו לדעתי אתה צודק ואכן יש ירידת ערך. הרי כשהרכב יעמוד למכירה והקונה יילך לבדיקה יספרו לו שהרכב עבר תיקוני צבע והוא ידרוש הורדת מחיר בעקבות כך.
פורסם
אתה כן מתכוון לתקן את הנזק ולהביא את הרכב לקדמותו ככל שניתן.

היכנס לפחח, וקבל הצעת מחיר. הוא יעזור לך עם "ירידת ערך" הרבה יותר מכל משתמש פה בפורום.

(דעתי האישית והלא מקצועית: ירידת ערך מינימלית בסביבות 200-300 ש"ח)

אתה גם נשמע אדם הוגן, צלצל לאדם שפגע בך ותודיע לו כמה יעלה התיקון (כולל ירידת ערך, אתה לא חייב להפריד) ותודיע לו שזה הסכום שאתה מבקש ותחתום לו שאין לך תביעות נוספות.

בעקרון שווה לפוגע לשלם גם סכום שהוא גדול במעט מההשתתפות העצמית (זה גם הנחה בביטוח לשלוש שנים הבאות, לפחות 200 ש"ח בשנה צד ג', יותר למקיף) אז אתה יכול לקחת את זה בחשבון.

כמובן שזכותך הלגיטימית היא לתבוע את הביטוח שלו במידה ולא יסכים. בשביל זה בדיוק קיים ביטוח!

הבחור רוצה שאני אלך לפחח מטעמו. לפחח מטעמו יש אינטרס לומר לי שאין לי שום ירידת ערך. השאלה היא אם עפ"י החוק אני זכאי ללכת לפחח מטעמי או שאני חייב ללכת לפחח מטעמו?
פורסם

אם כל הרצון הטוב שלך תודיע לו שאתה תחליט לאיזה פחח ללכת, טמבון לא יחליפו בוודאות כי אין למה רק יצבעו אותו,תצלם את הפגיעה ותגיד שאתה פדנט וזה הפריע לך ולכן החלטת לצבוע.

לגבי ירידת ערך לא חושב שתיהיה כאן, אבל אם בכל זאת אתה דואג לגבי זה, תגיד לו שאתה מעדיף להפעיל את הביטוח, הם ישלחו שמאי וככה תדע מה קורה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...