Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן חמצן אקורד 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה אקורד מנוע 2000 דגם קומפורט

לפני כשבוע בערך נדלקה לי נורת צ'ק אינג'ין בלוח השעונים.

התחברות של סורק למחשב הרכב גילתה תקלה מ''ס P0135

לאחר התייעצות עם בעל מקצוע ובדיקה ברשת האינטרנט הבנתי כי מדובר בחיישן חמצן (למדה) קדמי לפני הממיר הקטליטי

רכשתי חיישן חמצן אונברסלי 4 חוטים של חברת דנסו (שלפי דבריו של המוכר זו החברה שמייצרת את החיישנים להונדה )

לאחר בדיקה שכללה כניסה מתחת לרכב מצאתי רק חיישן חמצן אחד והוא נמצא באמצע הממיר הקטליטי

כמה חיישנים צריכים להיות ברכב הזה ?

ומה המיקום שלהם?

בתודה מראש בן רוקח

פורסם
ברשותי הונדה אקורד מנוע 2000 דגם קומפורט

לפני כשבוע בערך נדלקה לי נורת צ'ק אינג'ין בלוח השעונים.

התחברות של סורק למחשב הרכב גילתה תקלה מ''ס P0135

לאחר התייעצות עם בעל מקצוע ובדיקה ברשת האינטרנט הבנתי כי מדובר בחיישן חמצן (למדה) קדמי לפני הממיר הקטליטי

רכשתי חיישן חמצן אונברסלי 4 חוטים של חברת דנסו (שלפי דבריו של המוכר זו החברה שמייצרת את החיישנים להונדה )

לאחר בדיקה שכללה כניסה מתחת לרכב מצאתי רק חיישן חמצן אחד והוא נמצא באמצע הממיר הקטליטי

כמה חיישנים צריכים להיות ברכב הזה ?

ומה המיקום שלהם?

בתודה מראש בן רוקח

יש לך שני חיישנים, החישן שאתה ראית הוא החישן האחורי.

הקדמי נמצא ממש בפליטה. אתה תראה צינור יציאה קדמי, חצי עיגול כזה. שם הוא נמצא. בהצלחה

פורסם

בהונדה רק חיישן מקורי יעודי לרכב שלך !!!בדוק!!! או NGK או דנסו ספציפי לרכב שלך הדנסו האונברסלי לא עושה את העבודה בדוק על הרכב שלי .(אקורד 2002) http://www.lingshondaparts.com/honda_car_parts_selection_pfk.php?block_01=17SEA01&block_02=B__0200&block_03=2931 החיישן הראשון 36531-RBB-003 והשני שעל הממיר 36532-RAD-L12 ברכב שלך.

• תוכן חדש...