Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר תקופה מסוימת כיסויים למושבים ברכב (צבע בז') ומצאתי את האתר הזה:

http://www.autopotahy.sk/sk/fotogaleria/autosedacky/skoda/rapid-844?page=2

ממש התלהבתי וראיתי את המחירים ואין ספק שזה שווה ואני מוכן לשלם, השאלה כמובן אם יש בעל מקצוע בארץ שיכול לעשות עבודות כאלו, הכוונה היא סלון עור (החלפה) אלא כיסוי עור ואלקנטרה כמו שאתם רואים באתר, האם למישהו יש כיוון? תודה

פורסם

כיסוי עור בסאלון זה כמו לשבת במחבט בקיץ ולנסוע כל הזמן בשלולית זיעה - אני לא מכיר אנשים שאוהבים את זה (ומזגן לא פותר את הבעיה).

רק סאלון עור מקורי בסאלון שכולל נקבוביות לאוורור. כל השאר זה סתם מגעיל וגם כיסוי אף פעם לא ניראה כמו אמיתי.

מעבר לזה, כיסוי עור לרוב לא עור אלא סוג של פלסטיק דמוי עור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קניתי כיסוי מעור תעשייתי מטופ קאר שום מחבט ושום נעליים! נכון חם כשנכנסים ביום חם אבל דקה של מזגן פותרת את הכל.אין זיעה ואין שלוליות. אתה מוזמן לבוא להתרשם.

פורסם

אחרי עמידה בשמש לוהטת שום מזגן תוך דקה לא פותר שום בעיה. מזגן טוב מתחיל לקרר כמו שצריך אחרי 10 דקות ומתחילים להתחיל להרגיש אותו תוך 5 דקות.

רק אם יש לך רכב חשמלי שאפשר להפעיל מזגן לפני שנכנסים לרכב - זה יכול לפתור את הבעיה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממליץ על אודיבה ארט בחום רב הוא עשה לי ריפודי עור חדשים לרכב, בדיוק כמו המקוריים , עבודה איכותית מאד רק תיקח בחשבון שזול זה לא יצא אצל דוד תיהיה מוכן להפרד במינמום מ7000 ש"ח לריפוד עור מלא.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...