Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול Audi A4 שנת 98'.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

יש לי אאודי A4 שנת 98' מנוע 1800 בנזין אוטומט לבנה קיבלתי את האוטו במתנה מדוד שלי שהחליט לקנות אחת חדשה

עכשיו האוטו עבר כבר 208 אלף קילומטר ויש כמה דברים שאני מרגיש ברכב שאני חושב שאהיה חייב לתקן ורציתי להתייעץ פה איתכם לגבי זה והאם "מוסך רון" יכול לטפל ברכב הזה מהשנתון כי לפי מה שקראתי פה הבן אדם אמין ונותן שירות מעולה

התקלות שיש הן :

1) כשאני מתחיל את הנסיעה האוטו בהילוך הראשון ( מ - 0 ל - 50 ) מושך את ההילוך ועולה לסל''ד גבוה מאוד ואז פתאום משתחרר יש הרגשה שהאוטו מאוד מתאמץ כשהאוטו עולה עד ה 50 קמ''ש ואז פתאום הוא משתחרר והסל''ד יורד , האם זה אומר שיש צורך להחליף את הגיר? או שיש אפשרות לשפץ את הגיר וזה יעשה את העבודה?

2) בבוקר כשהאוטו עמד כל הלילה בחנייה יש חריקות קלות מהגלגלים בסיבוב של ההגה ימינה או שמאלה ואז נעלמות בהמשך הנסיעה

3) האוטו מושך קצת שמאלה את ההגה האם יש צורך בכיוון פרונט?

אשמח מאוד לקבל תשובות האם שווה להשקיע ברכב הזה כי האוטו יחסית שמור מאוד ודוד שלי היה מטפל רק במוסך מורשה - "מוסך הנגב ברחובות" ובכלל אני מאוד אוהב את הרכב ויש גם צורך בכמה טיפולים קוסמטיים של יישור פח וצבע

אשמח לקבל תשובות בנושא

תודה מראש לכולם

• תוכן חדש...