Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אפשרות לקחת מהעבודה אחד מהרכבים הנ"ל:

פורד פוקוס ,שברולט קרוז, מאזדה 3, קאיה פורטה, יונדאי I30. MG350

איזה רכב הייתם ממליצים ולמה ? (אין צורך להתחשב "בכמה יעלה לי הרכב" אלא רק באיכות וביצועים)

חשוב שיהיה: נוחות נסיעה, בטיחותי נסיעה שקטה במהירויות גבוהות בכבישים בן עירוניים,מרווח ישיבה- גם במושב האחורי.

פחות חשוב. צריכת דלק, גודל בגז

תודה

פורסם

לפורטה יש את המושב האחורי המרווח ביותר. בכלל, נשמע שזאת המכונית המתאימה ביותר לדרישותיך.

יונדאי i30 גם מתאימה אבל הסטיישן נוחה יותר ואם אתה יכול לבחור בה, היא עדיפה לדעתי.

פורד פוקוס מאוד לא מרווחת, אבל מרגישה הכי טוב בכבישים בין עירוניים.

מאזדה 3 זה דגם מוחלף. אם מציעים לך את גרסת ה-2 ליטר באותו המחיר אז אולי כדאי לשקול זאת (אם כי גם היא לא מרווחת במיוחד במושב האחורי).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מבחן: קיה פורטה מול שברולט קרוז

מתוך הכתבה:

"כשהחלטנו לעמת את שברולט קרוז במבחן מול הפורטה החדשה, הערכנו שהנתונים על הנייר והדמיון בין השתיים יתנקזו אל קרב ליסינג טיפוסי, עם חילופי מקומות מידי פעם, כאשר כל אחת לוקחת את ההובלה בזכות תכונה כזאת או אחרת. אולם, בסיכום כל הממצאים הייתה רק מנצחת אחת שעשתה זאת באופן חד משמעי, וזו כאמור קיה פורטה שמוצעת במחיר של 129 אלף שקלים (לא כולל התוספות החיצוניות שאוזכרו).

עבור קהל הציים, הפורטה מגישה לשולחן מנה עמוסה ביתרונות על פני הקרוז (ויש להניח שלא רק בהשוואה אליה). היא הוכיחה במבחן שבמרחק של כמה שנים בודדות, היא קפצה מדרגה ודילגה מעל המתחרה שלה - מכונית שהושקה להזכירכם רק ב-2008.כמעט בכל פרמטר, כולל צריכת הדלק (12 ק"מ לליטר בפורטה ו-10 בקרוז) הקידמה הטכנולוגית שחקה תפקיד משמעותי עבור המשפחתית של הקונצרן הקוריאני. הקרוז מבחינתה, בעלות של 125 אלף שקלים ולמרות מתיחת הפנים והניסיון להצעירה מסיימת מן הסתם במקום השני, אבל בהפרש נקודות לא מבוטל."

פורסם

נהגתי על חלק מהמכוניות, ומי שהרגשתי שהיא השלמה ביותר כחבילה היא ה I30.

קשה למצא חסרון באוטו הזה, אולי זה שרק חלון הנהג אוטומטי...

לי ה I30 ישב כמו כפפה על היד, בניגוד למכוניות אחרות שתמיד מטרידות אותי בכל מיני חסרונות, קטנים וגדולים.

ברור שלכל אחד דרישות שונות...אז כדאי לבדוק בעצמך.

• תוכן חדש...